Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Dermapur, a Professional Masterpiece!

Ηello Fairies....

Κοιτάω στον καθρέφτη και σκέφτομαι.. " Χμ, πόσο καιρό έχω να κάνω επαγγελματικό καθαρισμό στο πρόσωπο μου"? Την απάντηση που δίνω δεν θέλεις να την ξέρεις! Περιποιούμαι και προσέχω το δέρμα μου στο μέγιστο δυνατό, με μάσκες, peeling και τα καλύτερα ενυδατικά, όμως να...εκεί στην περιοχή της μύτης και γύρω από αυτή, στα μάγουλα σχεδόν, παρατηρώ μια θαμπάδα, λίγα "μαυράκια"... Σκέφτομαι πόσο μαγικά θα ήταν όλα αν μπορούσα, με ένα μόνο προϊόν να κάνω επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου στο σπίτι μου, μόνη μου! Και κάπου εκεί σε αυτή μου την αναζήτηση για "μαγικά" προϊόντα συναντώ την Arcaya! 






Η επιστήμη συναντά την φύση και συνεργάζονται για να χαρίσουν στην κάθε γυναίκα την ομορφιά που ζητάει! Υπάρχει ένα προϊόν που κάνει βαθύ καθαρισμό, σχεδόν σαν μία χημική απολέπιση, αλλά δρα ήπια και όχι επιθετικά για το δέρμα με την βοήθεια διαφόρων ενζυμάτων που προέρχονται από φρούτα (papaya, ανανά και κολοκύθα)!

Το "μαγικό" αυτό προϊόν ονομάζεται Dermapur και είναι τόσο απαλό όσο το νερό, αλλά τόσο δραστικό όσο ένας καθαρισμός σε δερματολόγο (ούτε καν σε αισθητικό). Το Dermapur περιέχει κολλαγόνο και ένζυμα και χαρίζει την απόλυτη καθαριότητα στο πρόσωπο μου! 

Από την πρώτη φορά που το δοκίμασα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Οι πόροι γύρω από την μύτη ήταν όλοι καθαροί σε βάθος, δεν υπήρχε τίποτα εκεί που να θυμίζει σμήγμα! Ήταν σαν να έβαλε, το Dermapur, ένα πλυντήριο στο δέρμα μου, και μάλιστα, το άφησε πεντακάθαρο λες και χρησιμοποίησε και vanish (ξέρεις, αυτό για τους λεκέδες στα ρούχα)! 
Η χρήση του Dermapur είναι πολύ απλή! Σε καθαρό και ΣΤΕΓΝΟ δέρμα, απλώνω ένα γεμάτο σταγονόμετρο σε όλο το πρόσωπο και το κάνω απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί! Το αφήνω 5 λεπτά και στην συνέχεια το πλένω με άφθονο νερό! Το μόνο που νιώθεις, είναι να στεγνώνει το Dermapur στο πρόσωπο σου, τίποτα άλλο! Το υγρό εισέρχεται στους πόρους, σκληραίνει ότι ακαθαρσίες και σμήγμα βρει και τα αφαιρεί καθώς το ξεπλένουμε με νερό! 
Πραγματικά θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα του! Είναι τόσο απαλό με το δέρμα που το χρησιμοποιώ 4 φορές την εβδομάδα.... Πιο καθαρό πρόσωπο δεν είχα ούτε μετά από καθαρισμό και αυτό είναι που με κάνει να είμαι τόσο ενθουσιασμένη με το Dermapur!
Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το Arcaya Dermapur Serum στην ιστοσελίδα της Neobeauty (εισαγωγέα Arcaya) εδώ!
Τα προϊόντα Arcaya μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία, on line και μη.. Ρίξε μια ματιά εδώ, για να βρεις το κοντινότερο στην περιοχή σου! Αυτή την περίοδο ο ορός Dermapur διατίθεται με δώρο 5 διαφορετικές αμπούλες ομορφιάς Arcaya, σε περιορισμένο αριθμό κυκλοφορίας!  Μην  χάσετε την προσφορά, γιατί η Arcaya είναι διάσημη για τις "θαυματουργές" αμπούλες της!
Μαζί με τον ορό Dermapur άρχισα να χρησιμοποιώ και την Arcaya Nandina Cream, μία ενυδατική κρέμα με βιταμίνη C για την οποία θα σου μιλήσω στην συνέχεια...

Μπορείς να διαβάζεις νέα για τις προσφορές της Arcaya στην σελίδα της Neobeauty on Facebook!

Πώς σου φαίνεται η ιδέα ενός επαγγελματικού καθαρισμού, στο σπίτι, Fairy Girl?? Έχεις δοκιμάσει κάτι από την Arcaya?

Many kisses from Fairy{oo}Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

23 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον το Dermapur!! Δε σου κρύβω ότι θέλω πολύ να το δοκιμάσω!! Τι καλύτερο άλλωστε από το να μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας περιποίηση επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ το δοκιμάσεις Μαιρη μου, πραγματικά πολύ αξιόλογο προιόν!! Καθαριστικό εκπληξη!!

      Διαγραφή
  2. Τέλειο φαίενται!! Σε ευχαριστούμε για την ανάρτηση και όλες αυτές τις πληροφορίες !! Σίγουρα θα το δοκιμάσω.. γιατί έχω θέμα ειδικά στην περιοχή της μύτης με τα μικρά "απαίσια" στιγματάκια!! Κια απ΄ότ,ι έψαξα υπάρχει και η προσφορά, σε καλή θα έλεγα τιμή!!! Οταν γίνει η δοκιμή θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα!!! Καλή μέρα στην παρέα (και sorry Μαίρη μου.. ξέρεις εσύ!!!) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με έκανες να το θέλω!!
    τι καλύτερο απο έναν βαθύ καθαρισμό?!

    τέλεια παρουσίαση για ακόμα μια φορά!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από αυτή την εταιρεία έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές αμπούλες για εντατική θεραπεία και πρέπει να πω πως μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ...δεν έχω μεγάλους και έντονους πόρους αλλά το να σβήνονται και τελείως δεν θα με χαλούσε καθόλου!!!πολύ ωραίο post φίλη Μαίρη!!!πολλά πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό θα προσπαθήσω να το δοκομάσω..Ευχαριστώ για την ανάρτηση!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσουν πολύ οι αμπούλες της arcaya και ειδικότερα αυτές με βιταμίνη C είναι στη wishlist μου. Το serum φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση, αν και έχει parabens. Έχω πολύ καιρό όμως να πάω για καθαρισμό και φαίνεται ό,τι πρέπει για δοκιμή στο σπίτι. Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τα γνωριζω...αλλα φαινονται πολυ καλα...θα θελα να τα δοκιμασω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν τα γνωριζω, αλλα θα ηθελα να τα δοκιμασω. κανω καθαρισμους προσωπου οσο πιο συχνα μπορω ( η τσεπη μου δηλαδη!!) και αγαπω την αισθηση καθαριοτητας.οποτε μηπως αυτο το προιον γινει αγαπημενο μου!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν τα γνωριζω αλλά θα θελα να τα δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα κι από εμένα! Το έχω χρησιμοποιήσει & το συνιστώ από το 2013 (δες αν θες το σχετικό post εδώ: http://amoderngreekwoman.blogspot.gr/2013/12/my-neo-beauty-day.html)
    Γενικά λατρεύω τα προϊόντα της Arcaya γιατι συμφέρουν απίστευτα από θέμα τιμής-ποσότητας & έχουν όπως λες επαγγελματικό αποτέλεσμα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αν το φαρμακείο της γειτονιάς σας σας ενημερώσει ότι θα έχουν ημέρα περιποίησης να κλείσετε ραντεβού! Για 30' θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ινστιτούτο ομορφιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι λες τώρα;
    Aυτό το προϊόν νομίζω με καλεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλό φαίνεται αλλά πολλά parapen στα συστατικά τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα και απο μενα!!μετα απο ψαχτηρι που εκανα στο ιντερνετ για την arcaya επεσα πανω σε αυτο το μπλογκ,διαβασα σχεδον ολες τις αναρτησεις της μαιρης κ φυσικα τα σχολια ολων σας για την εταιρια κ με πεισατε να τα δοκιμασω.δεν μπορω ακομα να σας πω για τις αμπουλες κ τις κρεμες τα χρησιμοποιω μολις δυο μερες αλλα για το Dermapur οτι και να πω ειναι λιγο.ειναι τελειο,πρωτη φορα ενιωσα το προσωπο μου τοσο καθαρο απο την πρωτη χρηση που το εκανα,σας ευχαριστω ολες κ την μαιρη φυσικα φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...