Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Let's talk "Fisika"!

Hi Fairies......

Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω εντάξει στην καθημερινή μου περιποίηση τα φυτικά, χειροποίητα σαπούνια με τις μαγικές ιδιότητες τους! Η αφορμή ήταν το blogging, αφού μέσω αυτού γνώρισα πολλά είδη σαπουνιών και άρχισα να τα επανεκτιμώ! Φυτικά συστατικά, παρμένα από κήπους και αυλές, ειδικά μεγαλωμένα για να χρησιμοποιηθούν μέσα σε σαπούνια, βιολογικά και χωρίς ίχνος συντηρητικών!

Η νέα μου εμμονή στα σαπουνιά λέγεται FISIKA, έρχεται από την Κρήτη και από τα χέρια 3 καλών "μαγισσών" της  Φυλιώς Συκά, τη Βούλας Συκά και τη Μαρίας Τζαναβάρη-Συκά! Το βασικό συστατικό αυτών των σαπουνιών είναι το βιολογικό κρητικό ελαιόλαδο! Εμπλουτισμένα με πολύτιμα συστατικά όπως η στάχτη, το αίθεριο πορτοκαλιού, το σανδαλόξυλο, η σοκολάτα, το γιασεμί, το μέλι, το γάλα, η τσουκνίδα και άλλα πολλά της Κρητικής Γης!
Η συσκευασία τους είναι πολύ ιδιαίτερη, αφού όλα τα σαπούνια έρχονται μέσα σε ένα λευκό, βαμβακερό πουγκί με τα συστατικά και την επωνυμία τυπωμένα πάνω τους! Το σαπούνι είναι λιτό στο σχήμα του, αλλά πίστεψε με δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να το εκτιμήσεις, αφού όλη η αξία βρίσκεται στην χρήση του.
Εγώ λοιπόν επέλεξα 3 σαπούνια με μοναδικούς συνδυασμούς συστατικών! Σοκολάτα-Γιασεμί, Πορτοκάλι και Στάχτη-Δάφνη!
Το σαπούνι με το πορτοκάλι είναι ιδανικό για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες και βοηθάει στην σύσφιξη των πόρων! Περιέχει χυμό πορτοκαλιού, μανταρινού και φλούδες για ελαφριά απολέπιση! Κάνει το πρωινό πλύσιμο του προσώπου μου άκρως απολαυστικό, αφού ξέρεις πόσο απολαμβάνω τις μυρωδιές εσπεριδοειδών στο πρόσωπο μου! Το χρησιμοποιώ απευθείας στο πρόσωπο για να επωφεληθώ της ελαφριάς απολέπισης!
Η στάχτη με τις ιδιότητες να μαλακώνει το νερό, το αιθέριο έλαιο δάφνης αναζωογονεί, καθαρίζει και δρα κατά της πρόωρης γήρανσης, καθώς επίσης τονώνει και το τριχωτό του κεφαλιού. Ένα σαπούνι ιδανικό για τα πάντα λοιπόν, σώμα, πρόσωπο και μαλλιά! 

Σαν γνήσιος λάτρης της σοκολάτας δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο σαπούνι Σοκολάτα-Γιασεμί!
Χρησιμοποιώντας το καθημερινά προσφέρει ένα συνδυασμό από μεθυστικά αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις, για απόλαυση χωρίς ενοχές! Είναι ένα πολύ ενυδατικό σαπούνι, που αφήνει το δέρμα απαλό και ανανεωμένο! Περιέχει σοκολάτα που απαλύνει το δέρμα, γαρύφαλλο που είναι αντισηπτικό και αντιμικροβιακό και γιασεμί που χαλαρώνει τις αισθήσεις με το καταπραϋντικό άρωμα του! Δεν έχω κοντινή φωτογραφία του γιατί δόθηκε δωράκι στην Χριστίνα και ταξίδεψε στην Ισπανία!

Βρες τα σαπούνια FISIKA στο Facebook, στο Website τους, και στο Etsyshop!

Εσύ αγαπάς τα φυσικά χειροποίητα σαπούνια Fairy Girl? Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

14 σχόλια:

  1. Φαίνονται υπέροχα και τα τρία! Η συσκευασία σε κερδίζει με την πρώτη ματιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός του ότι είναι φυσικά, οι συσκευασίες είναι πολύ προσεγμένες! Και τα 3 φαίνονται εξαιρετικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά οι συσκευασιες μου αρεσαν πολυ!! Μπορείς να τα κάνεις και τέλειο δωράκι!!

      Διαγραφή
  3. αυτό με το πορτοκάλι μου κλείνει το μάτι!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Οχι σε εμενα προσωπικά τίποτα, αντίθετα μπορώ να πώ ότι ηρεμησαν κατά πολύ το πρόσωπο μου!!

      Διαγραφή
  5. I love natural soap the scent and texure is like the other this selection I will not mind having. Enjoy your weekend doll.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γενικά αγαπώ τα σαπούνια!!!έχω δοκιμάσει πολλά και από την συγκεκριμένη εταιρεία έχω το πορτοκάλι που μυρίζει όντως πάρα πολύ ωραία!!!ένα υπέροχο post!!!πολλά φιλάκια αγαπημένη νεραιδούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ooh ti orea pou fainountai!!! mou aresoun tetia prointa pou exoun tetia ingredients kai kanone benefit to skin etsi - ego xrisomopio ena sapouni pou exei basil kai menta…to eixa parei apo kifisia….telio einai!!

    Filakia

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό,τι είναι από τη φύση είναι τέλειο.Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω αυτά τα καλούδια!
    Fb:Domniki Sarri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξερεις ποσο αγαπω τα ιδιαιτερα σαπουνια,τωρα θα πω και ποσο αγαπω ο,τι βγαζει η κρητικη γη.Πολυ καλος συνδυασμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...