Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Pamper Υourself Βefore the New Year's Eve! Vol. 1 - Body!

Hi Fairy Girls and Merry Chrismas!
Καταρχήν σας εύχομαι Χρόνια πολλά , με υγεία και πολλά χαμόγελα! Ελπίζω να περνάτε και εσείς υπέροχα τα Χριστούγεννα σας, όπως και εγώ....  
Η ιδέα αυτής της ανάρτησης μου ήρθε ξαφνικά μέσα στο μπάνιο... Μα καλά στο μπάνιο? Θα σκεφτείτε. Ο λόγος είναι ότι χρησιμοποίησα ένα νέο χειροποίητο body scrub και κυριολεκτικά μαγεύτηκα, και απλά έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας!
Ξέρετε ότι μου αρέσουν πολύ τα χειροποίητα καλλυντικά και έχω δοκιμάσει αρκετά, αλλά αυτό είναι μία κατηγορία μόνο του! Πρόκειται για ένα απολεπιστικό σώματος με καστανή ζάχαρη, γνήσιο βούτυρο καρύδας (γι' αυτό και παγώνει σε χαμηλές θερμοκρασίες), jojoba και έλαιο άγριου τριαντάφυλλου αρίστης ποιότητας και δυσεύρετο! Μεταξύ αυτών και άλλων ελαίων που περιέχει, θα βρεις μέσα και αληθινά πέταλα κόκκινου τριαντάφυλλου! 
Μόλις αρχίσεις να το απλώνεις στην επιδερμίδα σου θα μαγευτείς, γιατί απλώνεται σαν μετάξι, και η μυρωδιά του σε ηρεμεί και σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ένα πανάκριβο spa και κακομαθαίνεις τον εαυτό σου!  Ως εδώ καλά θα μου πείτε....όμως αφού βγεις από το μπάνιο , θα νιώσεις το δέρμα σου τόσο μεταξένιο όσο δεν ήταν ποτέ, και επιπλεόν θα μυρίζεις σαν κόκκινο τριαντάφυλλο για πάνω από 4 ώρες! Η απαλότητα δε, κράτησε στο δέρμα μου, χωρίς την παραμικρή επιπλέον ενυδατική κρέμα μέχρι το επόμενο μου μπάνιο την άλλη μέρα!  
Τώρα θα με ρωτήσετε ποιος το φτιάχνει! Ξέρετε την αδυναμία μου για το ηλεκτρονικό κατάστημα Andele.gr στο οποίο βρίσκω όλα τα ξεχωριστά προϊόντα που μου αρέσουν! Η Ρίτα λοιπόν, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία είναι και φαρμακοποιός στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην περιοχή του Ρέντη, παρασκευάζει αυτό το πολυτελέστατο απολεπιστικό σώματος κατόπιν παραγγελίας για να είναι πάντα φρέσκο! Η τιμή του είναι μόλις 5€ για το βάζο των 200ml. Εγώ πήρα το δικό μου και ήδη θα παραγγείλω και δεύτερο για back up! Ρίτα ακούς? Ξεκίνα την παρασκευή του, έρχεται ρεβεγιόν!
Εάν θέλετε και εσείς βελούδινη επιδερμίδα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την Ρίτα στην σελίδα του Andele στο Fb και να της το παραγγείλετε!
Επίσης μου έφτιαξε και ένα πολύ ιδιαίτερο φυσικό body butter με γνήσιο βούτυρο καρύδας το οποίο είναι ιδανικό για τα σκληρά σημεία του σώματος που ζητάνε ιδιαίτερη φροντίδα!
Tip! Το βάζω πάνω στο καλοριφέρ για όση ώρα είμαι στο μπάνιο και όταν βγω, αυτό έχει ζεσταθεί και έχει μαλακώσει τόσο όσο χρειάζεται ώστε να το κάνω μασάζ στα πατουσάκια μου, να βάλω καλτσάκια, και την επόμενη μέρα να είναι και αυτά βελούδινα όσο το υπόλοιπο σώμα μου!
Μαγικό λάδι καρύδας λοιπόν από τα επίσης μαγικά χεράκια της Ρίτας για ένα πολύ μεταξένιο δέρμα ιδανικό για ρεβεγιόν!
Έχετε δοκιμάσει λάδι ή βούτυρο καρύδας Fairy Girls? Εύχομαι να σας άγγιξε και φέτος η μαγεία των Χριστουγέννων....και ξεκινάμε την προετοιμασία για το ρεβεγιόν!

Μany Merry Christmas kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το scrub και η κορδέλα το κάνει άκρως Χριστουγεννιάτικο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά!
    Ενδιαφέροντα φαίνονται! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο όμορφο φαίνεται!
    Χρόνια πολλά με υγεία Μαίρη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ωραία πραγματάκια!ό,τι πρέπει για να κακομάθουμε τον εαυτό μας!!!Χρόνια πολλά!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαινεται τόσο ωραίο! Φανταζομαι και το άρωμα του αλλά και η διάρκεια της απαλότητας ειναι απίστευτη! Και τα πέταλα τριαντάφυλλου μέσα, πολύ όμορφο :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε το Ριτάκι. Για να πάμε μια βόλτα από τη Νίκαια να την γνωρίσουμε!!
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...