Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

BIoplasis Anti-aging Facial Serum - REVIEW

Hi Fairy Girls...
Καλλυντικά, οικοβιολογικά πιστοποιημένα, απολύτως φυσικά! Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό? Χαίρομαι πάρα πολύ που η εταιρεία που θα σας παρουσιάσω σήμερα είναι ελληνική! Είναι η Bioplasis και διαθέτει τα πρώτα Ελληνικά πιστοποιημένα οικολογικά-βιολογικά καλλυντικά.
H Βασική Ιδέα της Bioplasis
Η ιδέα της παρασκευής τους βασίστηκε στις «παλιές συνταγές της γιαγιάς» που περιποιόταν το πρόσωπό της με ό,τι πιο αγνό της έδινε η φύση και υπήρχε στο καθημερινό τραπέζι.
Τα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας φυσικά συστατικά που περιλαμβάνονται στα βιολογικά καλλυντικά BioPlasis προσφέρουν υψηλή θρεπτική αξία στην επιδερμίδα.
Κάποια προιόντα της εταιρείας αυτής έφτασαν στα χέρια μου μέσω του Cherry Box Και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μου με την εταιρεία!
Το βασικό προιόν που αγάπησα και θα σας παρουσιάσω είναι το... 

Anti-aging Facial Serum* (τιμή 23€ link αγοράς)
Το προιόν μου ήρθε σε αυτήν την όμορφη συσκευασία, την οποία έβαλα κατευθείαν στην τσάντα της θάλασσας να κάνει παρέα με τα αντηλιακά μου!
Αυτός ο ορός προσώπου είναι σε μορφή λεπτόρευστης κρέμας.
Περιέχει τα εξής δραστικά συστατικά: Μαστιχέλαιο Χίου, Ελαιόλαδο, Αλόη, Καλέντουλα, Γάλα Ρυζιού, Γάλα Αμυγδάλου, Σησαμέλαιο, Σπιρουλίνα, όλα βιολογικής καλλιέργειας και προέλευσης παρακαλώ!
Μυρίζει μαστίχα, αλλά πολύ ελαφριά και όχι ενοχλητικά! Μία γλυκιά μυρωδιά θα έλεγα.
Σύμφωνα με την Bioplasis πρόκειται για έναν ενισχυμένο αντιγηραντικό, ενυδατικό και συσφικτικό ορό. Τα πλούσια δραστικά συστατικά που περιέχει προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση, ενισχύουν τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας, τονώνουν την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα του δέρματος. Χάρη στον ιδανικό συνδυασμό μαστιχέλαιου και βιολογικού ελαιόλαδου χαρίζει ενυδάτωση και τροφή στην επιδερμίδα μειώνοντας τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.  
Η χρήση του είναι για βράδυ, πρίν από την κρέμα νύχτας!
Εδώ και δύο εβδομάδες τον χρησιμοποιώ κάθε βράδυ, μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου! Την πρώτη εβδομάδα μετά τον ορό χρησιμοποιούσα την Τροφοτονωτική κρέμα νύχτας της Bioplasis  (τιμή 22€) που μου ήρθε σε δείγματα και την αγαπήσα!

 Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα το πρόσωπο μου απέκτησε μία λάμψη και μία ενυδάτωση σε βάθος! Στις γραμμές έκφρασεις δεν είδα ακόμα κάποια διαφορά, αλλά παρατήρησα το πρόσωπο μου να γίνεται πιο ελαστικό και λαμπερό μέρα με τη μέρα!
Εν κατακλείδι, μου άρεσε πάρα πολύ ο ορός προσώπου της Bioplasis, ίσως τελικά τα πραγματικά αγνά και φυσικά προιόντα ομορφιάς να ενεργούν πολύ πιο γρήγορα από τα άλλα! Σίγουρα θα τον αγοράσω μόλις μου τελειώσει γιατί θεωρώ ότι η καλύτερη πρόληψη και αποκαταστάση του δέρματος γίνεται κατά την διάρκεια της νύχτας!
Δοκίμασα και κάποια άλλα δείγματα της Bioplasis, όπως την κρέμα ματιών που την βρήκα εξαιρετικά ενυδατική, ιδανική για βραδυνή χρήση λόγω της πλούσιας σύστασης της.
Επίσης δοκιμάσα το τονωτικό σαμπουάν, το οποίο ενώ μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του, μου μπέρδεψε και μου αφυδάτωσε απίστευτα τα μαλλιά! Στην συνέχεια δοκίμασα την μαλακτική κρέμα, μήπως και ξεμπερδέψει τον "θάμνο" αλλά τελικά ούτε και αυτή δεν μου άρεσε, γιατί απλά δεν μου ξεμπέρδεψε καθόλου τα μαλλιά!
Μου άρεσε πολύ όμως η μάσκα μαλλιών της Bioplasis, η οποία είναι και ενυδατική και έχει και μία πολύ χαλαρωτική και δροσερή μυρωδιά μαστίχας! Άφησε τα μαλλιά μου ξεμπερδεμένα, ενυδατωμένα και λαμπερ
Επίσης πολύ μου άρεσε η  revitalizing-hydrating facial masc. Μία παχύρευστη μάσκα η οποία στεγνώνει σε 10 λεπτά και μετά την αφαίρεση της νιώθεις το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο! Μπορείς να βρείς περισσότερες λεπτομέρεις εδώ!
Το προιόν που δοκιμάσα μέσα από το Cherry Box ήταν το shower gel for Body Peeling. Πολύ καλό απολεπιστικό σώματος με τριμμένα κουκούτσια ελιάς που αφήνει το δέρμα απαλό λόγω του βιολογικού ελαιόλαδου που περιέχει! Η τιμή του είναι στα 8€ και μπορείς να το δείς εδώ!

Πολύ καλή η προσπάθεια της ελληνικής Bioplasis δεν νομίζετε Fairy Girls? Προτιμάτε τα βιολογικά καλλυντικά? Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω?

Many bio kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Sample

14 σχόλια:

  1. Και γω την Bioplasis την γνώρισα από το Cherrybox μου. Έχω δοκιμάσει το shower scrub και μου άρεσε πολύ. Ο ορός απ' ότι διάβασα ακούγεται τέλειος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μου άρεσε πάρα πολύ αλλά κ το απολεπιστικό πολύ καλό, μου αρέσει που παράλληλα είναι κ καθαριστικό!!
      :)

      Διαγραφή
  2. Εγω ετυχα ενα lip balm απο το cherrybox bioplasis,αλλα ειναι αρκετα σκληρο,παρολα αυτα κανει καλη δουλεια κ αμεσως εσωσε τα χειλη μου που ηταν πολυ ξηρα.Θελω να δοκιμασω κ αλλα προιοντα στο μελλον.Πολυ ωραιο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ την εταιρία από το Bioplasis απολεπιστικό που μυρίζει ονειρεμένα τη γνώρισα!
    Καλός ακούγεται ο ορός!
    Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I heard of this company for the first time today great review.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. wow...sounds great ..i love the packaging ..

    my recent one :http://beautyndbest.com/2013/09/11/mua-poptastic-eyeshadow-palette-reviews-swatches-and-eotd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου κουκλιτσα.Ωραιο ποστ.Εγω ειχα μια κρεμα προσωπου στο Cherrybox μου αλλα ομολογω πως δεν την ανοιξα ακομη.Μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση η φιλοσοφια της...back to nature...ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχω και εγώ αυτήν την κρέμα, ακόμα κλειστή!! Ελπίζω να είναι το ίδιο καλή! Μου άρεσε και εμένα πολύ η φιλοσοφία τους....Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  7. Με ιντριγκάρει πολύ το "οικοβιολογικά". Φιλενάδα πρέπει να βρεθούμε και να κάνουμε μια analysis στο δέρμα μου, μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις, σ΄αγαπώ.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο με την ίντριγκα, ομολογώ πως το έπαθα και εγώ.... ΘΑ βρεθούμε λοιπον κάποια στιγμή είναι standard! Τα σχόλια σου πάντα με κάνουν και γελάω πολύ! Ευχαριστώ Miss M!!!! Biscous!!!!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...