Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Must Haves #3 - HD High Definition, Micro Finish Powder by Make up For Ever!

Hello Fairies....

#3 Το εορταστικό σου μακιγιάζ σου πρέπει να παραμείνει στη θέση του, σαγηνευτικό και τέλειο όλο το βράδυ!
Το σημερινό review αφορά  ένα απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ, την πούδρα! Αλλά όχι μία απλή κοινή πούδρα! Μια πούδρα σε μορφή σκόνης (loose powder), διάφανη, που κρατάει σταθερό και αδιαβροχοποιεί το μακιγιάζ! Την Make up For Ever HD Micro Finish Powder!












Την είχα πάρει σετάκι με το HD Foundation της MUFE ( δες review εδώ) και την χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό! Πάμε να την δούμε αναλυτικά:
Συσκευασία: Στρογγυλή, πλαστική, καλής ποιότητας με τρυπούλες και διχτάκι, ώστε να βγαίνει ελάχιστο προϊόν κάθε φορά και να μην γίνεται ο κακός χαμός!
Υφή: Λευκή σκόνη - πούδρα η οποία όταν απλώνεται στο πρόσωπο γίνεται διάφανη! Νιώθεις το πρόσωπο σου να το καλύπτει ένα αόρατο πέπλο, απαλό και με υφή σαν σιλικόνη σε σκόνη! Εξαφανίζονται στην στιγμή οι λεπτές γραμμές και δεν υπάρχει περίπτωση όσο την φοράς να "σπάσει" το foundation και να "μαζέψει".



Εφαρμογή: ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ! Μόλις ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου -εντελώς- περνάς με ένα μεγάλο πινέλο όλο το πρόσωπο και τον λαιμό! Voila! Αδιάβροχο και σταθερό μακιγιάζ στην στιγμή!
Μειονεκτήματα: Ένα και μοναδικό! Πρέπει να την βάλεις αφού έχει ολοκληρωθεί εντελώς το μακιγιάζ σου, διότι διαφορετικά είναι αδύνατον να εφαρμόσεις τίποτα από πάνω, ούτε ρουζ, ούτε highlighter! Χμ... ίσως και ένα δεύτερο... η τιμή του, όπως και όλα τα Make up for Ever, αλλά ως επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ, αξίζουν τα λεφτά τους!
 
Λοιπόν, πώς σου φάνηκε η Micro Finish Fairy Girl, την έχεις δοκιμάσει? 

Many waterproof kisses from Fairy {oo} Mary! 

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή! 

4 σχόλια:

  1. δε μας λες τιμή για να μη λιποθυμήσουμε? :Ρ χαχα! φαίνεται τέλειαααα αλλά κάνει πολλά χρήματα μου φαίνεται οπότε και απορρίπτεται :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά έχει γύρω στα 30+€, όχι κάτι τόοοσο τραγικό αλλά δεν τελειώνει ποτέ....

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο ποστ!!! Ειναι οντως λιγο τσουχτερες οι τιμες τους!!!καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...