Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Oblepikha, a miracle Hair Mask from Siberia!

Hello Fairies...

Κατά την διάρκεια του φθινοπώρου τα μαλλιά μας και ειδικά τώρα το χειμώνα τα μαλλιά μας χρειάζονται μία επιπλέον φροντίδα ώστε να αναδομηθούν και να ξαναδείξουν λαμπερά και υγιή. Το πρώτο στάδιο αυτής της αναδόμησης θα το κάνεις στο κομμωτήριο όπου θα ζητήσεις να σου κόψουν ένα δάχτυλο τις άκρες ώστε να καθαρίσει η ψαλίδα και όλο εκείνο το ταλαιπωρημένο, από τον ήλιο και την θάλασσα, μαλλί. Στην συνέχεια θα σου συστήσω την απόλυτη λύση για νέα, όμορφα μαλλιά. Είναι μία μάσκα μαλλιών από την Natura Siberica και ονομάζεται Oblepikha.

Είναι μία μάσκα μαλλιών για επανόρθωση και λάμψη και κάνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά να αλλάξουν όψη, από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. 
Στα δικά μου μαλλιά έκανε θαύματα, αφού από την πρώτη κιόλας χρήση έδωσε στα μαλλιά μου λάμψη και απαλότητα, τα ξεμπέρδεψε αμέσως και μετά από ένα μήνα εντατικής χρήσης, η θαμπάδα και η ταλαιπωρία πήγαν περίπατο.
Η Natura Siberica έχει εμπλουτίσει την Oblepikha με εξαιρετικά δραστικά βότανα, άγριας συγκομιδής από την Σιβηρία! Φυσικά όπως όλα τα  Natura Siberica είναι απαλλαγμένα από Parabens, SLS, SLES, PEG, Συνθετικές χρωστικές ουσίες, Γλυκόλες, Mineral Oils.



Περιέχει βιταμίνες και αμινοξέα που αποκαθιστούν την υγεία των μαλλιών, καθώς και έλαιο Ιπποφαές και Μαροκινό Argan που βοηθούν στην παραγωγή κερατίνης η οποία δίνει λάμψη και δύναμη στην τρίχα.



Θα την βρεις στην ιστοσελίδα της Natura Siberica εδώ και στο eshop του Cherrybox εδώ, σε απίθανη τιμή.

To μυστικό για απαλά υγιή μαλλιά δεν είναι πλέον μυστικό, λίγο κούρεμα και η μάσκα Oblepikha, από την Σιβηρία, αρκούν.

Εσύ Fairy Girl, έχεις μυστικά για επανόρθωση των μαλλιών μας τώρα το φθινόπωρο? Θα χαρούμε να τα μοιραστείς μαζί μας....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η μάσκα πρέπει να είναι φοβερή .Είμαι στο τσακ από το να την αγορασω....Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...