Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εver Matte Skin Balancing Foundation by Clarins! REVIEW through a guest blog-post by miss Margaret Cruzemark!



Hi Fairies...

Για πρώτη φορά στο Fairy Make up Tales κάνει την εμφάνιση του ένα guest blog-post! Η αγαπημένη Fashion blogger and icon miss Margaret Cruzemark δοκιμάζει ένα νέο make-up και μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις της! 
Μπορείς να δείς το μοναδικό της style και τις ξεχωριστές επιλογές της, στο blog της Miss Margaret Cruzemark  margaretcruzemark.blogspot.gr/  και στο Facebook miss Margaret Cruzemark



 ( Σας παραθέτω το κείμενο του review με τον μοναδικό τρόπο που εκείνη το έγραψε) .

Η αναζήτηση ενός καλού makeup.


Γεια σας. Είμαι σίγουρη πως κι εσείς, όπως κι εγώ, έχετε πάει πολλές φορές σε καταστήματα κάνοντας έρευνα για να αγοράσετε το καλύτερο κάτι, είτε αυτό είναι κραγιόν, είτε είναι ρουζ, είτε make-up, όπως σήμερα. Μια λύση είναι τα δείγματα, όχι πάντα όμως γιατί τα δείγματα μπορεί να μην έχουν το χρώμα που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός μας.
Έχοντας αυτά στο μυαλό ξεκίνησα ένα πρωί για να αγοράσω ένα καινούργιο makeup. Το προηγούμενο από την Estee Lauder (Double Wear) τελείωσε και είπα να μην αγοράσω το ίδιο. Δεν είχα ιδιαίτερα παράπονα από το συγκεκριμένο, πέρα από την τιμή του. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν πήγα στο μαγαζί ήταν να ψάξω για τον πάγκο που είχε την μεγαλύτερη έκπτωση. Και αυτός ήταν της Clarins.
Σκέφτηκα : Why not??? Δεν τα είχα δοκιμάσει ποτέ και εκτός αυτού το συγκεκριμένο brand έχει φυτικά καλλυντικά που για μένα είναι αβαντάζ.  Ρωτώντας σχετικά με την υφή, την κάλυψη, την διάρκεια και την τιμή κατέληξα στην αγορά του Εver Matte. Η απόχρωση που προτίμησα ήταν η 105 nude
 Θα σας πω τώρα τα υπέρ και τα κατά. Στα υπέρ είναι η λάμψη που χαρίζει. Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Τα προηγούμενα make-ups που χρησιμοποιούσα συνήθως έδιναν ένα mat αποτέλεσμα (όχι απαραίτητα κακό) αλλά αυτό κάνει το δέρμα μου να λάμπει (μην φανταστείτε ότι με κάνει πυγολαμπίδα).
 Η υφή του είναι μια χαρά, όχι πολύ ρευστό και απλώνεται πολύ εύκολα. Εγώ το προσαρμόζω στο πρόσωπό μου με καθαρά χέρια και δουλεύω περισσότερο τα σημεία που θέλω. 

Στα υπέρ και η τιμή του, μου κόστισε γύρω στα 24 ευρώ (με την έκπτωση). Στα κατά θα βάλω την λίγο ιδιαίτερη μυρωδιά που έχει. Η πωλήτρια μου είπε πως αυτό οφείλεται στα φυτικά συστατικά. Θα το ήθελα λίγο πιο καλυπτικό. Στο πρόσωπό μου έχω πανάδες και θα ήθελα να μην είναι πολύ διακριτές. 
Κάνοντας τον απολογισμό θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο προϊόν αλλά όταν τελειώσει θα σκεφτώ σοβαρά εάν θα το ξαναπάρω. 
Miss Margaret Cruzemark
Αυτά και από τις δυο μας λοιπόν Fairy Girls... Περιμένουμε  τις εντυπώσεις σας και από το review αλλά και από το foundation! Αλήθεια, μήπως το έχετε δοκιμάσει?

Many kisses from Fairy{oo}Mary and Miss M!

9 σχόλια:

  1. πολύ ωραιο ποστ!!! και φαινεται τι εχει καλο αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από το συγκεκριμένη εταιρία αλλά θα ήθελα!
    Πολύ όμορφο ποστ και τέλεια συνεργασία με την αγαπημένη Margaret Cruzemark <3
    Φιλιά και στις δύο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Margaret looks gorgeous awesome woman and great review on the Clarin product.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπεροχη η ιδέα για το guest post! Συγχαριτηρια!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A πολύ μου αρεσει η καλεσμένη σου κορίτσι.Ευχαριστουμε για το υπεροχο review.xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...