Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Let's talk about Pharmasept.....

Γειά σας Fairies......

Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε κάποια πολύ αξιόλογα προϊόντα που ίσως δεν σου γεμίσουν το μάτι όταν τα πρωτοδείς στο ράφι του φαρμακείου σου!
Θα σας δείξω 3 προϊόντα από την ελληνική Pharmasept και θα σου εξηγήσω γιατί με εξέπληξαν και με ενθουσίασαν! Ας τα δούμε αναλυτικά!

Tol Velvet Extra Mild Shower
Νομίζεις ότι είναι ακόμα ένα συνηθισμένο αφρόλουτρο? Κάνεις λάθος! Είναι ότι πιο απαλό, ότι πιο καταπραϋντικό και απαλό έχεις χρησιμοποιήσει στο σώμα σου!

Δεν περιέχει SLES/SLS (Τα SLS/SLES FREE προϊόντα, είναι η καινούρια τάση -όπως ήταν παλιά τα προϊόντα parabens free-και αυτή τη στιγμή ΜΟΝΟ το 2% των προϊόντων παγκοσμίως είναι SLS/SLES FREE) και είναι ιδανικό για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του πρώτου μας μπάνιου, έτυχε να μας "αρπάξει" λίγο παραπάνω ο ήλιος! Στο ντους που ακολούθησε χρησιμοποίησα το Tol Velvet Extra Mild Shower gel και το σώμα μου ανέκτησε άμεσα την χαμένη υγρασία του και άρχισε να ηρεμεί και από τις κοκκινίλες του ήλιου διότι μεταξύ άλλων περιέχει και Aloe Vera!
Έχει ήπιος καθαριστικούς και αντιμικροβιακούς παράγοντες, περιέχει βιταμίνη F, προβιταμίνη Β5 και τον ενυδατικό παράγοντα Sodium PCA, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αποτρέπει τα συμπτώματα αφυδάτωσης ή «τραβηγματος» που μπορεί να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα.


Κοστίζει μόλις 10€ για 300ml προϊόντος και είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία όπως και όλα τα προϊόντα της PharmaSept. Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρεις εδώ! 
Tol Velvet Soothing Cream
Εδώ είχα την μεγαλύτερη έκπληξη! Σπανίως βρίσκω κάτι ιδιαίτερο, ώστε να με ενθουσιάσει σε μία ενυδατική κρέμα από το φαρμακείο! Αυτή εδώ όμως έκανε την διαφορά!


Να ξεκινήσω από το ζεστό άρωμα της, κάτι σαν βανίλια σε συνδυασμό με εξωτικά λουλούδια. Παρέχει ενυδάτωση σε βάθος χάρη στο βούτυρο καριτέ, και αναπλάθει και αναδομεί πλήρως την ξηρή ή ταλαιπωρημένη (και από τον ήλιο) επιδερμίδα! Χρησιμοποιώ πολύ μικρή ποσότητα και νιώθω το σώμα μου ενυδατωμένο για ώρες! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πρόσωπο και για σώμα, γεγονός που την καθιστά ιδανικό σύντροφο για διακοπές!

Το γάλα Βρώμης, το λάδι Καλέντουλας και ο φυσικός πολυσακχαρίτης Beta-glucan που περιέχει βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του ξηρού ή σκασμένου δέρματος και καταπραΰνουν ερεθισμούς & κοκκινίλες.
Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση, την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας. Περιέχει επιπλέον φυσική Βιζαμπολόλη, η οποία προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση, καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα από πιθανές μολύνσεις.
Κοστίζει 10€ για 150ml προϊόντος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ!

Tol Velvet Daily Care Hand Cream
Μια απαλή κρέμα χεριών, που αποκαθιστά αλλά και προλαμβάνει την ξηρότητα των χεριών!

Περιέχει φυσικά πολυακόρεστα ω3-ω6 που είναι ιδανικά για την προστασία του ξηρού ή αφυδατωμένου δέρματος. Επίσης περιέχει Ουρία σε ποσοστό 5% και φυσικό βούτυρο Καριτέ που αποκαθιστούν την ισορροπία υγρασίας στο δέρμα και χαρίζουν ενυδάτωση που διαρκεί! 
Κοστίζει 5€ για 75ml προϊόντος! Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ!

Σε γενικές γραμμές η Pharmasept είναι μία ελληνική εταιρεία που κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια στον χώρο της ομορφιάς και αξίζει να την στηρίξουμε! Όλα τα τα παραπάνω προιόντα είναι:

  • ALLERGENS FREE
  • PARABENS FREE
  • ALCOHOL FREE
  • COLORANT FREE
  • MINERAL OIL FREE

Μπορείτε να δείτε προηγούμενο review για τα αξιόλογα προϊόντα Cleria της Pharmasept εδώ



Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω Fairy Girls??



Many kisses from Fairy {oo} Mary! 
*Pr samples

*PR Samples

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...