Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Jurlique Moisture Replenishing Mask, Rose hand Cream and Shower Gel - REVIEW!

Hallo Fairy Girls......


Σήμερα θα σας μιλήσω και πάλι για την αγαπημένη μου πλέον Jurlique! Αυτή τη φορά δοκίμασα 3 διαφορετικά μεταξύ τους, προϊόντα... (εάν έχασες την προηγούμενη Jurlique ανάρτηση μπορείς να την δεις εδώ)

 Ας τα δούμε αναλυτικά, μαζί....
Κρεμώδης, 10-λεπτη μάσκα, για την ανασύσταση της επιδερμίδας, προσφέρει ενυδάτωση και παρέχει ανάπλαση στο ξηρό δέρμα.
Το βιοδυναμικό μείγμα περιλαμβάνει χαμομήλι, marshmallow, γλυκόριζα και echinacea, τα οποία χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες.
- Απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους ενώ χαρίζει ισορροπία στην επιδερμίδα.
- Προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα.
- Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία



Εντάξει, μπορεί να μην έχω ξηρό δέρμα, αλλά η αλλαγή της εποχής πάντα με βρίσκει να ψάχνω νέα προϊόντα βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου και σώματος! Και πάνω στην ώρα, έρχεται η υπέροχη αυτή μάσκα να καλύψει τις ανάγκες μου! 
Περιέχει φυσικό άργιλο που αφαιρεί την περιττή λιπαρότητα, και μεταξύ άλλων περιέχει Shea ButterΈλαια Safflower και Jojoba, έλαια νυχτολούλουδου και βιταμίνη Ε!  Η υφή της είναι απόλυτα κρεμώδης και αφού την αφήσω 10+ λεπτά στο πρόσωπο μου, δεν έχει ακόμα στεγνώσει εντελώς! Την αφαιρώ με βρεγμένο σφουγγαράκι και αμέσως η διαφορά στο πρόσωπο είναι αισθητή! Η μυρωδιά της είναι πολύ ευχάριστη, κάτι μεταξύ τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών και σε χαλαρώνει απίστευτα!

Τιμή: 45€ Διαθέσιμη από το Beautycom.gr 
Rose Hand Cream*

Πλούσια προστατευτική κρέμα χεριών, γεμάτη ζωντανή ενέργεια τριαντάφυλλου, καλέντουλας και βιόλας, για βαθύ καθαρισμό και αποκατάσταση της απαλότητας. Αφήνει τα χέρια μαλακά και ελαστικά.  - See more at: http://www.beautycorner.gr/swma/frontida-xeriwn-kai-nuxiwn/jurlique-rose-hand-cream.html#sthash.qgwR3y3m.dpuf
Πρόκειται για μια πολύ πλούσια κρέμα χεριών , η οποία περιέχει έλαια τριαντάφυλλου, καλεντούλας και βιόλας! Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση στα ξηρά χέρια καθώς απορροφάτε άμεσα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρά τα χέρια!
Λατρεύω την τριανταφυλλένια μυρωδιά της και είναι ο βασικός λόγος που θέλω να την έχω πάντα μαζί μου! Ενυδατώνει πολύ καλά τα χέρια, αν και αυτή η αίσθηση δεν κρατάει πάρα πολλές ώρες! Αλλά έτσι έχω μία δικαιολογία για να την ξαναχρησιμοποιήσω μέσα στην μέρα!
Επίσης πρέπει να πω πως λατρεύω την συσκευασία της στο μεταλικό σωληνάριο!! Την έχω σχεδόν τελειώσει και σκέφτομαι να την ξανα αποκτήσω!
Τιμή: 19€ και διαθέσιμη από το Beautycom.gr

Για το τέλος κράτησα το Rose Shower Gel* που είναι αυτό που μου άρεσε λιγότερο από τα 3 προϊόντα της Jurlique που δοκίμασα!

Μην με παρεξηγήσετε, δεν είναι ότι δεν είναι καλό! Είναι πολύ καλό, και μυρίζει υπέροχα στην διάρκεια του μπάνιου!
Αλλά δεν έχει αυτό το "μοναδικό" που θα περίμενε κανείς  στην την τιμή των  20€, για ένα αφρόλουτρο! 
Επίσης η μυρωδιά του φεύγει σχεδόν αμέσως από το σώμα! 
Διαθέσιμο και αυτό οn line από το Βeautycom.gr και σε αρώματα γιασεμί και λεβάντα! 
Αυτή η Αυστραλιανή εταιρεία βιολογικών καλλυντικών με εξιτάρει όλο και περισσότερο! Λίγο τα υπέροχα αρώματα της, λίγο τα βιολογικά φυτικά συστατικά της, λίγο ότι διαθέτει ιδιαίτερα προϊόντα.....Και επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το ότι αναγράφεται στην συσκευασία η ημερομηνία λήξης των προϊόντων!

 Συνέχεια μου αρέσουν νέα προϊόντα από την Jurlique, αυτή τη φορά έβαλα στο μάτι την Jurlique Silk Finishing Powder Citrus μια ημιδιαφανή μεταξένια πούδρα κατά της λιπαρότητας! 


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από την Jurlique, Fairy Girls?? Σας ενθουσίασε κάτι από τα παραπάνω?

Many rosy kisses from Fairy{oo}Mary!
*PR Samples
λούσια προστατευτική κρέμα χεριών, γεμάτη ζωντανή ενέργεια τριαντάφυλλου, καλέντουλας και βιόλας, για βαθύ καθαρισμό και αποκατάσταση της απαλότητας. Αφήνει τα χέρια μαλακά και ελαστικά.  - See more at: http://www.beautycorner.gr/swma/frontida-xeriwn-kai-nuxiwn/jurlique-rose-hand-cream.html#sthash.qgwR3y3m.dpuf
Πλούσια προστατευτική κρέμα χεριών, γεμάτη ζωντανή ενέργεια τριαντάφυλλου, καλέντουλας και βιόλας, για βαθύ καθαρισμό και αποκατάσταση της απαλότητας. Αφήνει τα χέρια μαλακά και ελαστικά.  - See more at: http://www.beautycorner.gr/swma/frontida-xeriwn-kai-nuxiwn/jurlique-rose-hand-cream.html#sthash.qgwR3y3m.dpuf

7 σχόλια:

  1. Οι κρέμες χεριών είναι τόσο απαραίτητες το χειμώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο review! Α έχει και προϊόντα μακιγιάζ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. It sounds like a great product. Happy Sunday doll.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη Rose Hand Cream θέλω πολύ να τη δοκιμάσω, καταπληκτικό review dear!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θελω να δοκιμασω κατι απο αυτη την εταιρια αλλα τη βρισκω λιγο ακριβη...αν μου δωθει η ευκαιρια ομως θα το κανω οπωσδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...