Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Cellulite? Not any more with a natural way of Bioaroma!

Hallo Fairy Girls...

Σου είχα ξαναμιλήσει για την ελληνική Κρητική εταιρεία Bioaroma εδώ, η οποία δημιουργεί απολύτως φυσικά και αγνά προϊόντα ομορφιάς!
Αυτή την φορά θα σου μιλήσω για ένα πολύ επίκαιρο προϊόν εν όψη καλοκαιριού! Την Κρέμα κατά της Κυτταρίτιδας Bioaroma!

Είναι φτιαγμένη με φυσικά υλικά, περιέχει εκχυλίσματα δεντρολίβανου, κυπαρισσιού και μαύρου πιπεριού!

Tα συστατικά αυτά έχουν την δυνατότητα να πολεμήσουν την αντιπαθητική κυτταρίτιδα! Το μείγμα αιθέριων ελαίων που περιέχεται στην κρέμα  ενεργοποιεί την καύση του συσσωρευμένου λίπους και έχει άμεση λιπολυτική δράση στην επιδερμίδα. Είναι 100% φυσική και αποτελεσματική !
Η υφή της είναι πολύ παχύρρευστη σαν κερί μέλισσας! Όμως αν την ζεστάνεις λίγο στα χέρια σου απλώνεται μοναδικά εύκολα, και απορροφάται αμέσως! Αφήνει το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο μέχρι την επόμενη μέρα!

Η μυρωδιά της είναι έντονη λόγω του δεντρολίβανου, αλλά θα το ξεπεράσεις όταν δεις ότι μετά από συνεχή χρήση, αυτή η κρέμα είναι πραγματικά αποτελεσματική!
Αλλάζει την όψη της επιδερμίδας, γίνεται πιο απαλή και ελαττώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού! Εγώ είδα πραγματική διαφορά στα πόδια, και επίσης διαπίστωσα και μία σύσφιξη της επιδερμίδας μου στην γύρω περιοχή! Αν λοιπόν μία 100% φυσική κρέμα είναι τόσο αποτελεσματική, ποιος ο λόγος να στραφείς στα χημικά?

Κοστίζει 18€, και έρχεται σε γυάλινο βάζο των 200ml, ποσότητα αρκετή για παραπάνω από 1 μήνα καθημερινής χρήσης, λόγω της παχύρρευστης σύστασης της! Μπορείς να την βρεις στο on-line shop της Bioaroma, εδώ! 
Όμως πρέπει να σου πω ότι για να κάνω πιο αποτελεσματική την χρήση της κρέμας, κατά την διάρκεια του μπάνιου χρησιμοποιώ το σαπούνι γλυκερίνης με λούφα, ώστε να κάνω βαθιά απολέπιση στο σώμα μου για να δεχτεί σε βάθος τα συστατικά της κρέμας!

Το σαπούνι κοστίζει 4,50€ και μπορείς να το βρεις εδώ!

Εσύ Fairy Girl, θα την δοκιμάσεις την παραπάνω κρέμα? Υπάρχει κάποια άλλη που αγαπάς να χρησιμοποιείς, εξίσου αποτελεσματική?

Many natural kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Samples

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε όλοι! Και τα δύο προϊόντα φαίνονται πολύ ωραία, θέλω να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή! Ειδικά αυτό το σαπουνάκι που είναι τόσο cute!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου,κούκλα μου! Πολύ ωραία και τα 2!!!!Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ! έχω δοκιμάσει τόσες πολλές κρέμες για την κυτταρίτιδα αλλά τζίφος!!!
    Έχεις δει διαφορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι νομίζω πως πέρα από την σύσφιξη κάτι κάνει! Ίσως επειδη είναι φυτική και περιέχει δραστικά συστατικά να αξίζει μία δοκιμή!!

      Διαγραφή
  4. vow.. such an awesome product.. 100%natural too.. Thanks fr sharing.. Happy Monday xo
    http://natashabhatt.blogspot.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, ναι πραγματικά....και φυσικά και φυτικά και ελληνικά!!! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...