Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

1 Gel to rule them all! Z-Gel Wonder!

Γεια σας Fairies...

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα μαγικό gel που κάνει τα πάντα (εντάξει ας μην υπερβάλω, καφέ δεν κάνει)! 

Το όνομα του είναι Z-Gel και περιέχει μέσα του απίθανα φυτικά συστατικά, όπως άρνικα, καλέντουλα, πρόπολη, εκχύλισμα βατόμουρων και πολλά ακόμα δραστικά φυτικά συστατικά! Απορείς γιατί το λέω μαγικό?

Μα θεραπεύει τα πάντα, γι' αυτό! 
Χτύπησες? 
Βάζεις αμέσως λίγο z-gel και αποφεύγεις την μελανιά, Κόπηκες? 
Z-Gel για αντιμικροβιακή δράση. 
Αγχώθηκες? 
Λίγες σταγόνες Z-gel πίσω από το αυτί θα σε ηρεμήσουν! 
Το χρησιμοποιώ για να σβήσουν πιο εύκολα τα σημαδάκια από τα σπυράκια, καταπραΰνει την περιοχή μετά την αποτρίχωση, βοηθάει στους μυοσκελετικούς πόνους, ανακουφίζει τα πρησμένα πόδια, διώχνει την ξηρότητα από τα δύσκολα σημεία, ηρεμεί από τα τσιμπήματα των κουνουπιών..... Πω, πω, μπορώ να γράφω ώς αύριο, είναι ένα πραγματικά θαυματουργό Gel. 
Θα με ρωτήσεις που θα το βρείς? 
Μα φυσικά στο BeautyTestBox shop! Έρχεται σε μαλακό σωληνάριο  των 60ml που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου και πίστεψε με θα το χρειαστείς πολλές φορές μέσα στην μέρα σου! Θα το βρείς διαθέσιμο εδώ!
Επισκέψου το BeautyTestBox στο Facebook από εδώ, και στην ιστοσελίδα του εδώ.... Που ξέρεις μπορεί να είσαι τυχερή και να το πετύχεις μέσα στο επόμενο κουτάκι σου! 
Πώς σου φαίνεται αυτό το θαυματουργό πολυ-προιόν, Fairy Girl? Είχες ξανακούσει γι αυτό? Θα χαρώ να διαβάσω τις εντυπώσεις σου!

Many gel-y kisses from Fairy {oo} Mary!

10 σχόλια:

  1. Το βρήκα μέσα στο τελευταίο beautytestbox κουτάκι μου και το λάτρεψα! Το πήρα και μαζί μου στις διακοπές και με έσωσε στην κυριολεξία!! Φανταστικό προϊόν! Η μυρωδιά του με ενοχλεί κάπως, αλλά το παραβλέπω με δεδομένο ότι με έσωσε από τα τσιμπήματα των κουνουπιών και από κοκκίνισμα από τον ήλιο! Η τιμή του όμως είναι υπερβολική θα έλεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την τιμή του συμφωνώ, αλλά είναι τόσο πολυχρηστικό ....

      Διαγραφή
  2. πραγματικά το αγαπώ!!!εξαιρετικό post Μαίρη Μαίρη!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρουσα η κρέμα, θα πάω να την κοιτάξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά είναι τέλειο! Με έσωσε αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο εισαγωγέας του εδώ στην Ελλάδα το έχει τόσο πολύ υπερτιμολογήσει. Το βρήκα σε άπειρα αγγλικά sites με βιολογικά προιόντα γύρω στα 12 ευρώ. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...