Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Women's secret weapon - Intim Area Wipes by Frezyderm.

Γεια σου Fairy Girl...

 Σήμερα στο Fairy Make up Tales φιλοξενούμε ένα διαφορετικό προϊόν που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες! Η Frezyderm  μέσα από την γυναικεία σειρά Feminine, κυκλοφόρησε τα Intim Area wipes. Υγρά μαντηλάκια για την γυναικεία ευαίσθητη περιοχή με αντιμικροβιακές ιδιότητες!



 Είναι απαλά, και προσφέρουν απαλό καθαρισμό, κακοσμία, ξηρότητα, μολύνσεις και κολπίτιδες που είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένες την καλοκαιρινή περίοδο! 

Τα Intim Area Wipes είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και ιδιαιτέρως χρήσιμα για ταξίδια και μετά την θάλασσα! Εγώ μετά που τα δοκίμασα τα έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου και δεν σου κρύβω ότι νιώθω μία ασφάλεια έχοντας τα πάντα μαζί μου.


Σε ιδιαίτερες περιόδους της ζωής μας όπως η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι ιδανικά για να επαναφέρουν το ph της ευαίσθητης περιοχής και να καταπολεμούν την τυχόν κακοσμία!


Η σειρά Intim by Frezyderm διαθέτει πολλά προϊόντα, αποκλειστικά γυναικεία, χρήσιμα, που προστατεύουν και φροντίζουν την "γυναίκα" μέσα μας!


Έχεις δοκιμάσει προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή, Fairy Girl? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Great concept, thanks for sharing.
    Hope you ll oin my giveaway,only 3 days left..
    xxhttp://helenamybeauty.over-blog.com/2016/07/mon-bloganniversaire-concours-international-avec-k-k-labs-my-blog-anniversary-international-contest-with-k-k-labs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...