Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Moroccan Oil and Shaun the Sheep, Compact Tangle Teezer....

Hallo Fairies...

Σήμερα θα μιλήσουμε αρχικά, για λάδια μαλλιών, το οποία τον τελευταίο χρόνο έχουν κατακλείσει την ελληνική αγορά! Κυκλοφορούν σε πολλές ποιότητες και σε διάφορες τιμές! Εγώ είμαι λίγο ιδιότροπη με τα λάδια μαλλιών (ΚΑΙ με αυτά δηλαδή) λόγω του ότι τα μαλλιά μου είναι λεπτά, κάνουν εύκολα ψαλίδα αλλά παράλληλα είναι λιπαρά και είναι δύσκολο να βρω ένα λάδι που να τα θρέφει αλλά δεν θα τα βαραίνει καθόλου! 
Δύσκολο ναι, αλλά όχι ακατόρθωτο! Γνώρισα τα λάδια-θεραπείες MoroccanOil και τα λάτρεψα! 


Τα δοκίμασα σε δύο τύπους. Ο κλασσικός τύπος λαδιού απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών και χρησιμοποιείτε μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά αλλά και πριν από αυτό σαν μάσκα θρέψης!

Ο δεύτερος όμως τύπος MoroccanOil είναι αυτός που λάτρεψα! Η Light έκδοση του υγρού αυτού χρυσού, ταίριαξε άψογα στα "περίεργα" και απαιτητικά μαλλάκια μου! Απευθύνεται σε λεπτά ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά! 

Δεν βαραίνει καθόλου μα καθόλου τα μαλλιά μου και τα θρέφει σε βάθος! Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή παρατήρησα πιο μαλακά μαλλιά, πιο λαμπερά και πιο υγιή! Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ με μαγεύει με την εξωτική μυρωδιά του και επίσης βοηθάει τα μαλλιά μου στο να στεγνώνουν πιο γρήγορα!
Χρησιμοποιώ την κανονική έκδοση λαδιού σαν μάσκα θρέψης 3 φορές την εβδομάδα, πριν το λούσιμο και το light MoroccanOil μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά.
Ξέρετε με τι συνδυάζεται τέλεια το MoroccanOil? Με τις υπέροχες Tangle Teezers!

Σίγουρα θυμάστε την πολυαγαπημένη μου compact με τα υπέροχα προβατάκια! Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι αφού η συγκεκριμένη αγαπημένη βούρτσα δωρίστηκε στην αδερφή μου Χριστίνα, μου ήταν αδύνατον να την εντοπίσω κάπου και να την ξανά αποκτήσω!
Και κάπου εκεί ανακάλυψα τον Κο Τάκη Βρεττάκο ο οποίος είναι επίσημος αντιπρόσωπος TANGLE TEEZER Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων και μόλις είχε παραλάβει όλα τα νέα μοντέλα των νέων Tangle Teezers
Παράλληλα, μου έδωσε και την ευκαιρία να γνωρίσω αυτά τα μαγικά MoroccanOils. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για πληροφορίες και παραγγελίες στο 2610453742 και 6939301300.
Και έτσι το γλυκύτατο προβατάκι "Shaun the Sheep" βρήκε την θέση του στην τσάντα μου!











Εσείς έχετε δοκιμάσει τα MaroccanOils, Fairy Girls? Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο λάδι μαλλιών?

Many cute kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Samples

14 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω ένα τέτοιου τύπου λαδάκι , τέτοια βούρτσα πήρα και εγώ απο το ebay απομίμηση βέβαια περιμένω να μου έρθει και πιστεύω ότι στα μαλλιά μου θα ταιριάξει γάντι γιατί όλο μπλέκονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα λαδάκια αλλά θα το ήθελα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γω πιστευω οτι η light εκδοχη θα με βολεψει παραπανω..γενικα ειναι εξαιρετικα λαδακια αλλα πανακριβα τα ατιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι, είναι, αλλά κρατάνε πάρα πολύ καιρό! ίσως και παραπάνω από 6 μήνες η κανονική συσκευασία !

      Διαγραφή
  4. den exw dokimasei akoma to moroccan oil,alla vriskete idi sth wish list mou!!genika exw trela me ta ladakia ki egw dokimasei sxedon ola ta evreias!!poli kalo to post sou,sinexise etsi..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ενδιαφερον ποστ, δεν τα έχω δοκιμάσει όμως θα ήθελα πολύ :)
    φιλακια χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. That must be great oils!
    I often usen argan and mandel natural oils to take care of mmy skin, but also of my hair!
    Happy Easter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. moroaccan oil έχω το κανονικό...αυτό το light θα ήθελα να το δοκιμάσω για το καλοκαιράκι!!!
    πονηρή η Χριστινούλα,παίρνει όλα όσα της γυαλίζουν;
    αδερφούλα όμως και δεν πειράζει!!!
    πολύ ωραίο post φίλη Μαίρη!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιδανικό για καλοκαιράκι θα έλεγα, όπως και όλα τα light! Καλέ ναι, ότι της γυαλίζει το "τσιμπάει" αλλά την έχω μία τι να κάνω? Αδυναμίες είναι αυτές...ξέρεις εσύ!!!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...