Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Smells like peace....smells like Cotton blossom!

Hi Fairy Girl...

Σήμερα θα σε ταξιδέψω στον κόσμο των οσφρήσεων!Θα σου μιλήσω για δικές μου αγαπημένες μυρωδιές.
Αγαπημένες μου είναι εκείνες οι μυρωδιές που μου θυμίζουν απαλότητα, μυρωδιά σαπουνιού και μωρουδιακής πούδρας! Είναι αυτές οι μυρωδιές που τις αναζητάμε όταν θέλουμε κάτι απαλό για να κατευνάσουμε το stress της ημέρας μας! Μία τέτοια μυρωδιά είναι και το Cotton Blossom by Aromatics Papoutsanis!


Ένα αφρόλουτρο απαλό, που κάνει το μπάνιο σου μία εμπειρία χαλάρωσης. Το δικό μου μυαλό, με ένα μπάνιο με Cotton Blossom "καθαρίζει", ηρεμεί και γαληνεύει! Είναι εκείνες οι στίγμες που απλά θέλεις να νιώσεις την καθαριότητα και την ηρεμία μέσα στην αγκαλιά του καλού σου, έτσι απλά, χωρίς επιτηδευμένα αρώματα, μόνο με καθαρά, αγνά συναισθήματα! 
Η χαρά μου όταν είδα ότι το Cotton Blossom κυκλοφορεί και σε Body Lotion, ήταν απερίγραπτη! Αγνή, βαθιά ενυδάτωση με ένα απόλυτα κρεμώδες γαλάκτωμα που κάνει την μυρωδιά του Cotton Blossom να διαρκεί πολλές ώρες!
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω εάν το βαμβάκι μυρίζει έτσι, αλλά σίγουρα η ηρεμία, η καθαρ(ι)ότητα και η γαλήνη μυρίζουν ακριβώς όπως το Cotton Blossom!
Το έχεις δοκιμάσει Fairy Girl??? Μοιράσου μαζί μας την δική σου "ιεροτελεστία" χαλάρωσης και ηρεμίας!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Φυσικά και τα έχω δοκιμάσει. Ελληνικό προιον και πολυ καλο μαλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχω δοκιμάσει και είναι μία από τις καλύτερες σειρές ever κορίτσι!!
    Άσε που η διάρκεια τους κάνει τα ρούχα που φοράω και μετά από μέρες να μοσχοβολάνε καθαριότητα..
    Καλημερούδια!!Σματς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που τα λατρεύετε κ εσείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρεύω τα προιόντα Παπουτσανης!!Τα έχω δοκιμάσει όλα,εκτός απο το Cotton και το Lemongrass,και αυτό,γιατί δεν έτυχε να τα βρώ σε κάποιο κατάστημα,για να τα δοκιμάσω!Αλλά θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω,καθως μου αρέσεί και μένα,αυτή η αίσθηση του απλού σαπουνιου και η απλή οσμή του.Ιδανικό για το βράδυ πιστευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπημένα και δεν τα αλλάζω.θα δοκιμάσω το Lemongrass...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...