Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Pure Oxygen for your Skin!

Hello Fairies...

Το σώμα μας χρειάζεται οξυγόνο για να κρατηθεί στη ζωή και να έχει ενέργεια! Ξέρεις όμως ότι το οξυγόνο είναι απαραίτητο και για το δέρμα μας? Σου έχω την ιδανική περιποίηση για να ανανεώσεις το δέρμα σου, να το ξεκουράσεις και να του δώσεις την χαμένη του λάμψη! 

Το μυστικό μου είναι οι αμπούλες Οξυγόνου της Arcaya! 1 συσκευασία είναι αρκετή για μία θεραπεία 1 μηνός. 10 μικρά φυαλιδιάκια, που κρατάνε το "οξυγόνο" αναλλοίωτο και μακριά από μικρόβια και αέρα! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καθαρό και στεγνό πρόσωπο, 4-5 σταγόνες "οξυγόνου" και λίγο ταμπονάρισμα στο πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί! Στην συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον όρο, την κρέμα ή το λάδι σου!
Θα αναρωτιέσαι γιατί το προϊόν βρίσκεται σε αμπούλα? Η αμπούλα έχει μικρή ποσότητα προϊόντος, όση χρειάζεσαι για 3 ημέρες χρήσης (πρωί-βράδυ), έτσι δεν αλλοιώνονται τα συστατικά της και δεν μειώνεται η δραστικότητα  τους!
Οι αμπούλες της Arcaya κυκλοφορούν σε 21 διαφορετικές συστάσεις και είναι χαμηλού μοριακού βάρους, ώστε να εισέρχονται πανεύκολα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας! Εγώ λάτρεψα την φωτεινότητα που χάρισε η μία συσκευασία οξυγόνου στο πρόσωπο μου και συνεχίζω και με δεύτερη γιατί η οξυγόνωση του δέρματος μας ποτέ δεν είναι αρκετή!
Οι αμπούλες Οξυγόνου της Arcaya διατίθενται στην Ελλάδα από την Neobeauty και είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα φαρμακεία, όπου θα τις βρείς να πωλούνται από 40-28€ ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξεις. Περισσότερες πληροφορίες για τις αμπούλες Οξυγόνου της Arcaya θα βρεις εδώ!
Εγώ συνεχίζω την οξυγόνωση μου και στην συνέχεια θα εισέλθω στον κόσμο του υαλουρονικού και του κολλαγόνου! 
Το έχω βάλει σκοπό μέσα στο 2015 θα χαρίσω στο πρόσωπο μου την καλύτερη δυνατή φροντίδα και να το κάνω πιο λαμπερό από ποτέ, εσύ θα με ακολουθήσεις σε αυτή την προσπάθεια-αναζήτηση Fairy Girl? Περιμένω σχόλια με την γνώμη σου και τις εντυπώσεις σου...

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

18 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ARCAYA! ΕΙΧΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

      Διαγραφή
  2. Εχω δοκιμασει καποιες και ενθουσιαστηκα!Περιμενω να τελειωσει η συσκευασια με τις διαφορες π εχω για να δοκιμασω το οξυγονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αμπούλες αυτές είναι φοβερές!!!έχω δοκιμάσει με τον χρυσό!!!πολλά φιλάκια φίλη Μαίρη ε τις τόσο ωραίες παρουσιάσεις σου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν γνοριζω το προιον ... θα ηθελα παρα πολυ να το δοκιμασω ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4-5ΣΤΑΓΟΝΕς ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΜΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελειοοο θελω πολυ να το δοκιμασο 4-5 σταγονες ¨}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ARCAYA! ΤΑ ΕΙΧΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εξαιρετικο δωρο,ευχαριστουμε παρα πολυ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4-5 σταγονες χρειαζονται
    mdprevz@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aκούγεται θαυματουργό προιόν. 4 σταγόνες μαγείας λοιπόν και βλέπεις την διαφορά!Αυτά έιναι καλά νέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απιστευτο και ομως αληθινο!!Απο 4 σταγονες πρωι/βραδυ και η μαγεια υλοποειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...