Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Το Επαναστατικό Marrakesh kaHm - REVIEW

Hallo again Fairies.....

Σήμερα θα σας δείξω  ένα διαφορετικό προιόν για τα μαλλιά!

Σίγουρα κάτι θα έχετε ακούσει για την ισιωτική κρέμα Marrakesh kaHm* που αποτελείτε απο 100% φυτικά συστατικά Αργκάν, Κάνναβη και Φυτική Πρωτεΐνη που έχει τις ιδιότητες της Κερατίνης.

 Την δοκίμασα λοιπόν και εγώ, με κάποια διστακτικότητα οφείλω να ομολογήσω, όχι γιατί ισιώνουν δύσκολα τα μαλλιά μου, κάθε άλλο, απλά γιατί έχουν τάση λιπαρότητας και φοβόμουν ότι θα τους πέσει κάπως βαρύ! 

 Παράλληλα με την ισιωτική  Marrakesh kaHm*, δοκίμασα και το νέο Marrakesh kaHm Shampoo , που επίσης περιέχει φυτικά συστατικά, Argan και έλαιο κάναβης.
Αρχικά λοιπόν λούστηκα με το σαμπουάν το οποίο έχει μία έντονη μυρωδιά την οποία δεν έχω αποφασίσει εάν αγαπώ ή όχι. Δεν είναι καθόλου ενοχλητική, απλά...διαφορετική. Το σαμπουάν κάνει αρκετό αφρό με μικρή ποσότητα και καθαρίζει πολύ καλά, βέβαια την μαλακτική δεν μπόρεσα να την αποφύγω στο τελευταίο ξέβγαλμα! Στην συνέχεια λοιπόν έβαλα 2 αντλίες από την ισιωτική κρέμα κατά μήκος σε όλα τα μαλλιά μου και άρχισα να τα στεγνώνω με μία απλή επίπεδη βούρτσα!
Καθώς λοιπόν στέγνωναν τα μαλλιά μου παρατήρησα ότι είχαν αρκετό όγκο, μύριζαν όμορφα και ίσιωναν πανεύκολα! Σε 5' περίπου λεπτά που διήρκησε το στέγνωμα των μαλλιών μου, είχε γίνει παράλληλα και το ίσιωμα τους. Πανεύκολο και πολύ φυσικό αποτέλεσμα με όγκο! Το ίσιωμα κρατάει χωρίς να φριζάρει, μέχρι το επόμενο λούσιμο!


Το Marrakesh kaHm κοστίζει 20€ και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το Marrakesh kaHm Shampoo κοστίζει 14,40€ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.
Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και ζεσταίνει ο καιρός, αποφεύγω το πιστολάκι αλλά τώρα με το Marrakesh kaHm το ίσιωμα έγινε παιχνιδάκι!

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να του προσάψω, είναι ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην ποσότητα που χρησιμοποιώ γιατί αν μου ξεφύγει λίγο παραπάνω από 2 αντλίες, βαραίνει και λαδώνει τα μαλλιά μου πολύ πιο εύκολα!

Έχετε δοκιμάσει το επαναστατικό ισιωτικό Marrakesh kaHm, Fairy Girls? Ποιά είναι η γνώμη σας ?

Many kisses from Fairy {oo} Mary with straight hair!! 

*PR Samples 

21 σχόλια:

  1. Mmm..δεν το έχω δοκιμάσει..τα μαλλιά μου ισιώνουν δύσκολα και βαριέμαι πολύ με το ισιωτικό..τώρα αν βοηθάει λιγάκι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ξέρω..δεν είναι λίγο ακριβουτσικη για καθημερινό σαμπουαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε βοηθήσει πιιστρυω, τωρα αν με ρωτας, αυτα ολα τα σαμπουαν τα θεωρω ακριβα, αλλα η λοσιον ισιωματος αξιζει, γτ βαζεις παρα πολυ λιγο..

      Διαγραφή
  2. to dokimasa s deigma tin isiwtiki kai m endipwsiase kai emena!isiwsan poli grigora kai m arese poli i mirwdia tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμ και μένα τελικά νομίζω ότι μαρεσει η μυρωδιά του.... ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή
  3. Φαίνονται πολύ καλά!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tha ithela na to dokimasw mono kai mono giati periexei kannavi giati stin afriki to vazame sta mallia gia na makrainoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια? Τώρα μου φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον το προιόν!Να το δοκιμάσεις και να μου πείς την γνώμη σου!

      Διαγραφή
  5. το παρήγγειλα εχτές και σήμερα πρωί -πρωί ήρθε (απίστευτο για μεταφορική)....!!είναι πάρα πολύ καλό προϊόν όντως δεν βγάζει πολύ αφρό, και η ισιωτική απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δεν το συζητώ μόνο που θα την χρησιμοποιώ με φιδώ γτ είναι λίγη ποσότητα και είναι και λίγο αουτς στην τιμή...μου τα έχει ισιώσει απίστευτα καλά..και να φανταστείς δεν είναι ίσια βούρτσα απλά δεν τα γύριζα....το μόνο που μου μένει ένα crash-test σήμερα το βράδυ δίπλα στην παραλία με ποτάκι (βλέπε υγρασία)!Κατα τα άλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη παρότι είναι κατεμέ πανακριβο!!

    xxx

    myvworld-vasso.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι ακριβό αλλά εγώ βάζω τόσο λίγο, που νομίζω ότι θα αργήσει πάρα πολύ να τελειώσει!! Κανε λοιπόν το τεστ απόψε δίπλα στη θάλσσα και φρόντισε να περάσεις καλά! αύριο περιμένω τις εντυπώσεις σου!

      xoxo

      Διαγραφή
  6. Θα το αγοράσω. Τέλος. Επίσης φιλενάδα με βάζεις σε έξοδα, τα λες μια χαρά, δεν γίνεται να μην αγοράσω αυτά που παρουσιάζεις.
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλη μου Miss M, σου προτείνω τα καλύτερα... Αλλωστε κ εσυ με ξεσηκώνεις με αυτα τα υπέροχα παπούτσια που βρίσκεις ..... εν μ.εσω κρίσης.... τα φιλιά μου....

      Διαγραφή
  7. Ομορφο review!!
    Εχεις βραβειακι δες εδω =>http://diary-of-a-beauty-addict.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω παρα πολυ Ελευθερια μου θα το κανω συντομα.

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...