Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Too Faced Pink Leopard Bronzer - REVIEW

Ηey sweet Fairies......

It's me again!! Aυτή τη φορά με το αγαπημένο ρουζ-μπρόνζερ σε υπέροχο χρώμα και υπέροχο σχέδιο, απο την πολυαγαπημένη Too Faced.....  O λόγος για το Ρink leopard bronzer και το υπέροχο petite pouf πινέλο!

Take a sneak peak...  






Tόσο μικρό και όμως τόσο βολικό πινέλο για ρούζ, με καπάκι ώστε να έρχεται παντού μαζί σου και να χωράει ακόμα και στα πιο μικρά τσαντάκια..... Και είναι και ρόζ....τι άλλο να πώ??





Η Too Faced το αναφέρει ως Brightening Bronzer αλλά σε μένα δουλεύει πολύ καλά και ως blush, έχει μια υπέροχη μπρονζο-ροζ απόχρωση που κολακεύει ιδιαίτερα τις ανοιχτές επιδερμίδες. Η συσκευασία του απλή. Ίσως περισσότερο απλή από όσο θα έπρεπε! 
Εγώ απέκτησα την δικιά μου pink leopard μέσα στα πλαίσια της Flirt Collection με το υπέροχο ροζ νεσεσέρ (35€) απο το εξωτερικό, εδώ στα Sephora υπάρχει στα 42€.

 Η δική μου λοιπόν έκδοση της pink leopard, έρχεται με ένα απλό ροζ λογότυπο της Too Faced στο πάνω μέρος της πούδρας και έναν υπεραρκετό καθρέφτη εσωτερικά! 
Η single έκδοση της (που κοστίζει μόνη της 27€) έχει κάπως διαφορετικό καπάκι, αλλά το προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο.
To leopard print είναι σε όλο το βάθος της πούδρας και δεν εξαφανίζετε όσο την χρησιμοποιείς. Το έχω αγαπήσει αυτό το blush,  και σε πιο ηλιοκαμένη επιδερμίδα δίνει υπέροχη λάμψη...

SWATCHES

Για τα υπόλοιπα πραγματάκια που ήταν μέρος της Flirt Collection και αγάπησα εξίσου θα σας μιλήσω πολύ σύντομα σε επόμενη ανάρτηση μου..

Πάρτε μια ιδέα...

 Εσείς έχετε δοκιμάσει καλλυντικά απο την Too Faced Fairy Girls? Ποιό είναι το αγαπημένο σας?

Many kisses from flirty Fairy {oo} Mary !!

8 σχόλια:

  1. Φαίνεται υπέροχο....και το νεσεσέρ είναι πολύ γλυκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ χαριτωμενα ολα!Και το bronzer ωραιο φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολύ όμορφο αποτέλεσμα και σαν ρούζ το εχω λατρέψει!! Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή
  3. τι υπέροχες συσκευασίες είναι αυτες!!!!!!!!!!τέλεια μέχρι και την παραμικ΄ρη λεπτομέρεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Too Faced έχει πολύ ομορφες συσκευασίες.. είδες και μια παλέτα σκιών που είχα πρίν λίγο καιρό? Πάνω απ'ολα καλό αποτέλεσμα και ομορφες συσκευασίες!! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα πράγματα που αγόρασες!Το bronzer το βαλα και εγώ στο μάτι! χαχα
    :)
    Εγώ από Too Faced έχω αγοράσει το Glamour Gloss in "Tickle Me" with lip Injection για να δίνει όγκο στα χείλη και μια αίσθηση δροσιάς! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο προιόν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο νεσεσερ ήταν και το Glamour Gloss στο pretty me, και πραγματικά μου άρεσε και μένα,σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...