Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Mythic Oil Le Parfum, the Ultimate Female Choice!

Hallo again Fairy Girls...

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί μοναδικό και μυθικό άρωμα στα μαλλιά της; Ναι, καλά κατάλαβες σήμερα θα σου γνωρίσω το πρώτο άρωμα για τα μαλλιά (και όχι μόνο) που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

Το Mythic Oil Le Parfum είναι ένα άκρως σαγηνευτικό, ζεστό άρωμα που γεννήθηκε για τα μαλλιά. Η μυρωδιά του είναι άκρως ανατολίτικη και οι ζεστές νότες του μανταρινιού, του φραγκοστάφυλλου και της καραμέλας δημιουργούν ένα άρωμα αισθησιακό, μαγικό σχεδόν!

Η βανίλια και ο κρίνος το κάνει απίστευτα ζεστό με αποτέλεσμα να ξυπνάει τις αισθήσεις σου. Ένα μυθικό άρωμα, μόνο μυθική λάμψη θα μπορούσε να χαρίζει στα μαλλιά σου γιατί πολύ απλά στην σύνθεση του δεν περιέχει καθόλου οινόπνευμα, αλλά εκχυλίσματα argan oil!
Ξέρεις είναι από εκείνα τα προϊόντα που κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση σου, χωρίς να φαίνονται, εκείνα που σου δίνουν μία νότα επιπλέον αυτοπεποίθησης, που κάνει τους άλλους να σε κοιτάξουν δύο φορές! Εκείνα που ενώ περπατάς, αφήνουν την σφραγίδα της παρουσίας σου στο πέρασμα σου και αποπνέουν μυστήριο!
Είναι ένα άρωμα μαγικό, μυθικό όπως λέει και το όνομα του. Το Mythic Oil Le Parfum, αρωματίζει απαλά τα μαλλιά σου, αλλά και το σώμα σου με ένα άρωμα που διαρκεί! Άκρως αισθησιακό.....και με μία πνοή μυστηρίου, αφού θα αφήσει το άρωμα σου ανεξίτηλο ακόμα και στα μαξιλάρια....
Μία πολυτελής συσκευασία, ένα χρυσό-μαύρο κουτί που περιλαμβάνει ένα μυστηριώδες εντυπωσιακό μπουκάλι μέσα στο οποίο κρύβονται οι μύθοι των Κρεμαστών Κήπων της Βαβυλώνας.

Θα το βρεις  στα κομμωτήρια L'Oreal Professionnel στην τιμή των 29 ευρώ, και online σε λίγο χαμηλότερη τιμή.

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί μοναδικό και μυθικό άρωμα στα μαλλιά της (ρωτάω και πάλι); Εσύ τι λές Fairy Girl? Σε εξιτάρει η ιδέα?

Many kisses from mythic Fairy {oo} Mary!

8 σχόλια:

  1. πωπω μεχρι εδώ ηρθε το αρωμα του!!! πολύ ωραιο ποστ!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μολις εισα δει οτι κυκλοφορησε αρωμα για τα μαλλια το ηθελα επειγοντως..μετα σκεφτηκα οτι ειναι λιγο ακριβο και δεν το πηρα..εεε τωρα με εβαλες παλι σε σκεψεις...το θελωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μοναδικό σου λέω......το φοράω συνέχεια μόνο και μόνο για να το μυρίζω εγώ!!! :)

      Διαγραφή
  3. It sounds like an awesome product. Enjoy your weekend doll.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε συ ακούγεται τέλειο!
    Μυρωδάτο review!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια δεν θέλει μυρωδάτα μαλλιά? Θα το τσεκάρω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...