Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Castalia Dermopur - REVIEW!

Γειά σας Fairy Girls.....

Ας μιλήσουμε σήμερα για ενυδάτωση προσώπου, αλλά όχι για την συνηθισμένη! Θα μιλήσουμε για εξειδικευμένη ενυδάτωση ιδανική για μικτά δέρματα! 



Την περίοδο που διανύουμε, δηλαδή λίγο μετά το καλοκαίρι και λίγο πριν το χειμώνα, ήθελα μία κρέμα που να είναι ικανή να ρυθμίζει την λιπαρότητα του προσώπου μου κατά την διάρκεια της μέρας, να το ενυδατώνει όσο χρειάζεται και παράλληλα να το φροντίζει ώστε να μην δημιουργεί σπυράκια και μαύρα στίγματα! 
Έτσι όταν η Castalia επικοινώνησε μαζί μου, και  είπα τι ακριβώς χρειάζομαι, μου πρότεινε να δοκιμάσω το σύστημα Dermopur, που αποτελείται από κρέμα ημέρας και καθαριστικό gel!

Η σειρά Dermopur* by Castalia απευθύνεται σε λιπαρά ή με τάσεις ακμής δέρματα  και υπόσχεται εξυγίανση της επιδερμίδας, μείωση σμήγματος και ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας!
Όταν την παρέλαβα με απογοήτευσε λιγάκι το γεγονός ότι η κρέμα ήταν με χρώμα... Αδίκως όμως! Δεν έχει σχέση με καμία άλλη ενυδατική κρέμα με χρώμα που έχω δοκιμάσει... Είναι τόσο ελαφρά χρωματισμένη που μου επιτρέπει να μακιγιάρομαι καθημερινά, και παράλληλα μου προσφέρει και μια στοιχειώδη κάλυψη, παρέα με ένα ματ πρόσωπο, τις ημέρες εκείνες που απλά επιλέγω να κυκλοφορώ με φόρμες και "εντελώς" αμακιγιάριστη!
Έχει πολύ ελαφριά υφή, σαν ρευστό mouse και απορροφάται αμέσως όση ποσότητα και να χρησιμοποιήσετε. Προσφέρει τόση ενυδάτωση όση χρειάζεται το πρόσωπο μου, χωρίς να το νιώθω βαρύ και γυαλιστερό! 

Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες σχεδόν και δηλώνω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη! Το πρόσωπο μου είναι καθαρό και το μακιγιάζ μου σταθερό όλη τη μέρα μέχρι να γυρίσω σπίτι στις 4! 

Την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το gel* καθαρισμού το οποίο χρησιμοποιώ κάθε πρωί για την καθαριότητα του προσώπου μου! Μου αρέσει η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα μου μετά το πλύσιμο! Είναι καθαρό, αλλά δεν είναι αφυδατωμένο ώστε να "τραβάει". 

Όταν αρχίζουν τα χειμωνιάτικα κρύα, πάντα επιλέγω κάτι πιο ενυδατικό για το δέρμα μου, έτσι θα κάνω και φέτος! Επειδή όμως αυτή την Dermopur θα την τελειώσω μέχρι να μπει ο χειμώνας για τα καλά, είμαι σίγουρη ότι θα την επιλέξω και πάλι για την άνοιξη, και θα είναι σίγουρα η ίδια με το χρώμα, αφού με έχει βολέψει απίστευτα!

Αξίζει να αναφερθεί ότι αγοράζοντας την κρέμα παίρνετε δώρο ένα gel καθαρισμού σε ταξιδιωτικό μέγεθος που κρατάει πάααρα πολύ καιρό και επίσης με την αγορά ενός πακέτου Dermopur στηρίζετε το Χαμόγελο του Παιδιού
Η τιμή της Dermopur creme matifiante είναι στα 12.00€ περίπου (on line).

Eσείς τι είδους ενυδατική κρέμα επιλέγετε Fairy Girls, τώρα που αλλάζει η εποχή?

Many kisses from Fairy{oo}Mary!
*PR Samples

7 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ χρόνια το gel καθαρισμού και είναι υπέροχο!
    Μάλιστα μου το είχε συστήσει η δερματολόγος μου!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εμένα σταθερή αξία είναι της Bioten για κανονική/μεικτή επιδερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγω αυτα τα προιοντα δεν τα εχω δοκιμασει ακομη βεβαια !!!συντομα θα τα δοκιμασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα εχω και εγω αυτα τα προιοντα!!!θα τα δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένη Castalia!
    Πολύ ενδιαφέρον ποστ my girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν εχω δοκιμασει αυτη την εταιρεια αλλα εχω ακουσει και απο αλλες κοπελες οτι η σειρα dermopur ειναι πολυ καλη. χρησιμοποιουσα της la roche posay και τωρα για δοκιμη πηρα την total control της frezyderm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...