Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Have you found your Summer Perfume Already?

Hello Fairies...

Η σημερινή ανάρτηση έχει σκοπό να σε ταξιδέψει μέσα από τα συναισθήματα και τις εικόνες που μου δημιουργεί ένα μπουκάλι με άρωμα, που όπως αποφάσισα, θα συνοδεύει όλα τα καλοκαίρια μου!
Άσε την φαντασία σου να ταξιδέψει σε ένα μέρος γεμάτο με δέντρα πορτοκαλιάς, μανταρινιάς και περγαμόντου τα οποία είναι ολάνθιστα. Αυτή η δροσερή και συνάμα γλυκιά και ξινή μυρωδιά σου ξυπνάει όλες τις αισθήσεις. Ο ουρανός είναι γαλάζιος και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά, η δροσιά των πορτοκαλιών χαϊδεύει την όσφρηση σου.

Αυτή η εικόνα με ταξιδεύει για τουλάχιστον 1 ώρα, στην συνέχεια όμως το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο ζεστή. Οι γαρδένιες και οι μανόλιες είναι από τα λουλούδια που αγαπώ να μυρίζω. Η αισθησιακή μυρωδιά αυτών των δύο λουλουδιών σε μεταφέρει στην καρδιά του αρώματος. Σε κάνει να νιώθεις απόλυτα sexy, κάπου εκεί, σε μία παραλία, μόλις έχει αρχίσει να σουρουπώνει και το μαγιό μου, συνοδεύει ένα λευκό παρεό!
Ο ήλιος στο νησί έχει αρχίσει να βασιλεύει και εκείνα τα κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα του χαϊδεύουν το πρόσωπο μου, άλλωστε η γαρδένια συνδυάζεται πάντα με ένα εξωτικό νησί και με ένα αισθησιασμό! Αφού το άρωμα έχει στεγνώσει εντελώς, η μυρωδιά που αφήνει είναι γλυκιά και ζεστή, καλοκαιρινή θα έλεγα! Βανίλια και καρύδα, αυτές είναι οι νότες βάσης του Nuxe Prodigieux Le Parfum. Μία γλυκιά αίσθηση που είναι στην μύτη μου για όλη την υπόλοιπη μέρα.
Ένα άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι, και που σε ταξιδεύει στο καλοκαίρι! Όλες μας αγαπάμε το Prodigieux Dry Oil, όλες  μας έστω μία φορά, μιλήσαμε για το άρωμα του σε μία φίλη μας, αυτό ακριβώς είναι το άρωμα στο οποίο βασίστηκε το Prodigieux Le Parfum.  Άλλωστε Prodigieux σημαίνει, αυτό το καταπληκτικό, το θαυμαστό, πέρα από τα συνηθισμένα, αυτό το εξαιρετικό, λόγω των ιδιοτήτων, της ποιότητας και της σπάνιας αξίας του.
Το μόνο που χρειάζεσαι λοιπόν για ένα αισθησιακό καλοκαίρι, είναι το Huile Prodigieuse Or (review) με πέρλες μαργαριταριού που θα σου χαρίσουν μία ζεστή λάμψη και το Prodigieux Le Parfum.... όλα τα άλλα απλά θα συμβούν! Δικαίως το
Prodigieux Le Parfum και το Huile θεωρούνται cult προιόντα και έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες στην Γαλλία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη!
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, σε συμβουλεύω να το κάνεις, είναι μία αρωματική εμπειρία που πρέπει να τη ζήσεις. Και φυσικά, αν ψάχνεις άρωμα για το καλοκαίρι...... τότε το βρήκες και το όνομα του είναι Prodigieux Le Parfum. Θα το βρείς σε επιλεγμένα φαρμακεία. Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς και την σελίδα της Nuxe Greece στο Fb από εδώ.

Εσύ το έχεις μυρίσει αυτό το άρωμα Fairy Girl? Το λάδι μήπως το έχεις δοκιμάσει? Πες μου σε μάγεψε και σένα?
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα αλλά τα εσπεριδοειδή στην αρχή με κέρδισαν! Γενικά όλη περιγραφή σου θα πρέπει να έχει κάνει πολύ χαρούμενο το άρωμα :) Kαι να ξαναπώ για τις φωτογραφίες: σίγουρα δεν έχεις προσλάβει επαγγελματία φωτογράφο? φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post Μαίρη μου! Σε ταξιδεύει... Δεν το έχω μυρίσει το συγκεκριμένο άρωμα ακόμα αλλά θα φροντίσω να το κάνω γρήγορα. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωωωω μ'αρέσουν πολύ οι νότες που διαβάζω ότι έχει, με την πρώτη ευκαιρία θα το μυρίσω! Φιλάκια Μαίρη μου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κορίτσια!! Το άρωμα μυρίζει καλοκαίρι από μόνο του, μην το προσπεράσετε!! Τα φιλιά μου ό,τι και αν κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...