Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

C Power Foam by Individual Cosmetics... With the force of oranges!

Γεια σου Fairy...

Πριν μερικές σου μίλησα για την ενυδατική κρέμα προσώπου C Power της Individual Cosmetics, αν δεν το θυμάσαι μπορείς να φρεσκάρεις την μνήμη σου εδώ! H σειρά C power με την δύναμη των πορτοκαλιών, χαρίζει εκτός από ενυδάτωση στο πρόσωπο, και λάμψη και αποχρωματισμό πανάδων! Έτσι, ήταν επόμενο ότι θα δοκίμαζα παράλληλα με την κρέμα C power fluid, και τον καθαριστικό αφρό C Power Foam by Individual Cosmetics!




Το πρώτο που θα προσέξεις με την χρήση του αφρού, είναι το αναζωογονητικό, φρέσκο άρωμα του από πορτοκάλια! Πιο συγκεκριμένα, νομίζω πώς μυρίζει σαν γνωστή πορτοκαλάδα με ανθρακικό! Γλυκά, δροσερά και λαχταριστά! Το δεύτερο που θα προσέξεις, είναι το πόσο απλά αφαιρεί μακιγιάζ και ρύπους από το πρόσωπο, με ένα μόνο πλύσιμο! O βελούδινος αφρός  του αφήνει το πρόσωπο πεντακάθαρο σε βάθος, ενυδατωμένο, λαμπερό και ζωηρό!

Το C Power Foam Περιέχει ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ βιταμινών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Παρασκευάζεται από  εκχυλίσματα εξωτικών φρούτων, κόκκων καφέ και έλαιο από άνθη πορτοκαλιάς, σε αυτά οφείλει και την μοναδική μυρωδιά του! 
Αλήθεια εσύ ξέρεις τι κάνει η Βιταμίνη C στην επιδερμίδα;
Δίνει ΛΑΜΨΗ στο φουλ!
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΣΗ (γιατί το 70% του ότι γερνάμε οφείλεται στην οξείδωση)
ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΝΟΥ
ΣΥΣΦΙΞΗ
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
Θέλεις κάτι άλλο?
Το υπέροχο όμως με αυτό τον αφρό, είναι ότι σε συνδυασμό με την C Power Fluid που τον χρησιμοποίησα εγώ, παρατήρησα έναν ελαφρύ αποχρωματισμό στις πανάδες μου, ο οποίος πιστεύω ότι θα συνεχιστεί!

Το C power Foam μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και να διαβάσεις περισσότερα γι' αυτόν στην σελίδα της Neobeauty.gr εδώ! Κοστίζει περίπου 20-25€ και μπορείς να το βρεις και online σε διάφορα φαρμακεία!
Σύντομα λέω να επιστρέψω με περισσότερες εκπλήξεις για εσάς και ....με την δύναμη των πορτοκαλιών...!! Πρός το παρόν επισκέψου την σελίδα της Individual Cosmetics on Facebook από εδώ... και θα επανέλθω!

Πες μου Fairy Girl, αγαπάς και εσύ την μυρωδιά των πορτοκαλιών και της βιταμίνης C στα προϊόντα ομορφιάς σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

3 σχόλια:

  1. φαινεται πολυ ωραιο προιον και ο,τι χρειαζεται το προσωπο καθε γυναικας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι φοβερό στήσιμο στις φωτογραφίες φίλη Μαίρη Μαίρη!!!πολύ θα ήθελα να με ξυπνούσε η μυρωδιά του πορτοκαλιού!!!πολλά φιλάκια!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες, ζουμερές φωτογραφίες! Λατρεύω τη βιταμίνη C, κάνει το δέρμα μου τόσο λαμπερό! Φιλιά Μαίρη μου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...