Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Best and Worst Sample...Something different!

Ηello Fairies...

Ξέρω ότι είμαι απαράδεκτη που απέχω τόσο καιρό από την αγαπημένη σου στήλη Best and Worst Sample, αλλά η αλήθεια είναι ότι λίγο η μετακόμιση και λίγο η εγκυμοσύνη, δεν δοκιμάσω τόσα πολλά δείγματα τον τελευταίο καιρό. 
Σήμερα όμως θα σου μιλήσω για δυο προϊόντα που δοκίμασα αρκετό καιρό αφού είχα deluxe samples και είναι υπέρ-συμπυκνωμένα. Είναι και τα δύο Best Samples αφού τα λάτρεψα και ευτυχώς δεν έχουμε Worst!












 
Ας ξεκινήσω με τον πολυσυζητημένο ορό της Estee Lauder, Advanced Night repair. Μία σταγόνα αρκεί, διαμηνύει η εταιρεία, για να αποκτήσεις ξεκούραστη όψη σαν να έχεις κοιμηθεί 8 ολόκληρες ώρες! 
Και έχω να σου πω με μία λέξη..ναι! Είναι αλήθεια, μία σταγόνα από αυτόν τον ορό κάνει θαύματα όλη τη νύχτα στην επιδερμίδα μου. Δεν έχει σημασία πόσες ώρες θα κοιμηθώ, αφού το πρωί το πρόσωπο μου είναι ήρεμο, καθαρό, φωτεινό και ξεκούραστο, έτοιμο για να αντεπεξέλθει και στην πιο δύσκολη μέρα! Ξέρω ότι θα σε σταματήσει η τιμή του, αλλά να σου τονίσω ότι εγώ με το deluxe sample πέρασα σχεδόν δύο μήνες αφού πραγματικά με μία σταγόνα καλύπτεις όλες σου τις ανάγκες.
Σε 4 εβδομάδες παρατήρησα μείωση ρυτίδων, πιο φωτεινή όψη, και πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα. Έχει ακόμα μία μυστική χρήση το Advanced Night Repair, οι make up artists της Estee προτείνουν να αναμείξεις μία σταγόνα του μαγικού ορού με το αγαπημένο σου foundation, στην δική μου περίπτωση αυτό είναι το Double Wear by Estee Lauder που δεν το αλλάζω με κανένα (διάβασε εδώ γιατί). Τι κάνει αυτή η σταγόνα ορού στο make up σου? Το κάνει να απλωθεί πιο ομοιόμορφα, να γίνει ένα με την επιδερμίδα σου, να ενυδατώσει τα σημεία που το χρειάζονται και φυσικά να δώσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ιδανικό για τα πρωινά, απαιτητικά μακιγιάζ σου!

Το δεύτερο "μαγικό" προϊόν που δοκίμασα και αγάπησα είναι το Kiehl's Multi corrective eye opening serum. O λόγος που ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτό το προϊόν ήταν ότι είχα ερωτευτεί την αντίστοιχη κρέμα προσώπου Multi-corrective και την έχω πάντα back up στο ντουλάπι μου γιατί είναι κάτι σαν life rescuer της επιδερμίδας μου (διάβασε λεπτομέρειες εδώ). Το Multi corrective eye opening serum είναι κάτι παραπάνω από μία κρέμα ματιών, αφού μετά από κάθε χρήση "ανοίγει" και φωτίζει την περιοχή των ματιών αισθητά. Διορθώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές ενώ σε ένα μήνα χρήσης παρατήρησα πιο σφιχτή επιδερμίδα στην γύρω περιοχή! Έχει απαλή υφή με ιριδίζοντα στοιχεία που χαρίσουν μια απαλή λάμψη στην επιδερμίδα, απορροφάται αμέσως και μία σταγόνα αρκεί για την εφαρμογή και στα δύο μάτια! 
Έχεις δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω Fairy Girl? Εγώ σίγουρα θα τα αποκτήσω σε full size γιατί τα λάτρεψα... Εσύ?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ενυδατικό serum,απο την Estee lauder,αλλά έχω δοκιμάσει ένα sample απο ένα υγρό make up,της και ενθουσιάστηκα!Επίσης,άκουσα πολύ καλά λόγια για τη πούδρα της συγκεκριμένης εταιρίας σε στερεή μορφή,και αυτές τις μέρες,σκέφτομαι να πάω να την αγοράσω.Υπέροχο review για ακόμη μια φορά,ευχαριστούμε Μαίρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αγαπώ τα make up της Estee είναι πολύ σταθερά.. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου κορίτσι...

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...