Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Natural Shampoo Bar by The Beekepers!!

Hello Fairy Girl..

Τον τελευταίο καιρό όπως σου έχω ξαναπεί έχω εντάξει στην καθημερινή μου περιποίηση, διάφορα χειροποίητα σαπούνια! Τελευταία σου μίλησα εδώ για ένα σαπούνι απολέπισης σώματος με πορτοκάλι και ένα σαπούνι ενεργού άνθρακα για το πρόσωπο, και τα δύο είναι από τα χεράκια των αγαπημένων μου Beekeepers

Σήμερα θα σου δείξω ένα σαπούνι διαφορετικό από τα άλλα, ένα σαπούνι για τα μαλλιά! Το Kaolin Soap περιέχει λευκό άργιλο (Kaolin) καθώς και διάφορα φυτικά έλαια, όπως καρύδας, φοινικόδεντρου, αβοκάντο, καστορέλαιο, βερίκοκου, καθώς και shea και cocoa butter.
Στην αρχή αναρωτήθηκα κατά πόσο εύκολη θα μου ήταν η χρήση του, όμως άδικα ανησυχούσα! Το σαπούνι μόλις το τρίψω στις ρίζες των μαλλιών δίνει αμέσως έναν πηχτό αφρό που βοηθάει στο να λούζω πανεύκολα τα μαλλιά μου! Στο ξέβγαλμα αντιλαμβάνεσαι την διαφορά από ένα κοινό σαμπουάν, γιατί με αυτό το σαπούνι τα μαλλιά δεν σκληραίνουν και δεν αφυδατώνονται καθόλου!
Η επόμενη πρόκληση, ήταν αυτή της λιπαρότητας! Η λογική λέει ότι με τόσα έλαια και βούτυρα μάλλον θα μου βαραίνει τα μαλλιά και θα θέλω ακόμα πιο συχνά λούσιμο! Λάθος! Εντυπωσιάστηκα από τα μαλλιά μου μετά το στέγνωμα! Είχαν "σώμα", φαίνονταν πιο χοντρά και με απίστευτο όγκο, ήταν λαμπερά και πεντακάθαρα, και όχι δεν επηρέασε καθόλου τις λιπαρές ρίζες μου. Από μυρωδιά δεν μπορώ να πω ότι μένει κάποια συγκεκριμένη στα μαλλιά μου (αν και θα το ήθελα). Το Kaolin Soap ήταν μία πραγματική έκπληξη για μένα! Οπότε προστίθεται ακόμα ένα "μαγικό" προϊόν στην λίστα (link) με τα αγαπημένα μου από τους Beekeepers! Θα το βρεις εδώ διαθέσιμο στο Etsyshop τους και κοστίζει μόνο 4€! 


Μην ξεχάσεις να επισκέπτεσαι την σελίδα τους στο FB για να ενημερώνεσαι για τα bazaars και τα νέα τους προϊόντα!
Και με την νέα μου παραγγελία, πήρα και ένα back up από το αγαπημένο μου Helichrysum Serum με υαλουρονικό οξύ!
Πες μου αν έχεις δοκιμάσει ποτά shampoo bar, Fairy Girl... Θέλω να μάθω τις εντυπώσεις σου!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

5 σχόλια:

  1. Telia prointa!!! Poli orea kai mou aresoun pou einai diaforetika apo ta sinithismena!!

    Filakia

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΈΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΨΆΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fenontai polu omorfa kai murwdata!

    https://instagram.com/distinguisheddiva/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν είχα ποτέ σκεφτεί να λούσω τα μαλλιά μου με σαπούνι, αφού πίστευα ότι θα ναι δύσχρηστο αλλά θα βαραίνει και τα μαλλιά! Μετά από αυτό, θα αγοράσω σίγουρα ένα. Έτσι για την εμπειρία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...