Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

A new Hair Perfume Protect, HERRA!

Γεια σας Fairies....

Πριν ξεκινήσω να σας προειδοποιήσω! Η ανάρτηση αυτή ενδέχεται να σας ξετρελάνει! Αφορά τα μαλλιά μας που τόσο πολύ όλες λατρεύουμε! Προσωπικά τα τελευταία 3 χρόνια που δεν βάφω τα μαλλιά μου και έχω αποκτήσει την πιο καλή σχέση που είχα ποτέ, μαζί τους. Γιατί? Γιατί έχω πολύ λεπτή τρίχα και οι βαφές και τα πιστολάκια τα ταλαιπωρούσαν τόσο όσο δεν κατάφερνα να τα μακρύνω! Ως δια μαγείας τα μαλλιά μου μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια μακραίνουν και είναι πιο υγιή από ποτέ! Οπότε καταλαβαίνεις ότι τα αγαπώ τρελά! 




Όταν είδα από τον φίλο  μου Τάκη Βρεττάκο ότι κυκλοφόρησε ένα άρωμα για τα μαλλιά το οποίο ταυτόχρονα τα προστατεύει, ήξερα ότι έπρεπε να το δοκιμάσω! Τι καλύτερο από το να έχουν τα μαλλιά σου υπέροχο άρωμα όλη τη μέρα, και παράλληλα προστασία? Ο λόγος λοιπόν για το HERRA, Hair Perfume Protect!

 Tο άρωμα του είναι πραγματικά σαγηνευτικό και αισθησιακό. Λογικό, αφού περιέχει βανίλια, λευκά τριαντάφυλλα, σανδαλόξυλο, ορχιδέα, λευκό γιασεμί, κρίνο, ηλιοτρόπιο κ.α.! Όλα τα μυρωδάτα λουλούδια κλεισμένα σε ένα μόνο μπουκάλι! Όμως εκτός από το απαράμιλλο άρωμα, είπαμε πως χαρίζει και προστασία από τα μαλλιά! Το εκχύλισμα του ηλίανθου είναι αυτό που προστατεύει την δομή της τρίχας από τις βλαβερές UV, και επομένως προστατεύει και το χρώμα των μαλλιών μας από το ξεθώριασμα! Ξέρεις ότι το χρώμα ξεθωριάζει ακόμα και όταν είναι φυσικό σωστά? 

Επίσης περιέχει εκχύλισμα ελαιόλαδου για ενυδάτωση της τρίχας και ενάντια στην ρύπανση, όπως επίσης περιέχει και γλυκερίνη για να σφραγίσει την υγρασία μέσα στην τρίχα . Εσύ που έχεις λιπαρά όπως εγώ μην το φοβηθείς! Δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά! 
Δύο ψεκάσματα στις άκρες των μαλλιών (στο ύψος των ώμων και κάτω) είναι αρκετά για να μοσχοβολάς για τις επόμενες 3-4 ώρες! Η συσκευασία του είναι υπερ κομψή, σε ένα ορθογώνιο γυάλινο μπουκάλι, τόσο λεπτό που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου ανεξαρτήτου μεγέθους τσάντας! Εγώ έχω την συσκευασία των 50ml και μου κόστισε 30€.

Ξέρεις, είναι από εκείνα τα προιόντα που ίσως δεν χρειάζεσαι πραγματικά αλλά που αγαπάς γιατί σου ομορφαίνουν τη μέρα και σε εκφράζουν! Όπως αυτό εδώ δηλαδή!
Το HERRA Protect  Hair perfume μπορείς να το προμηθευτείς από επιλεγμένα κομμωτήρια! Και αν δεν γνωρίζεις ποιο έχει κοντά στην περιοχή σου, μην διστάσεις να στείλεις ένα μήνυμα στο Τάκη Βρεττάκο Αντιπρόσωπο Πελλοπονήσου (2610453742 και 6939301300), οποίος θα χαρεί να σε κατατοπήσει!
Τάκης Βρεττάκος Facebook page link
HERRA GREECE Facebook page link 
Για μένα το HERRA έγινε must, και δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς αυτό, εσύ θα το δοκιμάσεις?
Ποια είναι η γνώμη σου για τα αρώματα μαλλιών Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo}Mary!

10 σχόλια:

  1. ακουγεται πολυ ωραιοοο προιον,θα το εχω υποψην μου!αλλωστε θελουμε το καλυτερο για τα μαλλια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο φαίνεται αλλά θα ήθελα να ήταν πιο οικονομικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το εχω κανακουσει και φαινεται να κανει δουλεια.η τιμη του ειναι λιγο ανεβασμενη κατα την γνωμη μου, γιατι οπως ειπες δεν ειναι ενα προιον αναγκαιο, αλλα προαιρετικο για την περιποιηση των μαλλιων. εγω χρησιμοποιω της l'oreal σαμπουαν και μασκα και το mythic oil για οταν το χρειαζονται τα μαλλια μου που ειναι τωρα πια κοντα.η τιμη τους ειναι πιο υψηλη απο αυτα του s/m αλλα αξιζει τον κοπο το αποτελεσμα. θα μου αρεσε να το δοκιμασω , αλλα δεν θα το αναζητουσα να τοαγορασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το προιον..! δεν ξερω αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω καποια στιγμη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...