Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Dear Santa......

 
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, 
Φέτος αποφάσισα να σου γράψω γράμμα για να μην μπερδευτείς όπως άλλες χρονιές... Ξέρεις ότι σε μάς τα κορίτσια αρέσουν όλα αυτά που μας κάνουν όμορφες, και εντάξει ας το παραδεχτούμε είμαστε λίγο πλεονέκτρες και η φράση "έχεις πολλά" δεν μας "λέει" και... πολλά! Οπότε χωρίς πολλά λόγια θα σου δείξω αυτά που θέλω να μου φέρεις για φέτος. Και για να σου το κάνω και πιο εύκολο, σε κάποια έχω και εναλλάκτικες για να μην σε ταλαιπωρώ τόσο πολύ...Ε, σε καταλαβαίνω, έχεις και άλλο κόσμο να ασχοληθείς μαζί του!


Νούμερο 1 στη λίστα μου είναι η συλλεκτική επαγγελματική χριστουγεννιάτικη συλλογή της Estee Lauder που όμως δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα, 



Και επειδή δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένος είσαι με τις on-line παραγγελίες , σου έχω την λύση .......


Νούμερο 2 : Christmas collection by Lancome το οποίο θα το βρείς  σε γνωστά καταστήματα καλλυντικών στην τιμή των 85€.

 

 
Νούμερο 3: Το υπέροχο μώβ παπουτσάκι απο την Irregular Choices το οποίο θα το βρείς εδώ !
 

 

Νούμερο 4 : Άν δεν έχεις σκοπό να μου φέρεις κανένα απο τα παραπάνω σετ μακιγιάζ, τότε θα αρκεστώ στην συλλεκτική παλέτα του Dior, επίσης στα καταστήματα καλλυντικών! Τιμή δεν ξέρω αλλά μάλλον εσύ έχεις εκπτωτικά κουπόνια!












Νούμερο 5: Το νέο άρωμα της Lancome, La Vie Est Belle το οποίο το δοκίμασα στον καρπό μου και μύριζε μέχρι την επόμενη μέρα,και στο χέρι μου αλλά και στο μανίκι της μπλούζας μου! Το έχεις μυρίσει Άγιε μου Βασίλη? Είναι τόσο ζεστό, θηλυκό και υπέροχο άρωμα, και να σκεφτείς ότι έχω χρόνια να ενθουσιαστώ με ένα νέο άρωμα! Άλλωστε "Η ζωή είναι ωραία" και με και χωρίς αυτό, και θα σου κοστίσει και μόνο 50€! (*η μικρή συσκευασία των 30 ml)

 
Είναι πολλά Άγιε μου Βασίλη? Μην μου τα φέρεις όλα, με ένα απο αυτά θα είμαι πολύ ευχαριστημένη! Αλλά, να... ξέρεις...... έχω μερικά ακόμα......
 
Όχι, όχι, δεν είναι για μένα τα υπόλοιπα, αλλά επειδή μάλλον δεν θα σου γράψουν κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα, σκέφτηκα να σου δώσω μερικές ιδέες για το τι να τους στείλεις!

Λοιπόν για τον καλό μου το δώρο που θέλω είναι αυτό το αυτοκινητάκι....


 Εντάξει μη θυμώνεις , αν είναι πολύ ακριβό για τα γούστα (*τσέπη) σου, έχω και εναλλακτική!

 

Το άρωμα Armani Code που το λατρεύω να το μυρίζω επάνω του! Σε σέτ έτσι? όχι μόνο του!! (είπαμε οικονομία αλλά όχι και στα όνειρα)

Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχάσω την αδερφούλα μου που λείπει στα ξένα και την έχω τόσο μα τόσο επιθυμήσει!
Ένα παπουτσάκι επίσης Irregular Choice και για εκείνη, αυτό θα το βρείς εδώ 

Ή έστω, χάρισε της  κάποια απο τα αγαπημένα μου Roger et Gallet

   To λάδι για όλες τις χρήσεις που μυρίζει υπέροχα ή την κρέμα σώματος βανίλια που είναι θεική και η αδερφίτσα λατρεύει τη βανίλια, θα τα βρείς σε επιλεγμένα φαρμακεία, ξέρεις εσύ!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfEyyhiequnA0Uex8ia5khMwL5gad4hmPt451rE5Dwg-uQtXStCR7K8Ol5KxL6ns5J0RjN0la624o2oE91DXlcXgcry6vwpL3V2KOSm1JU0H90wMfBYl7xdvdMcU6oahrwT9wQS9D8EW8/s1600/Roger___Gallet_Bois_d_Orange_Huile_Sublime_Perfume1326817871.jpg 

Το βραχιόλι γούρι για την νέα χρονιά, θα της το πάρω εγώ, είναι άλλωστε παράδοση πλέον!  Lucky 13!

Αυτά απο μένα Άγιε μου Βασίλη, εάν πάλι δεν καταφέρεις να μου φέρεις τίποτα απο τα παραπάνω  ούτε σε μένα, ούτε και στους αγαπημένους μου, τουλάχιστον φέρε μας υγεία και ευτυχία για τον νέο χρόνο, και χάρισε μου αυτό που επιθυμώ πιο πολύ απ'όλα (ξέρεις εσύ)! 

 


Christmas Kisses and Love from  Fairy{oo}Mary 

20 σχόλια:

  1. Πόσο γλυκιάαα μπορεί να είσαιιιιι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άχουυυυ πόσο μα πόσο όμορφο γράμμα-post !!! Χιχιχι, μακάρι να στα φέρει όλα ο Αΐ-Βασίλης!!! :) Μα πάνω απ'όλα υγεία!! Το άρωμα της Lancome είναι φα-ντα-στι-κόοοο!!! Δεν μπορώ να ξεκολλήσω ούτε εγώ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, Αυτό το άρωμα μυρίζει όλη μέρα πάνω μου είναι απίστευτο!

      Διαγραφή
  3. Xaxaxaxa!!τελειο και έριξα πολυ γέλιο!! ευτυχως θελεις λιγα πραγματακια και φθηνα!!! μαλλον είναι η ωρα να στειλω και εγω γραμμα ζητωντας μια απο τις 2 πρωτες τσαντουλες!!!τις λατρεψα!!!!Καλες γιορτες και ευχομαι να σου φερει ολα αυτα τα δωρα μαζι!!!!
    www.trelokoritsa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα και φθηνά οπωσδήποτε! Είπαμε δεν είμαστε πλεονέκτες! Όσο για τισ τσαντούλες νομίζω ότι κόλασαν πολλές απο εμάς φέτος!! Γράψε και εσύ να γράμμα και που ξέρεις? Αν δεν του έκοψαν το ιντερνετ του Αη Βασίλη, μπορεί και να το διαβάσει! Φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Μου έκανες ζημιάααααααααα,το σετ της Lancome υπάρχει στην Ελλάδα;Το τέλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο Μαιρούλα μου.Μακάρι ο Αγιος Βασίλης να σου φέρει αυτό που θέλεις ποιό πολύ απόλα!111111111111:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το οτι αφησες τη φιλη εξω απο τη λιστα του αγιου δεν θα το σχολιασω αλλα το οτι ζητας τοσο λιγα και τοσο απλα δεν μπορω να το αφησω ετσι!!!! Ελπιζω ο Αγιος να κανει το ΘΑΥΜΑ του φετος!!!!!!Αλλωστε καποιες χαρες τις χρωσταει δεν νομιζεις? Καλυτερη χρονια το 2013 και σε νεα βαση !!!( lucky 13!!!).Το αρωμα ειναι τελειο τα αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Go for lucky 13 Kika! Tα χρωστούμενα με τον αγιο και το σύμπαν, θα ξοφλήσουν όλα φέτος!!! Όσο για τη λίστα που άφησα έξω τη φίλη μου, κάτι θα κάνω προσωπικά για αυτήν!!my love and kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν νέα από το μέτωπο...το σετ της Lancome στην Ελλάδα έχει από 99 ευρώ 90 ευρώ με 10% έκπτωση και δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίας,δεν περιέχει το πορτοφολάκι και τα πινέλα,έχει την lotion ντεμακιγιάζ και τις παλετες σε κανονικό μέγεθος και τα υπόλοιπα(3 μάσκαρες,2 κραγιον,ένα λιπγκλος κάτι κρεμες και ένα fond de teint) είναι δειγματάκια!Όσο για το άρωμα αν και σε περιοδικό που το μύρισα ξετρελάθηκα,πάνω μου δεν κράτησε καθόλου και δεν ήταν κάτι το ουάου!!Αυτάααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxaxa, πολύ καλή η ενημέρωση!! Αλλα δεν καταλαβαίνω γτ σε μενα το εβγαλαν 85 και σε σενα 90!! παρολα αυτά ευχαριστώ για την έκτακτη επικαιρότητα!!!Προσπαθείς να με κάνεις να το απομυθοποιήσω έτσι? Πολύ καλή προσπάθεια ομολογώ!!Αλλά άμα το βρώ κάτω απο το δέντρο μου δε θα με χαλάσει κιόλας!!φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxaxa εννοειται ουτε και μενα θα με χαλαγε,αλλα δεν απομυθοποιουνται τα άτιμα χχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαίρη, σε εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα αυτό που θέλεις πιο πολύ απ' όλα!!!!
    Πίστεψε με, ο Άγιος Βασίλης ξέρει πολύ καλά τι θέλεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραία ανάρτηση! Τη τσάντα της Estee τη θέλω και τώρα αν γίνεται! :D (lol)....

    everygirlsnotebook.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχαχαχα πραγματικα διασκεδασα πολυ διαβαζοντας την! πολλα απο αυτα τα θελω κ γω αλλα θα περιμενω κ γω με τη σειρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...