Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Sunific Premium Voluptuous Cream with spf30 by Lierac!

Goodmorning Fairies....

Ο ήλιος αρχίζει να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας σιγά σιγά (επιτέλους) και εγώ είμαι εδώ να σου υπενθυμίσω πως.... ήρθε η ώρα για εντατική αντηλιακή φροντίδα! Είμαι σίγουρη πώς δεν θέλεις να αποκτήσεις (νέες) πανάδες, καφέ κηλίδες και όλα αυτά  που μπορεί ο ήλιος να σου δώσει απλόχερα, σωστά?
Άρα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Ναι, ναι, αντηλιακό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάθε μέρα! 


Εγώ δοκίμασα το υπέροχο Sunific Premium Voluptuous Cream από την Lierac και θέλω να σου το προτείνω, γιατί είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό αντηλιακό με δείκτη προστασίας Spf30.
Καταρχήν, μυρίζει υπέροχα. Σε αυτό συμβάλλουν τα εκχυλίσματα περγαμόντου, γιασεμιού, πεπονιού, σανδαλόξυλου και καρύδας, τα οποία χαρίζουν μία νότα πολυτέλειας σε αυτή την αντηλιακή κρέμα. Όμως υπόσχεται να κάνει πολλά περισσότερα... Έχει αντιρυτιδική δράση  και δρα κατά  της χαλάρωσης που προκαλεί ο ήλιος.
Και σε όλα αυτά, θα προσθέσουμε και την  ιδανική σύνθεση του Sunific Premium, που ενεργοποιεί το μαύρισμα με απόλυτη ασφάλεια, ενώ προλαμβάνει και επανορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος (καφέ κηλίδες, ρυτίδες, αφυδάτωση). Η υφή του είναι άκρως απολαυστική, δεν αφήνει λευκά σημάδια κατά την εφαρμογή και δεν είναι λιπαρή. Κρατά το πρόσωπο μου ενυδατωμένο σε βάθος όλη την ημέρα, και είναι ιδανική για την εποχή. Δεν ξέρω αν στις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού μου πέσει σχετικά "βαριά" αλλά θα σε ενημερώσω σχετικά!
Η συσκευασία του με δοσομετρική αντλία αέρα είναι το κερασάκι στην τούρτα! 
Κάπως έτσι ξεκίνησε επίσημα, η Άνοιξη για μένα .. με την καλύτερη προετοιμασία για το καλοκαίρι και το νέο Sunific Premium με spf 30 που πλέον αγαπώ! 
Μπορείς να δείς περισσότερες πληροφορίες για το Sunific Premium στην επίσημη σελίδα της Lierac Greece, εδώ!

Σύντομα θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες για το Sunific Premium Regenerating Balm, after sun με υαλουρονικό οξύ!
Μην ξεχνάς το Giveaway που "τρέχει" για 2 primer Sunific by Lierac, εδώ.... Το μαύρισμα ποτέ δεν ήταν ευκολότερο!

Έχεις δοκιμάσει κάποιο αντηλιακό από την Lierac, Fairy Girl??

Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

 Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

7 σχόλια:

  1. Yπέροχες φωτογραφίες Μαίρη μου! <3
    Οι συσκευασίες της Lierac δε, σε μαγεύουν! Καλή άνοιξη!
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο καλά κάνεις που μιλάς για αντηλιακά από τώρα Μαίρη μου! Δηλώνω ένοχη, δεν το χρησιμοποιώ όσο συχνά θα έπρεπε αν και ξέρω πόσο σημαντικό είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hey koukli! Xronia polla kai polu wraio to post !
    Agapaw Learc kai to ksereis!

    http://www.distinguisheddiva.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xριστός Ανέστη. ειναι υπέροχο το αντηλιακό σαν δωράκι θα ήθελα να το δοκιμάσω.τον τελευταίο 1 χρόνο χρησιμοποιώ τακτικά λόγο τον πανάδων και τον σκιών από τον ήλιο .Βλέπεις δεν έδειχνα το πρέπον ενδιαφέρον όταν ήμουν στην παραλία....Σε ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @bella bamba!!! Ευχαριστω για τα γλυκα σου σχολια!! Μαγευτικά όντως τα Lierac

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Korallia Μου, αφού το ξέρεις να το χρησιμοποιείς κιολας συχνά, γιατί οταν θα δεις τις συνέπειες του ήλιου στο πρόσωπο σου, τοτε δε θα μπορείς να γυρίσεις πίσω!!! Γι αυτο..... αντηλιακό κάθε μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...