Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

The Miracle BB CReam by Arcaya!

Hi lovely Fairies....

Η σύγχρονη γυναίκα έχει πλέον πολλές απαιτήσεις για την εμφάνιση της και πολύ λιγότερο χρόνο, και αυτός είναι ο κατ' εξοχήν λόγος που όλες μας αγαπάμε τα πολυχρηστικά προϊόντα! Ένα προϊόν για πολλές χρήσεις, ένα tint που κάνει για τα χείλη και για τα μάγουλα, μία mascara που δίνει και όγκο και καμπύλη, μία κρέμα που είναι και ενυδατική και αντηλιακή, κ.ο.κ. Οι "πολλές δράσεις σε μία" είναι τάση. Και το ξέρουμε όλες! Τι γίνεται όμως, όταν φτάνει στα χέρια σου ένα προϊόν που κάνει την επανάσταση στην πρωινή σου περιποίηση...;

Ναι ας το παραδεχτούμε, όλες  αγαπάμε τις BB Creams. Ο λόγος είναι ότι συνδυάζουν πολλά προϊόντα και πολλές χρήσεις, σε μία μόνο εφαρμογή! Πολλές από αυτές έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο, όμως με τον καιρό χάσανε λίγο την ταυτότητα τους! Η BB cream δεν είναι μία απλή ενυδατική με χρώμα, η σωστή BB Cream (Blemish Balm) πρέπει να έχει πολλές λειτουργίες! Να λειτουργεί σαν το μικρό θαυματουργό προϊόν μας! Πρέπει σαφώς να είναι ενυδατική, οπωσδήποτε να διαθέτει αντηλιακή προστασία και το κυριότερο είναι, ότι θα πρέπει να έχει αντιφλεγμονώδη δράση και κάλυψη. Αυτή είναι και η κύρια λειτουργία που χαρακτηρίζει μία BB Cream και την διαχωρίζει από μία ενυδατική κρέμα με χρώμα!

Σήμερα θα σας δείξω μία κρέμα "θαύμα", την BB Cream No4 by Arcaya
Είσαι έτοιμη να δεις πόσες "λειτουργίες" έχει? Ενυδατική δράση για 24 ώρες, αντηλιακή (spf 15), αντιφλεγμονώδης δράση, είναι μέτρια κάλυψης make up, είναι και concealer. Υπάρχει κάτι παραπάνω που θα ήθελες από την BB σου? 

Η κάλυψη της είναι μέτρια και "χτίζεται" με την κατάλληλη επιπλέον ποσότητα στην εφαρμογή, είναι ιδανική για κάλυψη των μαύρων κύκλων αλλά και για τοπικά σπυράκια ή ατέλειες. Εγώ εφαρμόζω από μία κουκκίδα BB cream no4 στα 4 σημεία του προσώπου μου και με γρήγορες κινήσεις από το κέντρο και προς τα έξω, την απλώνω σε όλο το πρόσωπο. Αφού απλωθεί ομοιόμορφα, δώστης 30 δευτερόλεπτα να οξειδωθεί...και... ΠΟΥΦ! εντελώς ματ αποτέλεσμα, λαμπερό πρόσωπο και ομοιόμορφος τόνος! Με μία κίνηση! Χωρίς την χρήση πολλών προϊόντων έχεις ότι χρειάζεσαι σε ένα βαζάκι!
Εγώ κάθε πρωί αφού πλύνω το πρόσωπο μου, βάζω τις αμπούλες οξυγόνου μου ή το serum μου,  και αμέσως μετά την BB Cream. Ξέρεις ότι το πρόσωπο μου είναι μεικτό πρός λιπαρό, οπότε μετά την BB  περνάω λίγη loose powder, και αυτό είναι αρκετό για να έχω αξιοπρεπές μακιγιάζ μέχρι να γυρίσω το απόγευμα στο σπίτι! Η Νο 4 ΒΒ Cream by Arcaya, έχει έναν χρωματικό τόνο, ο οποίος έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται με τον τόνο της κάθε επιδερμίδας καθώς οξειδώνεται! 
Η Νο 4 BB Cream by Arcaya, κυκλοφορεί από την Neobeauty.gr σε επαγγελματική συσκευασία 100 ml και κοστίζει περίπου 24€  σε επιλεγμένα φαρμακεία, επίσης πρέπει να πω ότι έγινε νέο λανσάρισμα στα βαζάκια της Arcaya (ενώ αυτό στις δικές μου φωτογραφίες είναι το προηγούμενο), με νέα κομψή εμφάνιση αλλά ίδια συστατικά και ml. Θαυμάστε το... δεν είναι απίθανο?

Μόλις αυτό το μήνα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα  η No 5 κρέμα νύχτας Noni Frangipani, την οποία ξεκινάω να δοκιμάζω και θα επανέλθω με εντυπώσεις!
Διάβασε περισσότερα reviews για τα Arcaya που έχω αγαπήσει εδώ!

Λοιπόν Fairy Girl, εσύ ζητάς τίποτα περισσότερο από την BB cream σου? Πώς σου ακούγεται η συγκεκριμένη?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Ένα τέλειο πολυχρηστικό προϊόν! Ειδικά για γυναίκες σαν εμένα που δεν θέλουν πολλά πολλά στο πρόσωπό τους και επιδιώκουν φυσικό αποτέλεσμα. Απορροφάται εύκολα, δίνει κάλυψη χωρίς να φαίνεται ότι φοράς κάτι και το καλύτερο δίνει λάμψη! Τη χρησιμοποίησα και εγώ σαν κονσίλερ, μεγάλη ευκολία. Πραγματικά κάνει όσα υποσχέθηκες :) Eυχαριστούμε για τα προϊόντα που ανακαλύπτεις Μαιρούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anupomono na mathw gia tis kremes!


    http://www.distinguisheddiva.com/2015/04/white-pleat-skirt.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να την δοκιμάσω παρ'αυτα...Ακούγεται εξαιρετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπώ τα προϊόντα που κάνουν πολλά πράματα μαζί! Η τιμή της είναι πολύ καλή αν σκεφτείς ότι έχει μέσα πολύ μεγάλη ποσότητα! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον αξίζει να επενδύσουμε στη συγκεκριμένη ΒΒ cream!!
    Αα!! Κορίτσια,τη βρήκα με 18 ευρώ σε φαρμακείο στην Πάτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...