Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Limited Edition BirchBox from Spain!

Hi again Fairies....

Θυμάστε όλο τον πανικό που είχαμε πάθει όλες με τα συνδρομητικά κουτιά που έκαναν την εμφάνιση τους μέσα στο χρόνο που μας πέρασε? Κάποια είχαν ξεκινήσει πολλά υποσχόμενα και μας απογοήτευσαν στην συνέχεια, και κάποια ξεκίνησαν πιο λιτά και με τον καιρό έγιναν καλύτερα! 
Σήμερα θα σας δείξω ένα συνδρομητικό κουτί του εξωτερικού, και συγκεκριμένα το BirchBox της Ισπανίας που παρήγγειλε αυτόν το μήνα η αδερφή μου Χριστίνα!
Η Χριστίνα λοιπόν έκανε μία 3μηνη συνδρομή και πλήρωσε 30€. Τις αμέσως επόμενες μέρες της ήρθε στην πόρτα της ένα κουτί δώρο Limited Edition! Δηλαδή, πλήρωσε 30€ για 3 μήνες συνδρομή και πήρε και το περιορισμένης κυκλοφορίας κουτί δώρο! 
Πάμε λοιπόν να σας δείξω το December Limited Edition BirchBox γεμάτο με full size προϊόντα ομορφιάς, και θα σας αφήσω να δείτε μόνες σας τις διαφορές που έχουν τα κουτιά του εξωτερικού  από τα κουτιά της Ελλάδας! 


 Πάμε να δούμε ένα ένα τα προϊόντα του υπέροχου αυτού κουτιού!
Macadamia Hair Mask 36€
Bio- Oil, βιολογικό λάδι κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, 11.95€
Ω, ναι πολύ καλά βλέπετε! Benefit They're Real Mascara full size, 25€

ModelCo Party Proof Lipstick,  7€ (20€ pack of 3)
Essie, 11.95€
Naobay, Moisturizing Milk, 14.50€
Κορδέλα για τα μαλλιά σε μεταλλικό χρώμα, extra gift! (10€ pack of 6)
Λοιπόν, μείνατε άφωνες? Το bonus Birch Box for December περιείχε προιόντα 105€ +

Μήπως λοιπόν τα κουτιά του εξωτερικού ξέρουν να προμοτάρουν λίιιιγο καλύτερα τα προϊόντα και τις συνδρομές τους? Επίσης εκεί δεν μπορείς να πάρεις κουτί μόνο για ένα μήνα, θα πρέπει να κάνεις συνδρομή 3μηνη, 6μηνη ή έτους! Βέβαια εγώ με αυτά που βλέπω δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό για μία 3μηνη συνδρομή!
Πάμε να δούμε και το κανονικό κουτί του μήνα Δεκεμβρίου. December BirchBox regular!

Όχι και άσχημο με μια πρώτη ματιά ε?


 

 Korres αφρόλουτρο Βασιλικός-Λεμόνι!



Ecologic Make up Remover with Vitamin E.




















 N4 Non-Aerosol Hair   Spray                                                Highlighter Pencil
                                                             




Cedro Del Libano Eau de toilette








Και  ακόμα μία  TwistBand κορδέλα σε μεταλλικό χρώμα για τα μαλλιά ! 
 
Επίσης λάτρεψα το υφασμάτινο πουγκί που περιέχει τα προϊόντα!

Λοιπόν, τώρα με τι καρδιά να ξαναπαραγγείλω ελληνικό συνδρομητικό κουτί μου λέτε? Βέβαια η αλήθεια είναι ότι απέχω εδώ και λίγο καιρό και αυτό γιατί δεν βλέπω κάτι αξιόλογο! Οφείλω όμως να εκτιμήσω την προσπάθεια του BeautyTestBox που ανεβαίνει κάθε μήνα σταδιακά και όπου να 'ναι θα το τολμήσω και πάλι! 

Λοιπόν Fairy Girls τι εντυπώσεις σας άφησε το BirchBox? Εάν σας άρεσε και θέλετε να δείτε και τα 2 των επόμενων μηνών, αφήστε μου ένα σχόλιο ώστε να σας τα παρουσιάσω!

Many kisses from jealous Fairy{oo}Mary!

44 σχόλια:

  1. μαχαιριά στην καρδιά μεσημεριάτικο!!! να τα χαρεί η αδερφούλα και να της στείλω τα χρήματα να μου πακετάρει μια εξήμνηνη birchbox παρακαλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα κάνεις!! Τι ωραία πραματάκια που έχει μέσα! Κάποιοι εδώ να τα βλέπουν που βάζουν φτηνιάρικες σαχλαμάρες στα κουτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ η μάσκαρα benefit σε full size? Και macadamia? Και Κορρές!
    Ακόμα και το κουτί είναι σκέτο αριστούργημα, το πουγκάκι υπέροχο <3
    Θα εξελιχθούν και τα δικά μας στο μέλλον, το πιστεύω :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συλλεκτικο κουτι ηταν πολυ ιδιαίτερο και εξωτερικά! Το απλό μηνιαιο δεν ήταν τόσο καλό, τα δικά μας ποιοτικά (εξωτερικα) ειναι καλυτερα, αλλα χωρις πουγκι!! φιλιά

      Διαγραφή
  4. Να βάλεις και τα επόμενα...προς γνώση και συμμόρφωση των εγχώριων test box...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα βάλω ναι!! Ανυπομονω να δω εαν θα ειναι και αυτα αξιολογα!

      Διαγραφή
  5. Θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιη. Το συλλεκτικό κουτί είναι εξαιρετικό και δίκαια το ονόμασαν L.E. Προϊόντα διαλεγμένα ένα και ένα, υπέροχα όλα.
    Το απλό κουτί του μήνα δεν μπορώ να πω πως με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Ούτε κρύο , ούτε ζέστη. Έχει πέντε προϊόντα που μόνο το ένα αν κατάλαβα καλά είναι full size και ένα δωράκι. Το Beautytestbox έχει συνήθως επτά και ένα δωράκι (βέβαια οι μάρκες δεν είναι high end και πρέπει να είσαι σούπερ Γκούφυ για να το προλάβεις). Βέβαια για τα λεφτά του είναι μια χαρά (το glowbox δίνει και αυτό 5 αλλά κοστίζει και 14 ευρώ πφφ), μιας και όλα αυτά έχουν τη λογική του να δοκιμάζεις νέα πράγματα.
    Το ότι πρέπει να κάνεις πολύμηνη συνδρομή μου δείχνει πως έξω έχουν εδραιωθεί αυτά τα κουτιά και η συμμετοχή των εταιρειών είναι δεδομένη. Εδώ ακόμη είμαστε στα σπάργανα και οι εταιρείες δε δίνουν πολλά τεμάχια, άρα δεν υπάρχουν και πολλά κουτιά.
    Όπως και να έχει, νομίζω όλες θα θέλαμε να δοκιμάσουμε λίγο και τα συνδρομητικά του εξωτερικού. Να τα χαρείς όλα πολύ πολύ και περιμένουμε να μας δείξεις και τα επόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο Ελένη! Η αγορα ειναι παγκοσμια και οι απαιτησεις περισσοτερες! Και αυτο που τα κουτια γινανε 15ε δεν το καταλαβα!! Λες και δεν ηταν ηδη αρκετα υπερεκτιμημενα! Το beautytestbox το ειχα παρει στην αρχη κ τωρα καποια στιγμη θα το επιχειρησω κ παλι!! Αλλα η αληθεια ειναι ότι θελουμε μια λιγο καλυτερη προσπαθεια!! Φιλιά πολλά και ευχαριστω για το σχόλιο! Οσο για τα προιοντα, θα τα χαρει η αδερφουλα μου αφου ειναι δικα της!!

      Διαγραφή
  6. εγω ένα πραγμα εχω να πω κριμα που δεν στελνει η εταιρεια ελλαδα!!!Απλα υπεροχα θελω να δω και τα επομενα κουτια και θα συμφωνησω μαζι σου για το BeautyTestbox :) φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ ενδιαφέρον κουτί! Δεν μας έγραψες όμως περισσότερες πληροφορίες, π.χ. αν μπορουμε να το παραγγείλουμε από Ελλάδα, κάποιο link κλπ! Αν μπορείς να μας πεις περισσότερα με ενδιαφέρει πολύ γιατί κι εγώ έχω απογοητευτεί από τα ελληνικά κουτάκια! Φιλιά και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δυστυχως δεν μπορουμε να το παραγγειλουμε στην Ελλαδα! Το κάθε κουτι όπως και εδώ αποστέλλει μόνο εντός της χώρας κυκλοφορίας του! Καλή χρονιά γλυκιά μου και ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  8. Μάλιστα! δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο! Όσοι είδαν τι περιείχαν τα Ελληνικά Χριστουγεννιατικα κουτιά απλά γελάνε (η κλαίνε τα λεφτά τους) μετά από αυτό το post! Τι να πεις, ίσως αν καταφέρουν να να έχουν διάρκεια στον χρόνο να βελτιωθούν και να καταλάβουν πως το κέρδος το δικό τους πρέπει να μειωθεί και να αυξηθεί το δικό μας, αν θέλουν να επιβιώσουν βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χρόνος θα δειξει λοιπόν...... ευχαριστω για το σχόλιο και καλη σου μέρα!

      Διαγραφή
  9. You got cool items like the benefit mascara.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα! Προφανώς η αδερφή σου μένει Ισπανία και μπορεί να το παραγγείλει, ε; Τυχερή!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παραγγείλουμε κι εμείς εδώ; Αναμένουμε φωτό από τα 2 προηγούμενα κουτάκια!!!! Έχω ενθουσιαστεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν το πρώτο κουτάκι, τους δυο επόμενους μήνες που θα πάρει και τα άλλα θα δημοσιευσω το περιεχόμενο τους! Ναι , η Χριστίνα μένει στην Ισπανία και δυστυχως δεν υπάρχει τρόπος να παραγγείλουμε στην Ελλάδα!! Φιλιά πολλά και ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή
  11. Εντάξει το limited edition box είναι απλώς φανταστικό! Να τα χαρείς όλα! Μια μικρή παρατήρηση, επειδή είχα αγοράσει τη They're Real, αυτή πρέπει να είναι η travel size(3 g.) συσκευασία που βέβαια τα έχει και αυτή τα λεφτάκια της. Όσο για το μηνιαίο κουτάκι τους είναι σαφώς ανώτερο απο τα δικά μας. Κρίμα να μην στέλνουμε Ελλάδα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί και να έχεις δίκιο κορίτσι! Απλά το χαρτί με τα προιοντα την αναφερει ως full size για αυτο το εγραψα! Τα κουτακια ειναι της αδερφης μου, όχι δικά μου!!

      Διαγραφή
  12. Δεν ήθελα να σχολιάσω γιατι δεν έχω δώσει λεφτα σε κουτία στην Ελλαδα αλλα αν είμαστε αντικειμενικη δεν φτάινε αυτοι άλλα οι κερδοσκοπειά των πολυεθνικών στην Ελλάδα.
    Εδω στο Μοναχο το μπουκάλι μανο ESSIE κάνει 7 ευρο και τα περισσότερα προϊόντα καλλυντικώ κανουν μιση τιμη απο οτι τα πληρώνουμε στην Ελλάδα. Απλά δεν φταιεί μόνο ένας στην καταστασή που επικράτει στην ελλήνικη αγόρα. Αυτο να το θυμόμαστε όλες πριν κρίνουμε και ας σκέφτουμε καλύτερα αν όντως αξίζει να δώσουμε τα λέφτα μας σε αύτους ή να ψωνίσουμε ΔΙΚΑ ΜΑΣ προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, είμαστε πολύ ακριβή χώρα και οσον αφορα στο αν αξίζει τον κόπο, αυτο ας το κρίνει ο καθένας, αλλά με 15ε αγοράζεις ένα πολύ καλό προιον καθε μηνα που επιθυμεις πολύ! Φιλιά πολλά Adeola

      Διαγραφή
  13. Πλάκα μου κάνεις;;; Εγω θα έκανα χρόνου!! Χαχαχα ετσι αυτα να βλέπουν κ της Ελλάδας με τα δείγματα κ τα πόσιμα κολλαγόνα , για αυτο θα τα κάνουν κορνίζα σε λίγο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έχει τραυματίσει ψυχικά η αμπούλα πόσιμου κολλαγόνου ε? χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  14. Πολυ ωραια τα κουτακια..ζηλεψα... νομιζω οτι η They re real δεν ειναι full size..ετσι μου φαινεται τουλαχιστον..πωλειται και σε travel γενικα και κανει δεκα ευρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο, αλλά στην λίστα την ανεφερε ως full size γι αυτο το έγραψα!! Ζήλεψες ε?? Δε σου κρύβω, πως και εγώ λίγο!!

      Διαγραφή
  15. Οκ, απλα wow! Για το LE κυρίως βέβαια... Εγώ πάντως, έχω να παραγγειλω προ πολλού συνδρομητικό κουτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εννοείται ότι θέλουμε να τα δούμε!έμεινα άφωνη με το περιεχόμενο και των δύο αλλά ειδικά με το πρώτο!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. hi darling,have a nice day
    great review
    I posted a new article, I'd love to know your opinion
    would you like to pass from my blog?
    tr3ndygirl.com
    kiss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά πλάκα κάνεις!!!!! Είναι απίστευτοοοοοο το κουτί του Δεκεμβρίου!!!!!! Τα πάντα στο εξωτερικό είναι χίλιες φορές καλύτερα απ' ότι στην Ελλάδα. Είναι κρίμα! Στα ελληνικά κουτάκια υπήρχαν μήνες που πέταγαν μέσα μερικά δείγματα και τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ αυτος ο μηνας ετσι ήταν απ'οτι είδα, χάλια μαύρα τα κουτάκια στη χώρα μας!! :)

      Διαγραφή
  19. Nice*
    Maybe we follow each other !?
    Let me know if you follow me & i´ll follow back :)

    Greetings <3
    pequenaflordemaracuja.blogspot.pt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να πεις και Τιna Turner....Απλα εχω μεινει αναυδη...Κλαψ και λυγμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πω πω τι να πω..... Είναι απλά υπέροχα!! Με γεια της και περιμένω να δω και τα επόμενα κουτάκια.... Κρίμα να έχουμε τόσες εταιρίες με κουτάκια και εδώ καιννα είναι τόσο απαράδεκτα αλλά εμείς φταίμε που συνεχίζουμε και τα αγοράζουμε.... Αν κάναμε μια απόχη για δύο τρεις μήνες ίσως και να βελτιωνονταν..... :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Ιανουάριου έφτασε ηδη και είναι και αυτο υπέροχο!! Κρίμα πραγματικά! Εγω απέχω ήδη αρκετούς μήνες!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...