Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Από Μάρτη καλοκαίρι......

Γεια σου Fairy Girl....

Κόκκινη κλωστή δεμένη... .... Έβαλες την 1η  του Μάρτη τον ασπροκόκκινο "Μάρτη" σου??? Αν όχι... Θα σου δείξω εδώ τους πιο όμορφους και παιχνιδιάρικους,  τους οποίους προλαβαίνεις ακόμα να τους βάλεις στο χέρι σου για να μην σε κάψει ο ήλιος!
Η παράδοση λέει πώς την 1η  του Μάρτη, τα παιδιά φορούν στον καρπό του χεριού τους ένα βραχιολάκι, φτιαγμένο από στριμμένη άσπρη και κόκκινη κλωστή, τον Μάρτη . Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι γιατί ο Μάρτης προστατεύει τα πρόσωπα των παιδιών (και όχι μόνο) από τον πρώτο ήλιο της Άνοιξης. 
Έτσι λοιπόν και η Xαντρούλα Κλωστούλα, πιστή στο έθιμο, έφτιαξε πολύ γουστόζικους "Μάρτηδες" για να μας προστατέψουν από τον ήλιο!
Κόκκινη κλωστή, μπλεγμένη με άσπρη και κάπου εκεί πάνω μία πασχαλίτσα που συμβολίζει την άνοιξη,  ή ένα ματάκι έτσι για να μην μας ματιάσουν! Οι επιλογές είναι πολλές...
Επικοινώνησε και εσύ με την Χαντρούλα Κλωστούλα στην σελίδα της στο FB (link) και σε 2 μέρες θα έχεις στο χέρι σου ένα πανέμορφο Μάρτη! 
Τι και αν έχει ακόμα λίγο κρύο? Από Μάρτη, καλοκαίρι......

Πριν κλείσω, να σου δείξω και κάτι πανέμορφες λαμπάδες με friendship bracelets που μόλις έφτιαξε??? Νομίζω μου αξίζει μία...... Εσένα?
Εσύ βάζεις Μάρτη Fairy Girl??

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Μάρτη βάλαμε αν και οι δικοί σου είναι πιο περιποιημένοι, αλλά και οι λαμπάδες σου είναι πολύ ωραίες και μου αρέσει η ιδέα του βραχιολιού για τις έφηβες βαφτιστήρες!

    Πού μπορώ να δω τιμές;

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελένη μπορείς να επικοινωνήσεις με την κοπελα που τα φτιάχνει στην σελίδα της στο fb... υπάρχει το Link στην ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όλα πολύ όμορφα, μου άρεσε ιδιαίτερα ο μαρτης με την πασχαλίτσα .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γλυκουλια που ειναι ολα, ομως ο μαρτης με την πασχαλιτσα μου αρεσε περισσοτερο!
    Τα τελευταια χρονια δεν φοραω μαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο όμορφο Μαρτάκι .. Ξέρουμε τιμούλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Malouta ο μάρτης κοστίζει 5€, αλλά για πιο σωστη ενημέρωση, επικοινωνησε με την χαντρούλα κλωστούλα.. το Link ειναι ενεργό στην αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...