Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

L'anza, the New Hair Miracle!

Γειά σας Fairy Girls....

Καλοκαιράκι.... Τα μαλλιά μας σταματάνε επιτέλους να ταλαιπωρούνται από τα πιστολάκια και τα ψαλίδια, αφού τα αφήνουμε πιο ανέμελα και φυσικά! Όμως σίγουρα ξέρεις πως ο ήλιος και η θάλασσα τα αφυδατώνουν και τα ταλαιπωρούν εξίσου! Τα δικά μου μαλλιά χρήζουν καλής ενυδατικής μάσκας όλη τη χρονιά και όλες τις εποχές, λόγω λεπτής και ευαίσθητης τρίχας! Τα μαλλιά μου, όπως έχω ξαναπεί, είναι λεπτά και μακριά χωρίς ιδιαίτερο όγκο με μία σχετική πλέον λιπαρότητα στις ρίζες και με κανονικές άκρες!

Οπότε καταλαβαίνεις ότι στην επιλογή του σαμπουάν μου είμαι απαιτητική (ναι, και σε αυτό είμαι απαιτητική!).
Θέλω ένα σαμπουάν που αρχικά να κάνει αφρό με μικρή ποσότητα σαμπουάν (σιχαίνομαι αυτά που θέλουν μία τρελή ποσότητα για να κάνουν αφρό), το θέλω ενυδατικό, ώστε να νιώθω τα μαλλιά μου απαλά μόλις ξεπλυθούν, το θέλω ελαφρύ για να μην μου βαραίνει το μαλλί και επίσης θέλω να μου δίνει και όγκο! Δεν πιστεύω να σκέφτηκες ότι ζητάω πολλά! Και πριν βιαστείς να μου πεις ότι δεν υπάρχει τέτοιο σαμπουάν, θα σου πω ότι υπάρχει και έρχεται από την Αμερική, απευθείας σε επιλεγμένα κομμωτήρια! Το λένε L'anza Healing Volume- Thickening Shampoo!

Και δεν κάνει μόνο αυτά που σου ανέφερα πιο πάνω, είναι  φυτικό και μυρίζει φρεσκοκομμένα λουλούδια! Περιέχει εκχυλίσματα Bamboo και το L'anza's Keratin Healing System. Χαρίζει στα μαλλιά επιπλέον 55% όγκο με ένα μόνο λούσιμο και αφήνει τα μαλλιά μου ανάλαφρα χωρίς ίχνος λιπαρότητας! Η συσκευασία του περιέχει 300ml σαμπουάν, οπότε δεν ανησυχώ μήπως μου τελειώσει γρήγορα!

Και στην συνέχεια χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα μία ονειρεμένη μάσκα ενυδάτωσης με λουλουδάτα συστατικά!

Η Moi Moi Hair Mask είναι μία βαθιά ενυδατική θεραπεία που θεραπεύει τα αφυδατωμένα μαλλιά και περιέχει μπλε ενυδατικούς παράγοντες που απελευθερώνουν ουσίες ενυδάτωσης στο βάθος της τρίχας! 

Ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα καθώς αποτρέπει τα βαμμένα μαλλιά από το να ξεθωριάζουν!

Το Healing Volume Shampoo (300ml) κοστίζει 19,99€ και η Moi Moi Hair Mask (125ml) κοστίζει 23,99€.

Αξίζει να αναφέρω ότι στην χώρα προέλευσης τους, την Αμερική η τιμές είναι πιο ακριβές απ' ότι στην Ελλάδα, δείτε την απόδειξη στο LookFantastic όπου το συγκεκριμένο σαμπουάν κοστίζει 27,24€ 
Όλα τα προιόντα της L'anza είναι Paraben Free και Sodium Chloride Free.

Ευχαριστώ τον κο Τάκη Βρεττάκο,επίσημο αντιπρόσωπο της MoroccanOil, της TANGLE TEEZER και της L'anza Haircare, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων , για την ευκαιρία που μου έδωσε να δοκιμάσω αυτή την τόσο αξιόλογη εταιρεία. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εκείνον για να σας ενημερώσει σε ποια κομμωτήρια είναι διαθέσιμα τα L'anza HairCare!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Βρεττάκο για πληροφορίες και παραγγελίες στο 2610453742 και 6939301300 και στην Facebook page here!

Εγώ εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα των προϊόντων L'anza που δοκίμασα! Εσύ Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary ! 

6 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα φαίνονται!!! Κάνουν όντως αυτά που υπόσχονται?
    Πάνω κάτω από την περιγραφή σου έχουμε τον ίδιο τύπο μαλλιών και έχω big θέμα με τον όγκο....είναι ανύπαρκτος :ρ

    beautydoctor24.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που γράφω Σοφάκι δεν ειναι αυτα που υπόσχονται, αλλά αυτά που διαπίστωσα!! Δεν τα αλλάζω με τιποτα!!
      φιλια

      Διαγραφή
  2. η τιμή τους είναι φωτιά κ λάβρα αλλά αφού δουλεύουν στα μαλλιά , αξίζει να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας που κ που... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξαίρετο post για εταιρεία που δεν είναι γνωστή στην ελληνική αγορά...μπράβο Μαιρούλα!!!δεν πειράζει που τα θέλω;
    πολλά φιλάκια Μαίρη Μαίρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενημερωτικό ποστ!
    Μας συστήνεις αξιόλογα προϊόντα Μαίρη, μπράβο!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...