Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Christmas Must Haves #8 - Bioderma Sensibio!

Hi Fairies....

#8 Τα γιορτινά μακιγιάζ, είναι οπωσδήποτε πιο "βαριά" από τα καθημερινά, οπότε απαιτούν διπλή φροντίδα ώς προς την αφαίρεση τους!

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση των #Christmasmusthaves, που μπορείς να δείς αναλυτικά εδώ! Αφού σας έδειξα τις προτάσεις μου για το ρουζ, το foundation, το βερνίκι νυχιών, το άρωμα και άλλα διάφορα, σήμερα θα μιλήσουμε για καθαρισμό μετά από το δύσκολο μακιγιάζ του ρεβεγιόν!
Σας έχω μιλήσει άπειρες φορές για το πόσο λατρεύω τα αφρώδη καθαριστικά gel, και πόσο πολύ με βολεύουν για την αφαίρεση του μακιγιάζ μου. Όμως τα μακιγιάζ αυτών των ημερών περιλαμβάνουν πολλά προϊόντα (βάση, concealer, πούδρα, highlighter, foundation etc) οπότε η ολική αφαίρεση τους απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα και μόνο ντεμακιγιάζ! Θα σου πω το δικό μου μυστικό! Πριν απ'ολα χρησιμοποιώ δύο βαμβακάκια εμποτισμένα με το αγαπημένο Bioderma Sensibio Micellaire.

Με αυτό το "μαγικό" νεράκι αφαιρώ πρώτα το ντεμακιγιάζ από τα μάτια μου, και το δεύτερο βαμβάκι από το υπόλοιπο μου πρόσωπο! Το Sensibio είναι απίστευτα απαλό με τα μάτια μου και αφαιρεί ακόμα και το πιο βαρύ μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο! Αυτό το νεράκι, απλά "μαγνητίζει" την βρωμιά και το μακιγιάζ και τα εγκλωβίσει στο βαμβάκι!
Τα υπολείμματα δεν περιφέρονται από δω και από εκεί σε όλο μου το πρόσωπο, απλά εξαφανίζονται! Είναι ό,τι πιο απαλό με το δέρμα μου έχω δοκιμάσει και παράλληλα ό,τι πιο σκληρό με το μακιγιάζ και τα υπολείμματα λιπαρότητας! Στην συνέχεια χρησιμοποιώ το gel καθαριστικό μου, και την τονωτική Lotion μου και το δερματάκι μου είναι απαλλαγμένο από ρύπους και πεντακάθαρο!

Για το καθημερινό (πιο απλό) μακιγιάζ το Sensibio μπορεί να κάνει εξ ολοκλήρου όλο το ντεμακιγιάζ μου! Απλά το περνάω 2 φορές από όλο το πρόσωπο, και έτσι καθαρίζει και τονώνει παράλληλα!

Σύντομα θα δοκιμάσω και το Bioderma Sebium Micellaire που είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και φυσικά, θα σε ενημερώσω σχετικά!

Πές μου αν το έχεις δοκιμάσει, και αν θέλεις πές μου και πώς πέρασες αυτές τις γιορτινές σου μέρες.

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

3 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά!Tο bioderma για λιπαρές επιδερμίδες εδώ και λίγες μέρες το χρησιμοποιώ και συμφωνώ απόλυτα με την περιγραφή π έχεις κανει!Είμαι πολύ ικανοποιημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lovely products!!! Bioderma is in Argentina and it's wonderful specially in summer time because skin is under sun.
    Have a lovely week ♥
    New post in my blog http://trendytips-trendygirls.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πραγματι μαγικο προιον. στο supermarket συχνα βαζουν προσφορες 1+1 σε παρομοια νερακια και πραγματικα μπαινω σε πειρασμο να αλλαξοπιστησω! τελικα ακομη και αν το αποχωριζομαι για λιγο, παλι σε αυτο επισστρεφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...