Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Toleriane Teint Compact by La Roche Posay

Hi Fairies...

Όλες γνωρίζουμε την εταιρεία La Roche Posay και σήμερα θα σου δείξω ένα compact make up ιδανικό για την εποχή!  Το Toleriane Teint Compact by La Roche Posay, είναι ένα make up που απευθύνεται στο πολύ ευαίσθητο δέρμα που χρειάζεται κάλυψη, αντηλιακή προστασία αλλά και ενυδάτωση, με ματ αποτέλεσμα!

Η συσκευασία του ειναι λευκή και πολύ κομψή! Στο εσωτερικό του κρύβει καθρέφτη και σφουγγαράκι για την εφαρμογή του! Είναι ένα make up σε compact μορφή, που απλώνεται πανεύκολα με το σφουγγαράκι του, καλύπτει στην στιγμή και δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα!
Αν έχεις πρόβλημα με σπυράκια ή ευασιθησίες, το Toleriane Teint Compact είναι ιδανικό για σένα. Είναι χωρίς χρώμα, χωρίς συντηρητικά όπως άλλωστε όλα τα La Roche Posay και περιέχει δείκτη προστασίας SPF25! Οπότε τώρα που ο ήλιος δειλα δειλά κάνει την εμφάνιση του, αυτό θα σε προφυλάξει!
Η λευκή κασετίνα του είναι πολύ βολική για να σε ακολουθεί παντού μέσα στην τσάντα σου, αφού είναι από καλής ποιότητας πλαστικό και δεν έχει πιθανότητα να ανοίξει από μόνη της!

Διατίθεται σε τρείς αποχρώσεις και εγώ έχω την 13 (μπεζ της άμμου), αν και νομιζω οτι θα μου ταιριαζε περισσότερο η πιο ανοιχτή! Στην εφαρμογή του το Toleriane Compact μένει αναλλοίωτο στο μεικτό μου πρόσωπο για περίπου 4-5 ώρες, στην συνέχεια με ένα touch up διαρκεί ακόμα τόσες ώρες!
Το Τoleriane Teint Compact θα το βρείς διαθέσιμο στο a-pharmacy.gr με 20% έκπτωση στην τιμή των 15,60€. Μπορείς να δείς τα χρώματα και να το προμηθευτείς κάνοντας click εδώ! 
Μην ξεχνάς ότι από το a-pharmacy μπορείς να κερδίσεις  πόντους επιβράβευσης με τις αγορές σου!
Μπορείς να δείς και ένα review για το  Toleriane teint fluid που έκανα πιο παλιά εδώ!

Έχεις δοκιμάσει κάτι από την La Roche Posay, Fairy Girl?? Πές μας τι ήταν αυτό και αν σου άρεσε!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  κ τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

4 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον το post σου αν και για κάποιον λόγο πάντα τα "φοβόμουν" σε αυτή την μορφή. Νόμιζα ότι θα φαίνεται πολύ παστωμένο το πρόσωπο,αλλά από όσο λες μάλλον το αντίθετο συμβαίνει! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και η τιμή του είναι σίγουρα δελεαστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I LOVE La Roche Posay - it's such a wonderful brand!!! I haven't tried their makeup compact but have used their skincare products that I love! :)

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο το έχω δοκιμάσει σε tester και μου άρεσε πολύ η υφή του!
    Πολύ ενδιαφέρον post!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...