Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Are you looking for a Professional Hair Dryer??

Hello Fairies...

Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά! Τι τραβάνε τα καημένα τα μαλλιά μας, χειμώνα-καλοκαίρι! Ειδικά όμως το χειμώνα, με το πιστολάκι, τις μασιές και τα διάφορα "ζεστά" εργαλεία styling, δεινοπαθούν!
Όλες έχουμε στην διάθεση μας ένα καλό πιστολάκι μαλλιών, το οποίο μας ξελασπώνει σε διάφορες συνθήκες, από ένα απλό στέγνωμα ως το πιο sleek ίσιωμα μας! Εγώ είχα στην κατοχή μου ένα πολύ καλό επαγγελματικό πιστολάκι, αγορασμένο από το εξωτερικό, το οποίο όμως μετά από 8 χρόνια αποφάσισε ότι με βαρέθηκε και έτσι απλά, σταμάτησε να δουλεύει! Ως εδώ καλά θα μου πεις "ε, και τι έγινε?" Εμ, πώς δεν έγινε. 



Το συγκεκριμένο πιστολάκι μου είχε κοστίσει κάτι παραπάνω από 130+€ και ένα αντίστοιχο του, κυμαίνεται σε αυτή την τιμή! Oμολογώ πώς αυτή τη στιγμή, δεν ήθελα να κάνω μία τέτοια επένδυση! Σε μία περιήγηση μου σε διάφορα αγαπημένα sites, έπεσα πάνω στο femme-fatale.gr και σε ένα επαγγελματικό πιστολάκι 2000w με φυσούνα και σε πολύ καλή τιμή, 40€!


Το FF Professional!  Επειδή το site το αγαπώ και είναι αξιόπιστο στις επιλογές του, αποφάσισα να του δώσω μία ευκαιρία! Έτσι λοιπόν έφτασε στο σπίτι μου μαζί με την φυσούνα του και 2 extra αξεσουάρ για ίσιωμα και προστασία των μαλλιών! 
Το πιστολάκι είναι επαγγελματικό, δυνατό και με σύστημα για να προστατεύει τα μαλλιά από το φριζάρισμα καθώς παράγει αρνητικά ιόντα τα οποία εξουδετερώνουν το στατικό ηλεκτρισμό, αποτρέποντας το φριζάρισμα. Πραγματικά είναι μία αξιόλογη οικονομική, επιλογή, για μένα που είμαι απαιτητική ακόμα με το στέγνωμα των μαλλιών μου! 

Τα λεπτά μου μαλλιά τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης αφού αν τα στεγνώσω απρόσεκτα, θα τα γεμίσω ψαλίδα! Το σωστό στέγνωμα και ίσιωμα, απαιτεί 10 πόντους απόσταση, το στόμιο από τα μαλλιά. και μέτρια θερμότητα! Εγώ στην αρχή του στεγνώματος χρησιμοποιώ την μέγιστη θερμότητα στις ρίζες και όσο κατεβαίνω προς τις άκρες την μειώνω στην κατώτερη σκάλα. 

Το FF Professional διαθέτει 2 σκάλες αέρα και 2 σκάλες θερμότητας, μακρύ καλώδιο για εύκολη χρήση, έχει σχετικά μικρές διαστάσεις και είναι αρκετά ελαφρύ στο χέρι! 
Η φυσούνα του είναι σχετικά μικρή αλλά αποτελεσματική για σπαστά μαλλιά! Αν ψάχνεις και εσύ κάτι ποιοτικό και οικονομικό το FFProfessional είναι μία πολύ καλή επιλογή! 


Πές μου την γνώμη σου για τα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών Fairy Girl, και τι χρησιμοποιείς εσύ?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από τα παραπάνω προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

6 σχόλια:

  1. Λέω να σε εμπιστευτώ γιατί θα χρειαστώ όπου νά' ναι καινούργιο πιστολάκι και έχω υψηλές απαιτήσεις!

    Καλημέρα,
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήξερα,οτι το σωστό στέγνωμα χρειάζεται 10 πόντους απόσταση!Εγώ τα κατεβάζω κάτω και τα στεγνώνω,και συνήθως δε κοιτάζω την απόσταση!και έχω και 'γω λεπτη τρίχα όπως και εσύ και μου τη δίνει απίστευτα όταν φριζάρουν >< Έχω μια ερώτηση,να χρησιμοποιώ τη σιλικόνη μαλλιών πρίν η μετά το στέγνωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Eleni δεν θα το μετανιώσεις,. είναι καλο πιστολάκι!! @ΝIna oxouεγώ βάζω το λαδάκι της Moroccan σε νωπά μαλλιά, σε στεγνά δε βάζω γτ μου λαδώνουν αμέσως! ΑΝ δεν λιπαρά μαλλιά μπορείς να περάσεις τα χερια σου από πανω τους με λίγο λάδι ώστε να γίνουν στιλπνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. polu wraio post an kai den stegnonw ta mallia pote me pistolaki!
    Apofeugw genika tin thermotita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και γω χρειαζομαι ενα καλό πιστολακι, εχω της babyliss αλλα δεν κανει τπτ , μονο θόρυβο , μου πηρε τα αφτια , ειχα δωσει και γω καπου 40 ευρω..για να το παρω, αλλα κριμα τα λεφτα του, θα το εχω στο μυαλο μου λοιποναυτο το πιστολακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...