Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

New Dramatically Different Moisturizing Cream is here!

Hi Fairies.... 

Είναι και μερικές εταιρείες που μου έχουν αποδείξει ότι μπορώ να τις εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια στην πάροδο των χρόνων. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την αγαπημένη Clinique. Μου επιτρέπει να φαίνομαι όμορφη και αψεγάδιαστη με το μακιγιάζ της, και φροντίζει με αγάπη την επιδερμίδα μου ώστε να λάμπει όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα!


Σήμερα θα σου μιλήσω για μία κρέμα που έχει αφήσει το στίγμα της στην πάροδο των χρόνων, και την έχουν δοκιμάσει και αγαπήσει πολλά εκατομμύρια γυναικών ανά τον κόσμο! Ο λόγος για την Dramatically Different moisturizing lotion, η οποία όμως πρόσφατα απέκτησε παρέα. Η νέα Dramatically Different moisturizing cream, έκανε την εμφάνιση της τον περασμένο μήνα στην ελληνική αγορά και ήδη την εμπιστεύτηκαν πολλές από εσάς!
Είναι μία κρέμα που ενυδατώνει το δέρμα στην στιγμή και σε βάθος καθώς ενδυναμώνει και επανορθώνει την φυσική ασπίδα της επιδερμίδας μας! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την χρησιμοποιείς 2 φορές την μέρα, πρωί και βράδυ, και πολύ σύντομα θα δεις την δραματική (προς το καλύτερο) αλλαγή της επιδερμίδας σου! Η Dramatically Different moisturizing cream απευθύνεται σε ξηρές  και ευαίσθητες ξηρές προς μεικτές επιδερμίδες, καθώς τις κάνει να φαίνονται αλλά και να είναι πιο υγιείς και πιο ενυδατωμένες!

Η Clinique πάντα ενημερωμένη για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιούργησε ένα σύμπλεγμα ενδυνάμωσης της ασπίδας προστασίας του δέρματος με 6 εντυπωσιακά συστατικά!  Σπόροι ηλίανθου, εκχύλισμα αγγουριού, εκχύλισμα κριθαριού, υαλουρονικό οξύ , γλυκερίνη και διμεθικόνη!

Αν και η δική σου επιδερμίδα χρειάζεται άμεση ενυδάτωση, δοκίμασε την. Κυκλοφορεί σε μοναδικές τιμές, 15€ για τα 50 ml και 25€ για τα 100ml!
Διαβασε και για την νέα μαγική RepairWear εδώ!
Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει την Dramatically Different?? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

1 σχόλιο:

  1. Την χρησιμοποιούσε η μητέρα μου για χρόνια τη συγκεκριμένη και την είχε αγαπήσει πολύ. Της την έκλεβα που και που θυμάμαι. Και μόνο στην ανάμνησή της, χαίρομαι. Μήπως να την τιμήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...