Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Dimitra Goula's custom products and a Giveaway,part 2!**CLOSED**

Hi Fairy Girls...

Αγαπώ τα φυσικά χειροποίητα καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά! Εάν δεν θυμάστε μία προηγούμενη ανάρτηση που είχα κάνει για τα καλλυντικά της μπορείτε να την βρείτε εδώ, με περισσότερες πληροφορίες για την δουλειά της!

Η Δήμητρα Γουλά δεν ησυχάζει ποτέ, πάντα ψάχνει νέα υλικά για τα καλλυντικά της και νέες συνταγές! Αυτή την φορά ανακάλυψε θαυματουργά φυσικά αιθέρια έλαια από βότανα και λουλούδια από το Άγιο Όρος και δημιούργησε μία νέα σειρά από κρέμες προσώπου!
Στα χέρια μου έφτασε μία κρέμα νύχτας, φτιαγμένη από τα χεράκια της αποκλειστικά για τις δικές μου ανάγκες! Την διατηρώ στο ψυγείο και γι'αυτό είναι τόσο πηχτή και σταθερή! 
Στην πραγματικότητα ενώ είναι πολύ πλούσια, απορροφάτε άμεσα από το πρόσωπο και το ενυδατώνει σε βάθος! Μυρίζει λουλούδια και σε ταξιδεύει σε λιβάδια!
Περιέχει κερί μέλισσας απο το Άγιο Όρος, πρόπολη, βιταμίνη Ε, ροδόσταγμα, αιθέρια έλαια από βότανα και λουλούδια του Αγίου Όρους. 
Την χρησιμοποιώ καθημερινά και το ταλαιπωρημένο σχετικά δέρμα μου από την ζέστη έχει ενυδατωθεί σε βάθος! Σταμάτησα να βλέπω ξηρά σημεία στο πρόσωπο, και το πρωί που ξυπνάω το δέρμα μου είναι βελούδινο!
Δεύτερο προιόν που δοκίμασα είναι ένα υπέροχο ξηρό λάδι από λάδι argan, λάδι σταφυλλιού, αιθέρια έλαια από βότανα και λουλούδια του Αγίου Όρους και πούδρα χρυσού. Προσφέρει ενυδάτωση και αντιγύρανση σε πρόσωπο και σώμα! Το χρησιμοποιώ σε βραδυνές εξόδους, λόγω της πούδρας χρυσού που περιέχει και το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό! 

Προσφέρει μία πολύ διακριτική λάμψη στο σώμα και ένα υπέροχο απαλό λουλουδάτο άρωμα! Το χρησιμοποιώ και στο πρόσωπο όταν βρίσκομαι για πολλές ώρες στην παραλία και χρειάζομαι μία εξτρά ενυδάτωση!
Τα φυσικά χειροποίητα καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της, dimitragoula.gr. Συμπληρώστε το δερμοδιαγνωστικό ερωτηματολόγιο, ώστε να φτιάξει καλλυντικά αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες σας! 

Θυμάστε που σας είχα δείξει μία συνταγή σπιτικού σέρουμ που φτιάχνω πολύ συχνά μέσα από το νεό βιβλίο της Δήμητρας "Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας?" δείτε την  εδώ! Κάνω πολλές συνταγές μέσα από το βιβλίο της γιατί είναι εύκολες και πολύ αποτελεσματικές!
Η ΕΚΠΛΗΞΗ-ΤΟ ΔΩΡΟ
Η Δήμητρα Γουλά προσφέρει σε μία αναγνώστρια του Fairy Make up Tales το νέο της βιβλίο με φυσικές χειροποίητες συνταγές για καλλυντικά, με τίτλο "Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας?".

To Giveaway ξεκινάει σήμερα 18 Αυγούστου 2013 και λήγει στις 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 00.00! Είναι ανοιχτό μόνο για τα μέλη που διαμένουν στην Ελλάδα και την Κύπρο!  

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Υποχρεωτικά - Necessarily:
1. Να είστε μέλη στο blog μου μέσω του GFC (Google Friend Connect), και αν δεν είστε μπορείτε εύκολα να γίνετε πατώντας δεξιά στην σελίδα το γαλάζιο πλαίσιο  "Γίνετε μέλη αυτού του ιστοτόπου" .

2.Like στην σελίδα Dimitra Goula Boutique Institute από εδώ
 
3. Να ακολουθήσετε το Fairy Make up Tales via Bloglovin απο εδώ.
 
4. Nα αφήσετε το email σας στην φόρμα του Rafflecopter, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας, σε περίπτωση που κερδίσετε!

5. Follow Fairy Make up Tales via Google+ from here.

 Προαιρετικά - Optional:
Αφού ολοκληρώσετε τα 5 υποχρεωτικά βήματα μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές, για περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ η νικήτρια, κάνοντας τα εξής: For extra entries (increasing your odds to win) you can do the following:   
6. Like Fairy Make up Tales οn Facebook here.  
7.Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, στο οποίο να μου λέτε  εάν έχετε δοκίμασει να κάνετε τις δικές σας συνταγές ομορφιάς, μόνες σας στο σπίτι και ποιές είναι αυτές.
8. Nα κοινοποιήσετε αυτό το Giveaway στο Facebook κάνοντας Share την φωτογραφία της ανάρτησης από εδώ  βάζοντας το hashtag #fairymakeuptales (μπορείτε να το κάνετε καθημερινά για επιπλέον συμμετοχές).
9. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στο Google+ από εδώ! (μπορείτε να το κάνετε καθημερινά για επιπλέον συμμετοχές)!

10. Follow @Fairymakeuptale on Twitter from  here.   
11. Follow @DimitraGoula on Twitter εδώ 
12. Tweet about this giveaway από τον σύνδεσμο πάνω στην φόρμα συμμετοχής (μπορείτε να το κάνετε καθημερινά για επιπλέον συμμετοχές)!
**(επειδή οι συμμετοχές ελέγχονται λεπτομερώς, θα σας παρακαλέσω να μην σβήνετε την κοινοποίηση σας μέχρι την ημερομηνία λήξης του Giveaway, διαφορετικά, η συμμετοχή σας ακυρώνεται). Τα σχόλια δεν αποτελούν υποχρεωτική συμμετοχή, αλλά είναι πάντα ευπρόσδεκτα!!! Μοναδική συμμετοχή αποτελεί η συμπλήρωση της φόρμας του Rafflecopter.
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα! Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας:   
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
a Rafflecopter giveaway

Με το πέρας της κλήρωσης ο τυχερός θα ενημερωθεί με e-mail και θα πρέπει να μου στείλει τα στοιχεία του εντός 48 ωρών ώστε να κατοχυρώσειτο δώρο του. Το βιβλίο θα αποσταλλεί από την Δήμητρα Γουλά και καμία ευθύνη δεν φέρω για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του. Σε περίπτωση που με το πέρας του διαγωνισμού κάποια μέλη κάνουν UNLIKE ή UNFOLLOW στο Fairy Make Up Tales θα αποκλειστούν από μελλοντικούς διαγωνισμούς!   
 Eλπίζω να σας αρέσει το δώρο μας Fairy Girls....
Many Kisses from Fairy {oo} Mary!

70 σχόλια:

  1. Τέλειος διαγωνισμός! Κάνω άπειρες homemade συνταγές από τα videos της Δήμητρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν έχω συνταγές σπιτικής φροντίδας.
    Πολύ θα ήθελα αυτό το βιβλίο!
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα προϊόντα της κας Γουλά. Αυτή η κρέμα νύχτας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και για να πω και την σκέψη μου, ε όχι άλλο χημικό ρε παιδί μου, το φυτικό είναι ότι πρέπει. Φιλιά πολλά κορίτσι!
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Great giveaway homemade products ate always good for you like that it contains vitamin E. Have a great weekend.
    http://tifi11@blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα!οχι δεν εχω δοκιμασει αλλα με αυτο το δωρακι ειναι ευκαιρια!ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο που φτιάχνω είναι μια μάσκα προσώπου με μέλι,γιαούρτι και λεμόνι και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο μικτό μου δέρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γω δεν έχω δοκιμάσει.. μόνο αυτή με το αυγό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχω δοκιμασει μια με ασπραδι αυγου και λεμονι που ειναι πολυ καλη για την ακμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνήθως φτιάχνω μάσκες,τις χρησιμοποιώ αρκετά συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιστροφή στη φύση!!!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα απολεπιστικο με λεμονι κ σοδα κανω καπου καπου..αλλα δεν ειμαι κ πολυ ενημερη για το θεμα θα ελεγα..
    Ζουζουνα μια παρακληση,χωρις παρεξηγηση..Διαβαζω παντα τα newsletter σου κ με το κιτρινακι εχω ενα μικρο θεμα.. ξεστραβωνομαι.. :P
    Ευχαριστω φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την συμβουλή, θα προσπαθήσω να το αλλάξω!!!
      xoxo

      Διαγραφή
  12. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία συμμετοχής!!! Θα έλεγα η αγαπημένη μου είναι μέλι-κανέλα για το πρόσωπο & το σώμα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι ο χυμός λεμονιού για το άσπρισμα των νυχιών!

    mail: f.xanth@gmail.com
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    Google Friend Connect: Morbid_Girl
    Twitter: @The_Morbid_Girl
    google plus: Fotini Xanthopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα
    Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΙ!μία μια λάδι κ δεντρολίβανο και κανέλα για την κυτταρίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου αρέσουν πολυ οι μάσκες ομορφιάς με προϊόντα που προϊόντα που έχουμε στο ψυγείο μας...φτιαχνω μια μάσκα με ασπραδι αυγου που μου αρέσει πολυ...άλλη μια που φτιαχνω ειναι με βρώμη,μέλι και γιαούρτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν συμμετέχω στον διαγωνισμό καθώς η εμπειρία που είχα από την κ. Γουλά από παλαιότερο διαγωνισμό (από άλλο blog) ήταν πολύ κακή!
    Αφού περίμενα άδικα - έξω από το γραφείο της - πάνω από 1 ώρα στο ραντεβού που μου είχε δώσει, χωρίς καμία ειδοποίησή μου, τελικά δεν στάθηκε δυνατόν να μου ξαναπρογραμματίσει άλλο ραντεβού. Το ότι μπορεί να της συνέβει κάτι έκτακτο μπορώ να το καταλάβω, καθώς και το ότι δεν με ειδοποίησε, αλλά το να μην μου επανα ορίσει άλλη συνάντηση μάλλον δεν εξηγείται καλοπροαίρετα.
    Σκέτη απογοήτευση! ή όταν η διαφήμιση καταντά δυσφήμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχήν αγαπητή μου vassiliki εφόσον δεν επιθυμείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό θεωρώ το σχόλιο σου άτοπο! Όσον αφορά την κακή εμπειρία σου με την κα Γουλά, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη και λυπάμαι γι αυτό, αφού εγώ έχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί της και πάντα επιτυχώς, με τον καλύτερο τρόπο και με πολυ ευγένεια. Εφόσον έχεις κάποια προβλήματα που αφορούν το όνομα της, το καλύτερο και το σωστότερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί της, και να τα λύσεις! Το να αφήνεις κακοπροαίρετα σχόλια, στα blogs, και να προκαταβάλεις και άλλα κορίτσια αρνητικά δεν το θεωρώ καθόλου σωστό!
      Με εκτίμηση
      Μαίρη

      Διαγραφή
  18. Ασχολουμαι αρκετα με τα χειροποιητα καλλυντικα. Η αγαπημενη μου συνταγη ειναι μια μασκα προσωπου που φτιαχνω με σπυρουλινα και λευκη αργιλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το μόνο που φτιάχνω είναι scrub με ζάχαρη και μέλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. KALH MAS EPITYXIA Ortzanh@yahoo.gr fb ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΡΤΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχώς,αν και θέλω πάρα πολύ να κάνω χειροποίητες συνταγές ομορφιάς στο σπίτι,δεν έχω προσπαθήσει γιατί δεν γνωρίζω κάποια συνταγή :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΧΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ-ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΩ ΚΑΙ ΦΤΑΧΝΩ SCRUB ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχω δοκιμάσει και εγώ κάποια προιόντα της κ. Γουλά. Εκπληκτικά! Μόνη στο σπίτι έχω φτιάξει scrub σώματος από μέλι και σιμιγδάλι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/8XkW4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. όχι δεν έχω δοκιμάσει άλλα με αυτό το δωράκι είναι ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι , έχω φειάξει κατά καιρούς ενυδατικές κρέμες προσώπου και μάσκες αναζωογόνησης..! Αγαπημένα μου όμως είναι τα tips για ξεκούραστη όψη και για τις "σακούλες" κάτω από τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μπα....δεν κανω...αλλα θα επρεπε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μόνο scrub με λάδι και ζάχαρη που είναι όμως πολύ αποτελεσματικό,θα ήθελα όμως να μάθω κι άλλες συνταγές!
    GFC: Savvina Chalkidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω γιατί δεν γνωρίζω συνταγές τέτοιου είδους.Θα ήθελα πολύ όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!ΜΑΚΑΡΙ!!!
    gfc:irene alex
    g+:irene alex
    twitter:@eir_alexop
    fb:Eirini Alexopoulou
    bloglovin:Eirini Alexopoulou
    email:irene.alex@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο (scrub με ζάχαρη).
    Τέλειο Giveaway!!!
    Σας ευχαριστούμε!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Thank you for the package which arrived this morning!
    I sent you a MP via FB....
    Thank you so much!
    Helena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. έχω κάνει και για μάσκα μαλλιών και για κυτταρίτιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. παιζει να κανεις τα πιο ωραια giveaway ΕVER!!! πανω που ψαχνομαι τοσο πολυ για φυσικα προιοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω!!! Πολύ καλά κάνεις και κάνεις μία πιο "φυσική" στροφή στα αγνά καλλυντικά!

      Διαγραφή
  35. δεν εχω κανει καποια!!!!ισως ομως δοκιμασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. prospathw na kanw diafores spitikes suntages omorfias gt einai pio fysikes kai sunh8ws polu pio apotelesmatikes!Agaphmenh to peeling me lemoni kai zaxarh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Aσχολουμαι χρονια και εχω φτιαξει και φτιαχνω παρα πολλα οσο λιγοτερα χημικα τοσο καλητερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν εχω κανει ποτε αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να φτιάξω κάποια συνταγή ομορφιάς. Μακάρι να κερδίσω και να κάνω την αρχή!!
    gfc:Σταυρούλα
    fb & Google+: Stavroula Douvropoulou
    twitter:@stavroula_douv
    bloglovin: stavroula211977
    email: stavroula211977@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γειά σας!!

    Έχω δοκιμάσει μια μάσκα με γιαούρτι και ζάχαρη
    ή με μέλι και ζάχαρη!Γίνεται κάτι σαν srcub δηλαδή για το πρόσωπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συνταγή για τις ραγάδες:
    Ένα γιαούρτι με 10% λιπαρά και 3 κουταλιές της σούπας μέλι. Το απλώνουμε στις περιοχές με ραγάδες για 20 λεπτά και ξεπλένουμε με νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δυστυχώς δεν έχω συνταγές για σπιτικά καλλυντικά!Θα το ήθελα πολύ αυτό το βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλες! Δεν έχω δοκιμάσει συνταγές για σπιτικά καλλυντικά.Θα ήθελα όμως να ασχοληθώ, και με αυτό το βιβλίο θα μπορούσα να κάνω την άρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ FB!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ! ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ (ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ).
    ΑΝ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ- ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ!

    Ioanna Pipi (facebook)
    Ioanna pi (bloglovin σας)
    Ioanna pi (GFC +GOOGLE)
    joannapi@yahoo.com

    https://www.facebook.com/joanna.pipi/posts/10151688171638003

    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ SHARE ΣΕ FB & GOOGLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει, αλλά θα ήθελα να αρχίσω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω μια δική της συνταγή αλλά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, θέλω πολύ να δοκιμάσω!
    Φιλιά
    http://thecosmicsecret.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και εγώ πολύ κακή εμπειρία από την εν λόγω κυρία. Η όποια φιλική της στάση απέναντί σας - με κάθε σεβασμό - δεν την καταξιώνει εν γένει. Συγγνώμη, αλλά είναι αλήθεια.

    Με τιμή,
    Κ. Δημητριάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. συγχαρητήρια στη νικήτρια λοιπόν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...