Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Must Haves #6 - Bomb Cosmetics Cream Blasters...

Hi Fairies...

#6 Πρίν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μην ξεχάσεις να κάνεις ένα ζεστό αφρόλουτρο και να περιποιηθείς το δέρμα σου όπως του αξίζει, ώστε να είναι λαμπερό και ενυδατωμένο!

Μικρά, υπέροχα, πανέμορφα και μοσχομυριστά cream blasters by Bomb Cosmetics! Ένα δεντράκι με glitter, μία χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα ή ένα χαριτωμένο κεκάκι με αιθέρια έλαια, μπαχαρικά, πατσουλί, βανίλια, ζεστό μπαχάρι, κεχριμπάρι και λάδι καρύδας έτοιμα να λιώσουν για χάρη σου στο ζεστό νερό και να σου προσφέρουν αμέτρητα οφέλη, σε σώμα και πνεύμα!

Το δικό μου είναι ένα πανέμορφο τριανταφυλλένιο κεκάκι το οποίο μυρίζει τριαντάφυλλα, περιέχει αιθέρια έλαια καρύδας και βανίλιας και μυρίζει απίστευτα γλυκά! 

Το αγαπημένο Cherry Box έφερε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από Bomb Cosmetics προϊόντα, και πίστεψε όταν τα δείς θα τα θέλεις όλα, μόλις όμως πάρεις στα χέρια σου το πρώτο σου και το μυρίσεις, τότε θα τα αποκτήσεις όλα!
Λιώνει σταδιακά στο ζεστό νεράκι, και σου ετοιμάζει ένα μπάνιο που μοσχοβολάει, που αγκαλιάζει το δέρμα σου γλυκά και σου δίνει απόλυτη ενυδάτωση καθώς ηρεμεί το πνεύμα σου! 
Προμηθεύσου τα δικά σου αγαπημένα Βomb cosmetics bath blasters από το CherryBox shop, εδώ. Ετοιμάσου για το μπάνιο σου και θα λάμψεις στο επερχόμενο ρεβεγιόν....

Έχεις δοκιμάσει κάποιο cream bath blaster Fairy Girl? Πες μου την γνώμη σου...

Καλές γιορτές Fairy Girls... 

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

1 σχόλιο:

  1. Υπεροχο κ μοσχομυριστο ποστ!!! Δν εχω μπανιερα κριμα :-)( κανω ποδολουτρακι ομως με αυτες) καλη πρωτοχρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...