Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Sexy Underwear & Costumes collection


Hi Sexy Fairy Girls...

Η ομορφιά και η πρόκληση ήταν πάντοτε γένους θυλυκού  και αν η Πηνελόπη του Οδυσσέα είχε ολα αυτά τα καλούδια που έχουμε εμείς σήμερα τότε η μισή Αρχαία Ελλάδα θα είχε μεταναστεύσει στην Ιθάκη. 

Σήμερα το θέμα μας είναι τα Sexy γυναικεία εσώρουχα και τα κουστούμια για ιδιαίτερες εκδηλώσεις ή Parties !!!

Γενικώς τα γυναικεία  εσώρουχα είναι το φετίχ και η φαντασίωση σχεδόν όλων των ανδρών του πλανήτη και ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται απο ένα καλλίγραμμο γυναικείο σώμα....

Καθώς έψαχνα στο Ιντερνετ βλέποντας σχέδια και χρώματα για να αγοράσω ενα κορμάκι, τώρα που ο καιρός άρχισε να μας κρυώνει, έπεσα σε ένα από τα extreme, αισθησιακά και μοντέρνα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα το www.secretlove.gr.

και πιο συγκεκριμένα στα προϊόντα της Dreamgirl   μιας αμερικάνικης εταιρείας η οποία έχει ποικιλία εσωρούχων και κουστουμιών σε χρήση, χρώματα καθώς και σε υπερμεγέθη νούμερα στις τέσσερεις collection που λανσάρει:

2012-2013 FHV Collection (Fall Holiday Valentine's)

2012-2013 Encore

2012-2013 Collection

2012-2013 Costume Collection

Αναμεσά τους θα βρείτε και χριστουγεννιάτικα εσώρουχα (εννοείτε κόκκινα) τα οποία εαν τα φορέσετε κατά την περίοδο των εορτών, ομολογουμένως θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σας Santas !!!












































 





Επίσης για αυτούς που είναι αρρωστούληδες τώρα το χειμώνα ή σκοπεύουν να συμμετέχουν σε κάποιο Party και συγκεκριμένα την εορταστική περίοδο μπορούν να δωρίσουν στο θυλυκό τους ταίρι κάποιο από τα ιδιαίτερα εσώρουχα-κουστούμια που διαθέτει η Dreamgirl......
































Εαν πάλι το αρσενικό σας ταίρι δεν το έχει σκεφτεί ή δε μπορεί να διαλέξει τι θα σας αρέσει τότε μπορείτε εσείς να κάνετε την διαφορά και να τους κάνετε έκπληξη.
Εσείς Fairy Girls θα φορούσατε κάποιο από τα Sexy Underwear ή κάποιο από τα ιδιαίτερα κουστούμια της Dreamgirl για να ενθουσιάσετε τον καλό σας !

Kisses from feeling sexy Fairy{oo}Mary!


To παραπάνω άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό και δεν έχει σπονσοναριστεί από την εν λόγω εταιρεία!

2 σχόλια:

  1. Xa,xa τελικά ενας ανδρας θα γραψει πρωτος σχολιο για τα εσωρουχα που μας τρελαινουν !! Οι γυναίκες το παίζετε πουριτανές και σας πιάνουν οι ντροπές για το θέμα, ακόμα και το θηλυκό μου ταίρι που είναι μέλος του blog ντρεπεται να σχολιάσει. Μπράβο στο Fairy make-up tales για την ανάρτηση πολυ ενδιαφέρουσα και τα προιοντα της Dreamgirl μας αρεσουν εμάς τους ανδρες. Το σίγουρο είναι ότι προσανατολιζομαι να αγοράσω καποιο από τα sexy χριστουγεννιατικα εσώρουχα στην ντροπαλουλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για το μπράβο σου και χαίρομαι που ένας άντρας αποφάσισε να σχολιάσει το συγκεκριμένο άρθρο μου, νομίζω τα κορίτσια όντως ντρέπονται να σχολιάσουν! Καλά θα κάνεις να της αγοράσεις ενα όμορφο σεξυ χριστουγεννιάτικο κομμάτι, θα το εκτιμήσει πιστεύω αρκετά!!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...