Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Tέλος στις λεπτές γραμμές - Dermalogica Review

Hallo again Fairies.... 

Κάποιες απο εμάς όσο κοριτσάκια και αν νιώθουμε στο πρόσωπο μας έχουμε αρχίσει να σχηματίζουμε λεπτές γραμμές έκφρασης, πολύ ενοχλητικές ομολογουμένως! Σας έχω την λύση με δύο, ομολογουμένως αποτελεσματικά προιόντα ! Ή πιο σωστά η Dermalogica έχει την λύση και εγώ απλώς θα σας την παρουσιάσω ! Το πρώτο προιόν είναι το skin hydrating booster το οποίο σύμφωνα με την Dermalogica είναι ένα "Θεραπευτικό βάλσαμο που περιέχει στη φόρμουλα του, την αποκλειστική σύνθεση Anti-Ozonate Complex που επουλώνει άμεσα το ταλαιπωρημένο δέρμα και παρέχει μία ασπίδα προστασίας από μελλοντικές περιβαλλοντικές επιρροές. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και αρώματα" 

Ξεχωρίζει γιατί…

·      Περιέχει στη φόρμουλα του την αποκλειστική σύνθεση Anti-Ozonate Complex που προστατεύει το δέρμα από την επίδραση της ρύπανσης, των ακραίων θερμοκρασιών, το άγχος και τους ορμονικούς παράγοντες.
·      Shea Butter (να το πάλι το θαυματουργό βουτυράκι - μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό) βελτιώνει την προστατευτική λειτουργία του δέρματος, ενώ Βιταμίνη E και Βρώμη ενισχύουν το φυσικό αμυντικό σύστημα.
·      Η Λεβάντα καταπραΰνει ενώ εγγυάται την υγιεινή κατά την εφαρμογή.
πολύ λεπτόρευστη υφή και απορροφάτε άμεσα
Tο χρησιμοποιώ καθημερινά σαν σέρουμ ιδιαίτερα το χειμώνα (το καλοκαίρι αποφεύγω τα πολλά πολλά) και νιώθω πραγματικά το δέρμα μου προστατευμένο απο το κρύο και την ξηρότητα και έχω παρατηρήσει και διαφορά όσον αφορά στην λείανση  της γραμμής έκφρασης στο χαμόγελο! (Αυτά τραβάς όταν χαμογελάς συχνά).
Το δεύτερο προιόν είναι μία αρκετά πλούσια κρέμα ματιών η age reversal eye complex  η οποία περιέχει ρετινόλη που  βοηθά στη μείωση των λεπτών ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Περιέχει το αποκλειστικό μίγμα ενεργών βοτάνων AGE Smart® complex που εμποδίζει τη δράση των τελικών προϊόντων μεταβολισμού της γλυκόζης (AGEs), και καταπολεμάει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τα τριχοειδή αγγεία και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.
Την χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα αφου βάζω μια πολύ μικρή ποσότητα γύρω απο τα μάτια μέρα παρά μέρα σύμφωνα με τις οδηγίες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα γιατί τα μάτια μου είναι πιο ξεκούραστα και η περιοχή γύρω απο αυτά έχει πολύ ελαστικότητα και είναι πλήρως ενυδατωμένη!
Προσοχή! Να την χρησιμοποιείτε μόνο νύχτα λόγω της πολύ πλούσιας σύνθεσης της! 


Πολύ πλούσια υφή για απόλυτη ενυδάτωση
Η σειρά έχει AGE Smart® έχει  ένα πολύ καλό peeling προσώπου το οποίο είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν απο ένα δείγμα και μου είχε αρέσει αρκετά, αλλά ήταν ...λίγο....(γι'αυτό το λένε δείγμα). Το όνομα του είναι multivitamin thermafoliantTM και περιέχει σαλικυλικό οξύ και συμπλεγμα τριών βιταμινών και βασίζεται σε μία θερμική δράση που την νιώθεις μόλις αρχίσεις να τρίβεις το πρόσωπο σου! 

Αυτά είχα να σας πώ για τις "γραμμές".....Εσείς κορίτσια έχετε γραμμές έκφρασης? Ποιά προιόντα χρησιμοποιείτε για να της εξαλείψετε?

Many kisses from yours Fairy{oo}Mary !


4 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον ποστ! Θα τα τσεκαρω και online. Ειναι σημαντικο το οτι ειδες διαφορα στις ρυτιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τις λέμε ρυτίδες καλή μου , λεπτές γραμμές έκφρασης τις λέμε!! χαχα, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, έχει διαφορά!Αξίζει την δοκιμη!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου!! Σε έκανα tag σε κάποιες ερωτήσεις!! Θα χαρώ πολύ αν απαντήσεις!! Φιλάκια!! http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr/2012/12/beauty-tag-dwras-beauty-tips.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...