Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Garden of Panthenols - The Sun Collection!

Γεια σου Fairy Girl...

Όταν τα αντηλιακά ξεκινάνε την εμφάνιση τους στα blogs ομορφιάς, τότε ξέρεις στα σίγουρα πώς το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Η ανάγκη για καθημερινή αντηλιακή προστασία είναι δεδομένη σε όλη την διάρκεια του χρόνου, αλλά από την Άνοιξη, οι δείκτες προστασίας αυξάνονται και αναζητάμε όσο το δυνατόν πιο απαλές υφές και πιο υψηλούς δείκτες! Η εμπιστοσύνη μου στην Gardens of Panthenols είναι δεδομένη και τώρα που κυκλοφόρησε μία νέα σειρά καλλυντικών, έπρεπε να την δοκιμάσω!


Must Have για την εποχή αλλά και για το καλοκαίρι είναι σίγουρα μία BB με χρώμα και υψηλό αντηλιακό δείκτη! Η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα και δείκτη spf 50 της Gardens of Panthenols, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι! Ελαφριά κάλυψη, ομοιόμορφος τόνος, ελαφριά υφή, ματ αποτέλεσμα χωρίς περιττή λιπαρότητα και φυσικά μέγιστη προστασία από τον ήλιο! Περιέχει υαλουρονικό οξύ, Argan oil και Πανθενόλη, δηλαδή έχει δράση αντιρυτιδική, αναπλαστική και ενυδατική!


Προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UVA αλλά και τις UVB και είναι εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό. γεγονός που την καθιστά ιδανική ακόμα και για την παραλία! Χρειάζεται και κάτι παραπάνω για να την ερωτευτείς? Δες την και απόκτησε την από εδώ αλλά και από πολλά επιλεγμένα φαρμακεία!
Για σένα που προτιμάς τις άχρωμες αντηλιακές ή για τους άντρες της ζωής μας που πρέπει να μάθουν και αυτοί να φοράνε αντηλιακό υπάρχει η Αντηλιακή κρέµα για το πρόσωπο και τον λαιµό με δείκτες 30 και 50! Περιέχουν και αυτές Υαλουρονικό οξύ, Argan oil και Πανθενόλη και έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σου περιέγραψα! Ο καλός μου χρησιμοποιεί καθημερινά την κρέμα με δείκτη 30 και την λατρεύει γιατί δεν είναι λιπαρή και δεν "ασπρίζει" το πρόσωπο! Έχει μία απαλή λουλουδάτη μυρωδιά που μέρα με την ημέρα αρχίζεις να αγαπάς! Διάβασε λεπτομέρειες για την αντηλιακή κρέμα της Gardens of Panthenols εδώ και εδώ!

Το σώμα φυσικά δεν θα έμενε παραπονεμένο από την νέα σειρά αντηλιακών της Gardens of Panthenols!  To αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο-σώμα με δείκτη προστασίας spf 30 περιέχει ένα συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και αντιοξειδωτικών συστατικών που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA και UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και προστασία από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών. Επίσης ανθεκτικό στο νερό, επίσης ενυδατικό και αναπλαστικό και με την ίδια υπέροχη μυρωδιά! Διάβασε σχετικά εδώ!
Όλα τα αντηλιακά της Gardens of Panthenols  είναι ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ. ∆εν περιέχουν parabens, mineral oil, octocrylene, GMO (γενετικά τροποποιηµένα συστατικά). Μπορείς να βρεις όλη την νέα σειρά στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gardens of Panthenols εδώ!

Εσύ Fairy Girl αγαπάς την Garden of Panthenols, όσο και εμείς? Δοκίμασες τα νέα αντηλιακά τους?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Πήρα το όμορφο κουτάκι testbox που έχει προϊόντα αυτής της εταιρίας, οπότε θα τα δοκίμασε. Μακάρι να είναι καλά, γιατί είναι ελληνικά και θα τα στηρίξουν! Επίσης οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές, οπότε και αυτό είναι ένα συν! Καλοφορετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη ανάρτηση! Την προσοχή μας τράβηξε εννοείται η BB cream. Θα την πρότεινες σε λιπαρές επιδερμίδες; xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...