Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Fresh Line Athena Beauty Box - REVIEW!

Γειά σας και πάλι Fairy Girls....

Η αγάπη μου για τα φυσικά καλλυντικά είναι γνωστή πλέον και δεν την κρύβω άλλωστε!! Την Fresh Line την γνωρίζετε όλες σας, αλλά εγώ δυστυχώς, μέχρι σήμερα, δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα προϊόντα τους γιατί δεν είχα πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα τους! 
Πρόσφατα όμως, έφτασε στο σπίτι μου ένα υπέροχο κουτί με προϊόντα της Fresh Line από την σειρά Athena!


Ο ενθουσιασμός μου ήταν πολύ μεγάλος που επιτέλους θα δοκίμαζα προϊόντα από την "διάσημη" Fresh Line! Ανοίγοντας το κουτί λοιπόν, βρήκα μέσα 5 προϊόντα από την σειρά Athena*, για πρόσωπο, μαλλιά και χέρια! 
Στην συνέχεια λοιπόν, βίωσα μία μικρή απογοήτευση γιατί είδα ότι η συγκεκριμένη σειρά αφορούσε ξηρά δέρματα και μαλλιά!!!! Όμως μήπως κάνω λάθος που προτρέχω????

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα αναλυτικά!
Ενυδατική και τροφοτονωτική κρέμα χεριών Athena! Βασισμένη στην μελέτη αρχαίων ελληνικών συνταγών αρωματοθεραπείας και βοτανοθεραπείας, όπως και όλα τα προϊόντα της Fresh Line άλλωστε. Περιέχει πλούσιο βιολογικό ελαιόλαδο, βούτυρο από ελιά και βούτυρο κακάο!
Να σας πω ότι σε λίγο θα πάρω master στις κρέμες χεριών, αφού χρησιμοποιώ συστηματικά πάνω από 3-4 παράλληλα! Άλλη στο σπίτι, άλλη στο γραφείο και άλλη στην τσάντα μου! 
Πώς μου φάνηκε όμως η κρέμα χεριών Αθηνά?
Είναι σωτήρια κρέμα για τα χέρια μου και μυρίζει υπέροχα! Προστατεύει από τα σκασίματα και την αφυδάτωση, άμεσα, αλλά διορθώνει και τυχόν υπάρχουσα ξηρότητα! Δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα μετά την εφαρμογή της! Να σκεφτείτε ότι εγώ την χρησιμοποιώ συστηματικά κάθε πρωί, πριν βγω από το σπίτι και στην συνέχεια οδηγώ! 

Κρέμα μαλλιών ενυδατική και αντιοξειδωτική, Athena!
Περιέχει μεταξύ άλλων, ελαιόλαδο, aloe Vera, Shea Butter και βρώμη! Μυρίζει πολύ δροσερά, σχεδόν λουλουδάτα! Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, ευκολοχτένιστα και απαλά αρωματισμένα! Έχω πολύ λεπτά μαλλιά με λιπαρές ρίζες! Χρησιμοποιώ πολύ μικρή ποσότητα και όχι στις ρίζες μου, την μάσκα μαλλιών την χρησιμοποιώ σε μικρές ποσότητες σε κάθε λούσιμο, αντί μαλακτικής κρέμας! Η συγκεκριμένη αξίζει πραγματικά μία δοκιμή, και πιστεύω ότι αν έχεις πιο ξηρά μαλλιά από τα δικά μου, θα την λατρέψεις ακόμα περισσότερο!

Γαλάκτωμα καθαρισμού Athena!
Αν θυμάστε, έχω γράψει επανειλημμένα ότι δεν είμαι το κορίτσι που κάνει ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα! Δεν μου αρέσει καθόλου! Οπότε αυτό το δοκίμασα μόνο μία φορά. Η πρώτη εντύπωση? Μυρίζει όμορφα, καθαρίζει το πρόσωπο και αφαιρεί το μακιγιάζ πανεύκολα και δεν είναι καθόλου λιπαρό στο δέρμα! Ίσως να του δώσω ακόμα μερικές ευκαιρίες σε περιόδους που νιώθω το πρόσωπο μου πιο αφυδατωμένο!
Τονωτική Lotion Athena!
ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ! Παρόλο που έχω μεικτό δέρμα, συνηθίζω να χρησιμοποιώ τονωτικές lotion που απευθύνονται σε ξηρά δέρματα γιατί μου αρέσει η αίσθηση ενυδάτωσης που αφήνουν! Άλλωστε μια πολύ ισχυρή lotion που αφαιρεί δραστικά την λιπαρότητα δεν είναι πάντα καλή για το πρόσωπο, γιατί διαταράσσει το ph του.
Η lotion Athena, είναι τέλεια και ότι πρέπει για τις ανάγκες και τα γούστα μου, σίγουρα θα επιδιώξω να την αγοράσω σε full size. Είπαμε, είμαι λίγο απαιτητική, όσον αφορά στην φροντίδα του προσώπου μου!
Για το τέλος άφησα την κρέμα ημέρας Athena για ξηρές επιδερμίδες!
Όπως σας είπα, απογοητεύτηκα όταν είδα ότι αυτή η κρέμα απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες! Φοβήθηκα ότι θα είναι απίστευτα λιπαρή για μένα... Αλλά.... Πόσο λάθος έκανα......
Ενώ στην αρχή την βλέπεις παχύρρευστη, μόλις την απλώσεις στο πρόσωπο απορροφάται άμεσα, ενυδατώνει σε βάθος και είναι καθόλου "βαριά" στο πρόσωπο μου! Απίστευτο έτσι? Η ενυδάτωση στο πρόσωπο μου κρατάει  8-10 ώρες και δεν μου δημιουργεί καθόλου γυαλάδα! Αντιθέτως, νομίζω ότι τώρα που ο καιρός κρύωσε, και σε συνδυασμό με μία θεραπεία με γλυκολικό οξύ, που κάνω (για την οποία θα σας μιλήσω εν καιρό) αυτήν την περίοδο, μία επιπλέον ενυδάτωση είναι ό,τι πρέπει!!
To καλύτερο ξέρετε ποιο είναι? Ότι τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το κουτί Athena* με 3 προϊόντα Αθηνά (σαμπουάν, μάσκα μαλλιών και κρέμα χεριών) μόνο με 28,90€.
Επόμενα προϊόντα που θα ήθελα να δοκιμάσω από την Fresh Line, είναι μάσκες προσώπου και καλλυντικά από το Fresh Bar!!
Fresh Line's website and Facebook page!

Εσείς Fairy Girls έχετε δοκιμάσει προϊόντα από την Fresh Line? Ποια είναι τα αγαπημένα σας? (για να παίρνω ιδέες)

Many Kisses from fresh Fairy {oo} Mary!

16 σχόλια:

  1. Looks like really nice natural produts!
    With olive too!
    I use olive oil to my skin and to my hair!it s natural; good and healthy , and bio!
    Have great weekend my darling!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. That's a very nice box fit for a goddess! =)

    http://eljovenlector.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια πραγματάκια! Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάτι από Fresh Line αλλά θέλω πολύ! Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις έαν έχεις πρόσβαση σε κατάστημα τους......Νομίζω θα ενθουσιαστείς! φιλιά !

      Διαγραφή
  4. Έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη σειρά, έχω γράψει και review και πραγματικά έμεινα πολύ πολύ ικανοποιημένη! πολύ ωραίο και αναλυτικό review!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα το review σου κορίτσι! Τελικά πολύ αποτελεσματική αυτή η "Αθηνά"!

      Διαγραφή
  5. You have to give the products a chance anything thats its natural cannot cause issues right. Have a great weekend doll.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολη η σειρά εχει υπέροχα προιόντα! Να τα χαρεις όλα! Πολύ καλή ποιότητα :)xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα χαρείς, φαίνονται πολύ όμορφα,καλές ομορφιές ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφα φαίνονται!
    Να τα χαρείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λατρευω τις αναβραζουσες μπαλες μπανιου τα σαπουνια και τις μασκες τους.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. Θέλω αλλά η αλήθεια είναι πως η τιμή τους είναι αρκετά τσιμπημένη.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...