Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Νew thiros bag, St.oliver Pumps and a spring pair of Jeans!

Γεια σου Fairy Girl....

Είναι γνωστό ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε πολλά φετίχ και πολλές αδυναμίες! Μερικές από αυτές είναι αδιαμφισβήτητα τα παπούτσια και οι τσάντες!  Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση είναι μία πρόσφατη αγορά που έκανα και λάτρεψα! Ένα ζευγάρι γόβες σε bronze απόχρωση St. Oliver και μία μπορντό τσάντα Thiros που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου!

Μικρή προς μεσαία στο μέγεθος, ιδανική για ανοιξιάτικες βόλτες που χρειάζομαι μόνο τα απαραίτητα! Η ποιότητα της είναι τεχνητό δέρμα αρίστης ποιότητας και φυσικά έχει την εγγύηση Thiros!
Όλες οι τσάντες Τhiros έχουν μεγάλη αντοχή και είναι διαχρονικές! Φυσικά το eshop Thiros έχει απίθανες εκπτώσεις αυτή την περίοδο και ότι θελήσεις θα το αποκτήσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή!
Οι γόβες είναι απίστευτα άνετες και διαθέτουν εσωτερικό "μαξιλαράκι" για άνεση στο περπάτημα! Και αυτές αγοράστηκαν με εκπτώσεις από το Myshoe.gr και ήταν δώρο! 
Νομίζω και τα δύο νέα μου αποκτήματα είναι πανέμορφα και σε συνδυασμό με το καινούργιο μου ανοιξιάτικο τζιν (matfashion) δεν έχω παρά να ανυπομονώ να έρθει η Άνοιξη!!!


P.S. Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα για τον Τhiros και την ζωή του, βρήκα μία πολύ κατατοπιστική συνέντευξη του, εδώ!
Thiros on Facebook 

Εσύ αγόρασες πρόσφατα κάτι που το λάτρεψες Fairy Girl? Έχεις τσάντες Τhiros στην κατοχή σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...