Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

How a Monastery Cream Sounds to You?

Hello Fairies.....

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχα την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσω τις φυτικές κρέμες προσώπου Monastery Creams* by Closter









Σε παραξενεύει το όνομα? Είναι αυτό που μαρτυράει την προέλευση της κρέμας, είναι χειροποίητη και παρασκευάζεται σε ειδικό εργαστήριο ενός μοναστηριού κοντά στην Lyon, από μια μονάχη ιατρό που εργαζόταν σαν χημικός σε μεγάλη κλινική καλλυντικών στην Ελβετία. H μοναχή έκανε μεγάλη έρευνα σε καλλυντικά και θεραπευτικά φάρμακα από την δεκαετία του '80 και οι κρέμες τις βραβεύτηκαν την δεκαετία του '90 από τον Αμερικάνο ερευνητή Paul Fr. Auther! Προς το παρόν κυκλοφορούν 2 κρέμες στην ελληνική αγορά, μία ημέρας και μία νύχτας και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος! 
Όταν ακούω αυτό το "όλους τους τύπους δέρματος", είμαι κάπως διστακτική ομολογώ! Η Monastery Day Cream, όμως είναι απίστευτα λεπτόρρευστη, μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα μου γίνεται σαν νερό και απορροφάται αμέσως! 

Περιέχει Aloe Vera σε μεγάλη ποσότητα, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και της απόλυτης ενυδάτωσης του προσώπου μου! Την χρησιμοποίησα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, που το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ενυδάτωση λόγω του ήλιου, αλλά δεν ανέχεται και τις πολύ λιπαρές κρέμες! 
 

Σε πληροφορώ ότι το μεικτό μου δέρμα ανταποκρίθηκε θετικά στην  Monastery Day Cream και ήταν ενυδατωμένο όλη τη μέρα, χωρίς να είναι καθόλου "βαρύ". 

Με συνεχή χρήση, παρατήρησα απόλυτα ενυδατωμένο δέρμα, σε βάθος και σταδιακή μείωση σε κάποια σημαδάκια από σπυράκια που έχουν τώρα φύγει!
Το βράδυ μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιούσα αποκλειστικά και μόνο την Monastery Night Cream

Η κρέμα νυχτός είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες με έντονη ενυδατική, θρεπτική και αντιρυτιδική δράση. Είναι κάπως πιο παχύρρευστη από την ημέρας, αλλά απορροφάται εξίσου εύκολα. 
 
 Μετά από 1 μήνα συστηματικής χρήσης και των 2 κρεμών παρατήρησα μία ελαφριά μείωση στις ρυτίδες  έκφρασης μου γύρω από το στόμα (το τίμημα του να χαμογελάς συχνά) και ορατή σύσφιξη των πόρων στα μάγουλα στην περιοχή γύρω από την μύτη! 
Οι Μonastery Creams περιέχουν ένα ένζυμο φυσικής απολέπισης, το οποίο επιτρέπει στην επιδερμίδα να ανανεώνεται ενώ παράλληλα αναπλάθεται και ενυδατώνεται!
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να της καταλογίσω είναι ότι δεν αναγράφονται τα συστατικά της στην συσκευασία και αυτό ελπίζω να αλλάξει στο μέλλον!


Σου κίνησα την περιέργεια Fairy Girl? Θα με ρωτήσεις που θα την βρείς? Μπες στην σελίδα τους στο Facebook "Monastery Cream" και ζήτα τους με Inbox να στην αποστείλουν. Το γρήγορο και ευγενέστατο service της σελίδας θα σε βοηθήσει σε ό,τι τυχόν απορίες  έχεις! 

Η Monastery Day Cream by Closter κοστίζει 29,50€, ενώ η  Monastery Night Cream  37,50€.
Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλες κρέμες από την Monastery Cream by Closter, στην ελληνική αγορά, και πίστεψε με, θα είσαι η πρώτη που θα το μάθεις, γι'αυτό stay tuned !!!

Πώς σου φάνηκαν οι Monastery Creams, Fairy Girl? Θα ήθελες να τις δοκιμάσεις?

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 
*PR Samples 

10 σχόλια:

  1. αυτό που περιέχει aloe vera σε μεγάλη ποσότητα με έπεισε νομίζω!
    Πολύ ωραίο review Μαίρη, όπως πάντα!!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως τις συγκεκριμένες δεν τις είχα υπόψιν μου! Αλλά γνώριζα κάτι αντίστοιχες που διατίθενται σε ελληνικά φαρμακεία. Φαίνονται πάντως ως προς τα συστατικά τους ιδιαίτερα δελεαστικές. Εν τέλει και η μοναχή την θέλει την κρεμούλα της(λέμε τώρα)! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ναι εννοειτε.....ε, γυναίκα είναι και αυτή..ξέρεις.....
      xoxoxoxo

      Διαγραφή
  3. Kai ta dio akougountai telia!!!!! Poli orea! :)

    Filakia polla!

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φροντίσω να τα δοκιμάσεις εκεί στην βροχερή Αγγλία !! χιχι
      φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Vow.. i loved this cream and its claims.. I like reading abt skin care products on ur blog xoxo
    http://natashabhatt.blogspot.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραίο review Μαίρη μου!!!να σου πω λίγη μοναστηριακή κρέμα με τόσο υπέροχα συστατικά δνε πείραξε ποτέ καμία!!!θέλω κι εγώ σου λέω!!! πολλά φιλάκια Μαίρη Μαίρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...