Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Estee Lauder's Perfectly clean and soft clean - REVIEW -

Hello dear Fairy - Girls.....

Όταν έχει να κάνει με το πρόσωπο μου είμαι πολύ απαιτητική!! Και ακόμα πιο απαιτητική γίνομαι όταν πρόκειται για τον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ του προσώπου μου!!

Ζητάω πολλά από ένα καθαριστικό και το ξέρω! Ζητάω πρώτα απ'όλα να καθαρίζει πραγματικά και σε βάθος, ώστε όταν περνάω το πρόσωπο μου με την λοσιόν να μην βρίσκω υπολείματα μακιγιάζ στο υποτιθέμενο καθαρό πρόσωπο μου! Απαραίτητη προυπόθεση, να χρησιμοποιείτε με νερό, η μορφή δεν με πειράζει, αφρός, τζέλ, υγρό σαπούνι ή στερεό σαπούνι, αρκεί να καθαρίζει και να μην αφυδατώνει το δέρμα μου!! Ε, δεν είναι και πολλά αν το καλοσκεφτείς!!
Έχω δοκιμάσει πολλά καθαριστικά κατά καιρούς όμως λίγα τα αγαπημένα! Δύο απο αυτά είναι και τα   Perfectly clean Splash Away και Soft clean Rich Foaming Cleanser by Estee Lauder! 




Το  Perfectly clean στο γαλάζιο σωληνάριο απευθύνεται σε λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες!! Καθαρίζει Α Ψ Ο Γ Α! Δεν αφήνει καθόλου υπολλείματα μακιγιάζ! Είναι σε μορφή πολύ παχύρευστης κρέμας! Βάζεις σε βρεγμένα χέρια μια πολύ μικρή ποσότητα  και αμέσως αρχίζει να λιώνει, κάνει ελάχιστο αφρό και αφήνει το δέρμα πολύ καθαρό και φρέσκο! Το μόνο που εντόπισα ώς μειονέκτημα του Perfectly clean είναι ότι παρότι προορίζεται για μεικτά  (και λιπαρά δέρματα) όπως το δικό μου, αφού πλυθώ το νιώθω λίγο να με "τραβάει"!

 Για τον παραπάνω λόγο λοιπόν δοκίμασα και το Soft clean στη ρόζ συσκευασία που απευθύνεται σε κανονικές πρός ξηρές επιδερμίδες!! 
Και ναι αυτό ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα! Έχει ακριβώς την ίδια υφή με το γαλάζιο, είναι το ίδιο αποτελεσματικό αλλά δεν μου αφυδατώνει καθόλου το πρόσωπο και δεν νιώθω το γνωστο "τράβηγμα" ! Αφήνει το δέρμα πολύ φρέσκο, πολύ καθαρό και θα μπορούσα να πώ και ενυδατωμένο, όσο αυτό είναι εφικτό μετά απο το πλύσιμο!! 
Tιμές περίπου στα 25 στην Ελλάδα, αλλά θα διαρκέσει για τουλάχιστον ένα χρόνο λόγω της σύστασης του!!

 Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι ντεμακιγιάζ, και ελπίζω να χρησιμοποιείτε τους σωστούς, να θυμάστε κορίτσια ότι ο  καθαρισμός του προσώπου σας το βράδυ αλλά και το πρωί είναι το ίδιο σημαντικός με την ενυδάτωση και το μακιγιάζ σας!! Και όχι, τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ δεν συγκαταλέγονται στους σωστούς τρόπους ντεμακιγιάζ!!

Ποιό είναι το αγαπημένο σας καθαριστικό Fairy - Girls? Έχετε δοκιμάσει το Soft ή το Perfectly clean της Estee Lauder?

Many kisses from perfectly clean Fairy {oo} Mary!     

4 σχόλια:

  1. Το perfectly skin το χρησιμοποιουσα XΡONIA, πιο μικρη,πολυ ευχαριστημενη,μου ταιριαζε πολυ και κρατουσε αιωνα,αλλα το αλλαξα απο τοτε που βρηκα το αντιστοιχο gel καθαρισμου της Appivita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω το χρησιμοποιουσα παλιά και τώρα το ξανα πήρα....έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και μου αρεσει πολυ!! καλο της appivita δλδ?τόσο αποτελεσματικό όσο αυτό??Ευχαριστώ για το σχόλιο!
      xxxxx

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. If you want a very clean face without make-up traces you should give them a try!! Thanks for your comment.
      xoxo

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...