Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Wonder Elixirs and Serums by The Beekeeper!!!

Γεια σας Fairies....

Ποιος είπε ότι τα θαύματα δεν κρύβονται σε μικρά μπουκάλια??? Και μάλιστα με σταγονόμετρο! Πιστεύεις ότι είμαι υπερβολική? Φαντάσου σε ένα μικρό  μπουκάλι να κρύβονται φυσικοί θησαυροί όπως υαλουρονικό οξύ, ανθόνερο πορτοκάλι, φυτική καφεΐνη, aloe vera, φυτικό κολλαγόνο και ελίχρυσο. Χμ, το ξανασκέφτεσαι αυτό το υπερβολική ε? Στο δεύτερο μπουκάλι κρύβονται ακόμα περισσότεροι θησαυροί της φύσης, έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, jojoba, αργκάν, αιθέρια έλαια παλμαρόζας, ελίχρυσου, τριαντάφυλλου και καρότου.

Tα μαγικά αυτά συστατικά τα μάζεψαν και τα έκρυψαν σε αυτά τα θαυματουργά μπουκαλάκια οι The Beekeeper που ξέρεις πόσο αγαπώ! Συνέχεια έχουν κάτι νέο να δοκιμάσω, και το καλύτερο είναι πώς ό,τι δοκιμάσω είναι πάντα αποτελεσματικό και μαγικό!
To ένα λοιπόν μπουκαλάκι είναι το Serum με υαλουρονικό οξύ και έχει μορφή gel λόγω της Αλοης! Η χρήση του είναι πρωινή και η αποτελεσματικότητα του άμεση! Το απλώνεις στο πρόσωπο και αυτό στεγνώνει και απορροφάται σε δευτερόλεπτα, συνεχίζεις με την κρέμα και το  μακιγιάζ σου, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και συνειδητοποιείς ότι κάτι άλλαξε στο δέρμα σου! 

Πιο φωτεινό, πιο λείο και ...... χωρίς πόρους? Ναι, χωρίς ορατούς πόρους! Με μία χρήση? Ναι, από την πρώτη χρήση! Δεν ξέρω πώς κατάφεραν το ακατόρθωτο, αφού με high end προϊόντα και μακροχρόνια χρήση, έβλεπα τη μισή διαφορά! Κι όμως αυτό το serum είναι έρωτας! Μετά την πρώτη εβδομάδα, έχεις ένα καθαρό, λαμπερό και σφιχτό πρόσωπο!   Θα το βρείς διαθέσιμο εδώ!
Το δεύτερο μπουκαλάκι είναι τo Wild Rose Elixir! Πρόκειται για ένα Ελιξήριο ομορφιάς που έχει την μορφή λαδιού λόγω του argan και των αιθέριων ελαίων που περιέχει! 4 σταγόνες αρκούν, το πρωί.... απλά ξυπνάς με δέρμα μωρού! Μου το είπε ο Κωνσταντίνος (one of the Beekeepers, the other is Βασίλης) όταν μου το έστειλε αλλά δεν τον πολύ-πίστεψα! Και όμως, αλήθεια, το πρόσωπο μου είναι ήρεμο, φωτεινό, καθαρό και απαλό!  Θα το βρείς στο Etsyshop εδώ!
Ελίχρυσο
2 μπουκαλάκια λοιπόν που κρύβουν μέσα τους όλη την ομορφιά της φύσης και την χαρίζουν σε μας απλόχερα!  Δοκίμασε τα Fairy Girl,  σου εγγυώμαι ότι θα τα λατρέψεις!!!
H τιμή για το serum με υαλουρονικό οξύ είναι 15€, το ίδιο και για το Wild Rose Elixir! Καλή τιμή για θαυματάκια δε νομίζετε?

Τις δημιουργίες των Beekeepers θα τις βρείς στο Fb εδώ και στο EtsyShop εδώ!  
Διάβασε και κάτι παραπάνω για τους θαυματοποιούς The Beekeeper!!!!
Περισσότερα reviews για τα Beekeeper θα βρείς να διαβάσεις εδώ

Εσύ θέλεις να τα δοκιμάσεις αυτά τα θαυματουργά Ελιξήρια Fairy Girl, περιμένω να διαβάσω τα σχόλια σου. Και....μην απομακρυνθείς...... σε περιμένει έκπληξη εντός των ημερών....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
*Pr Samples 

23 σχόλια:

  1. Φαίνονται φανταστικά και τα δύο!! Λίγο περισσότερο μου άρεσε το wild rose elixir, γιατί έχω αδυναμία στις night routines!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μυρίζει υπέροχα..τριανταφυλλένια!!! Φιλάκια κορίτσι μου!

      Διαγραφή
  2. I am winking at these oils!!! Pragmatika panta me deliasoun ta proionta apo bee keepers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ενδιαφεροντα προιοντα!!! Θα τα εχω υποψην μου ;-))) φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ πολύ καλή τιμή για θαυματάκια πράγματι!
    καλημέρα!!!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι ωραια προιοντα που βγαινουν, μπραβο!
    efimic@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. efimic@yahoo.com
    τι ωραια προιοντα που βγαινουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνονται φανταστικά κ σε πολύ καλή τιμή! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνονται φανταστικά!!!!!!
    ntaniapl2@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαινεται καταπληκτικο κι ανυπομονω να το διαπιστωσω κιολας!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τα serum και τα σαπουνάκια τους και τα πάντα όλα θέλεις όταν τα ανακαλύψεις!! :o :p
    elena_2787@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...