Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Eyes are the Mirror of the Soul....

Hey Fairies....

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, λένε, αλλά  είναι και το χαρακτηριστικό που προδίδει πρώτο την ηλικία μιας γυναίκας. Οπότε κορίτσια και γυναίκες κάθε ηλικίας μην αμελείτε την κρέμα ματιών! Αυτή τη φορά δοκίμασα δύο νέα προϊόντα για τα μάτια από την ελληνική εταιρεία Bioaroma 




Περιέχει τζελ αλόης, δίκταμο, αλάδανο και εκχύλισμα άγριου τριαντάφυλλου. Έχει υφή λεπτόρρευστης κρέμας και εφαρμόζεται κάτω και γύρω από τα μάτια πριν από την κρέμα ματιών! 

Αφήνει την περιοχή ενυδατωμένη αλλά και κάπως ανανεωμένη, αφού μετά την εφαρμογή του παρατηρείς ένα ελαφρύ τέντωμα και απάλυνση των γραμμών! 

Το serum αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά και σε όλο το πρόσωπο, αφού προσφέρει ενυδάτωση, σύσφιξη και λεύκανση λόγω του εκχυλίσματος της αγριοτριανταφυλλιάς! Θα ήταν το ιδανικό προϊόν για τα μάτια αν, δεν έκανε τα μάτια μου να τσούζουν! 

Έχω πολύ ευαίσθητα μάτια ομολογώ, και προφανώς δεν φταίει το προϊόν αλλά τα ισχυρά φυτικά συστατικά του! Όμως όσο και να προσπαθώ να το απλώνω σε απόσταση από τα μάτια μου αυτά "κλαίνε" για περίπου 2 λεπτά, χωρίς προφανή λόγο! 
Το προϊόν είναι πολύ αξιόλογο και αποτελεσματικό παρόλα αυτά και λυπάμαι που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους! Κοστίζει 14,60€ και θα το βρεις εδώ!
Το επόμενο προϊόν το χρησιμοποίησα συνδυαστικά  με τον παραπάνω ορό, και εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ και μόνο του! Πρόκειται για μία αντιρυτιδική κρέμα ματιών με  μελισσοκέρι, δίκταμο, αλάδανο και εκχύλισμα μυρτιάς (πλούσια σε αιθέρια έλαια με ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες). 

Η υφή της είναι σαν αραιωμένη κεραλοιφή, μυρίζει φύση και είναι ιδανική για βραδινή χρήση. Λόγω της σύστασης της αργεί λίγο να απορροφηθεί αλλά τα συστατικά της είναι ιδανικά για να διατηρήσεις ακόμα περισσότερο αψεγάδιαστη την όψη των ματιών σου!
Το βαζάκι κοστίζει 16,70€ και μετά από 2 μήνες που το χρησιμοποιώ, φαίνεται σχεδόν απείραχτο (τόσο λίγη ποσότητα χρειάζεται). Θα το βρεις διαθέσιμο εδώ
Περισσότερα reviews προϊόντων για την Bioaroma, θα βρεις εδώ!
Εσύ ποια φροντίδα ακολουθείς για την περιοχή των ματιών Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
 *PR Samples

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...