Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

New Chubbies for Sweet Cheeks!!!

Hey Fairies.....

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο και ο χειμώνας δεν είναι ωραίες εποχές? Εντάξει, μπορεί να μην φοράμε μαγιό και να μην κάνουμε ηλιοθεραπεία, αλλά έχουν και αυτές οι εποχές τα δικά τους καλά! Περισσότερες γόβες, παλτό, φουλάρια και φυσικά πιο έντονο μακιγιάζ! Ω ναι, αγαπώ τα σκούρα μανό, τα smokey eyes, τις πολύ έντονες βλεφαρίδες και τα σκούρα ρουζ! Αυτά τα χρώματα που δίνουν ένα άλλο τόνο στο πρόσωπο και κολακεύουν τα ζυγωματικά και το πρόσωπο  μας! 

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω την νέα προσθήκη της Clinique στα Chubby Sticks! Tα Chubby Stick, Cheek Colour Balm
Μετά λοιπόν από τα chubby Intense με έντονο χρώμα που σου έδειξα εδώ, και τα Chubby Sticks Shadow tint for eyes  ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα μαγουλάκια μας! 
 
Chubby Cheek είναι ότι πιο βολικό υπάρχει σε blush! Το πετάς μέσα στην τσάντα σου και μπορείς να το φρεσκάρεις όσες φορές την ημέρα θέλεις! Απλώνεται απαλά, με τα δάχτυλα, και λιώνει στο δέρμα σου ανάλαφρα και γίνεται ένα με αυτό! Ούτε πινέλα, ούτε σκόνες.... Απλά και όμορφα! Διαλέγεις μία από τις αποχρώσεις που κυκλοφορούν ( ή και όλες, γιατί μάλλον δεν θα μπορείς να διαλέξεις)!
Το Plumped up Peony είναι το πιο σκούρο από τα 4 της σειράς και το πιο αγαπημένο μου! Ένα σκούρο σάπιο μήλο, το οποίο χτίζεται στα μάγουλα και αποκτάς την ένταση που επιθυμείς! Από ένα απαλό φυσικό "αναψοκοκκίνισμα" μέχρι ένα δραματικό τόνο για βραδινό μακιγιάζ! 
Το Roly Poly Rosy είναι μία πιο ροζ απόχρωση, ίσως φουξ να την έλεγα, ιδανική για τα πρωινά μου!
Αυτά τα Chubbies τα λατρεύω για άπειρους λόγους! Είναι ευκολόχρηστα, δεν πιάνουν χώρο, έχουν διάρκεια και ομορφαίνουν και το νεσεσέρ μου με τα τέλεια χρώματα τους.....

Τα άλλα 2 χρώματα της σειράς το Amp’d Up Apple και το Robust Rhubarb είναι εξίσου υπέροχα (ειδικά το 2ο που είναι και το πιο ροζ από τα 4).... 

Είναι ήδη διαθέσιμα στα corners της Clinique από τον Σεπτέμβριο και σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις...
Εσύ Fairy Girl τι γνώμη έχεις για τα Chubby Cheek Colour Balms? Ποιο χρώμα σε ενθουσίασε περισσότερο?  Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σου!

Σύντομα θα σου δείξω και τα νέα Chubby Sticks Baby Tint που είναι τόσο αξιαγάπητα όσο φαίνονται! 

Many chubby kisses from Fairy{oo}Mary!
 *PR Samples

9 σχόλια:

  1. Φανταστικά τα προϊόντα αλλά κ η φωτογράφηση τα σπάει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αγαπώ!! Τόσο βολικά, τόσο αξιολάτρευτες αποχρώσεις και φυσικά αξιοθαύμαστη διάρκεια!! Και εννοείται τα θέλω ΟΛΑ!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το ίδιο έχω πάθει!!!! Μα δεν έχουν τέλειο φυσικό αποτέλεσμα??

      Διαγραφή
  3. πάρα πολύ ωραία!!
    θα έπαιρνα το 03!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφα!! Τα έχω στην wish list μου και δεν ξέρω από ποιο χρώμα να ξεκινήσω! :-)) Η τρίτη φωτογραφία... l o v e !! Φιλάκια πολλά Μαίρη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...