Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

MakeUpForEver's UPLIGHT - REVIEW!

Happy Tuesday and 13th Fairy - Girls!!

Όσες με διαβάζετε εδώ και ένα μήνα περίπου, σίγουρα θα έχετε καταλάβει την αγάπη μου για το μακιγιάζ με λάμψη και για τα προιόντα που την προσφέρουν. Εδώ και αρκετό καιρό καιρό έχω στην κατοχή μου ένα προϊόν το οποίο όμως δεν πολυ-χρησιμοποιούσα  και επομένως δεν είχα αποκτήσει και την σωστη άποψη για αυτό. Πρόκειται για το  UPLIGHT της Make Up For Ever, είναι ένα Face luminizer Gel το οποίο διατίθεται σε 8 αποχρώσεις και 3 διαφορετικές υφές Dewy, Pearly and Sparkling.
 Εγώ θα σας μιλήσω για την απόχρωση Νο11 Dewy Pink Beige η οποία θεωρώ ότι είναι πολύ καλή για καθημερινές και πρωινές εφαρμογές. Δίνει μία πολύ υγιή όψη και μία διακριτική λάμψη στο πρόσωπο όταν αναμιχθεί μαζί με το foundation και εφαρμόζεται και μόνο του πάνω απο το foundation στα μήλα ή στη γέφυρα της μύτης για επιπλέον λάμψη. 
                                                       Swatches

 
Το εν λόγω προιόν είναι σε ένα πολύ βολικό μπουκαλάκι με αντλία, γεγονός που μου αρέσει γιατί δεν είμαι υποχρεωμένη να βάζω τα δάχτυλα μου μέσα στο βάζο και να απλώνω παντού βακτήρια.
 Η χρήση του θέλει λίγη προσοχή γιατί παρόλο που έχει αντλία το προϊόν που βγαίνει με ενα κανονικό πάτημα είναι πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεστε για μία εφαρμογή. Οπότε, το πατάμε ελαφριά, σαν ένα μισό πάτημα δηλαδή! Αυτό είναι αρκετό για όλο το πρόσωπο. Προσπαθώντας να το χρησιμοποιώ καθημερινά το  αναμιγνύω με το foundation μου και το αποτέλεσμα του μου αρέσει πολύ. Αφήνει μία εντύπωση, σαν να έχεις κάνει τον πιο ξεκούραστο ύπνο του κόσμου και όλη σου η χαρά να την ακτινοβολεί το πρόσωπο σου! Εχω μεικτή επιδερμίδα και παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία με την εφαρμογή του , ούτε επιπλέον λιπαρότητα! Αποτελείται απο 70% νερό και περιέχει βούτυρο μάνγκο για ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Face luminizer Gel !
Εάν εξαιρέσεις την πολύ υψηλή -για την ποσότητα- τιμή του (περίπου 25€), είναι ένα πολύ καλό luminizer σε μορφή gel που αξίζει να δοκιμάσεις. 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Ποιά είναι τα αγαπημένα σας  προιόντα από την Make Up For Ever ?

Many dewy luminizing kisses from Fairy {oo} Mary !

8 σχόλια:

  1. Γειά σου κορίτσι σε ευχαριστώ που έγινες μέλος στο blog μου! Εγώ είμαι μέλος στο δικό σου με το όνομα όλγα κόνιαρη! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχο προϊόν έχε μπει στη λιστα μου..!!!
    έχεισ βραβειάκι πέρνα αν θέλεισ να το παραλάβεις
    http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/2012/11/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω πολύ και τις δυο σας, φωτεινη μου θα τα παραλαβω οπως προβλεπεται πολύ συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται πολύ καλό !!! έγω έχω δοκιμάσει το Lab Shine Diamond Collection Shimmering Lip Gloss και το Diamond Eye Shadow του Make Up For Ever. Πάρα πολύ καλά προϊόντα και αυτά, η σκιά σου δίνει μια λεπτή λάμψη που θα σου αρέσει και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το έχω υποψη μου λοιπόν!! Με κατάλαβες λοιπόν...λάμψη και πάλι λάμψη!!χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίοοοο!
    Κι εμένα τώρα τελευταία κάτι με έχει πιάσει με τη λάμψη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...